Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕

• ⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi Vizeyi aldıktan sonra panik yaşamayın demesi kolay tabi 🙂
    Öncesinde stres tavan yapıyor, her detayı düşünüp kendimizi yiyip bitiriyoruz ama iş tamamlanınca "aslında çok kolaymış, büyütülecek bir şey yok" diyerek başkalarına sakin olmalarını söylüyoruz. İnsan psikolojisi işte! 😀

• @Flight101 çok teşekkür ederim, hepimiz için şans hep yanımızda olsun 🙏

• @minnesota merhaba çok teşekkür ederim. Virginia leesburg'a gideceğiz. Çok yakın arkadaşlarımız orada yaşıyor. Bizim için adaptasyon süreci çok daha rahat olacak 🙏

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ugurbocegi tebrikler.Yeni bir ülkede yeni ve mutlu bir başlangıç dilerim.Houston’a yolunuz düşerse görüşmek isteriz

• Bu ileti silindi!

• @ugurbocegi Çok sevindim tekrardan tebrik ederim, deneyiminizi bizile paylaştıgınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.

• @ugurbocegi Tebrikler, çok teşekkürler bilgilendirdiğin için.

• @Mertype ne demek abi rica ederim, asıl ben teşekkür ederim güzel anılar için 🙏😊, seni ve ablamı tanıdığıma çok memnun oldum, yolunuz açık olsun, amerikada buluşacağız ins, planımız var biliyorsun😉

• @onuru barbekü partisinde buluşacağız abi ins 😉

• ⭐⭐

@Seher-0 selamlar, genelde 1 ay oluyor sureleri. Aldiginiz belgenin alt tarafinda gecerlilik sureleri yer aliyor. Oradan da kontrol edebilirsiniz.

• merhabalar Hong Kong 12 yaş altına covid aşısı yapıyor mu?benim 7 ve 4 yaşında çocuklarım var ben yaptırmak istemiyorum nasıl yapabilirim bir yolu var mı?

• @gngnrnzn 12 yas alti cocuklarin covid asisindan muaf olmalari icin yazi almaniz gerekiyor. @metinbeci konu hakkinda deneyimli. Ona danismanizi öneririm.

• @gokhanv yazdım ama hala cevap vermedi

• @gngnrnzn Kendisi Hong Kong ta. Saat farki var. Belki de TR donus yolundadir. Yanit verecektir. Forum da ki gecmis mesajlarinida okuyun. Orada da bahsetmis olabilir.

• @gokhanv arkadaşlar az önce eve girdim dus alıp yattım çok yorgunum. Ama yinede elimden geleni yaparım kimse cocuguna covid aşısı yaptirmasin Nicolson biraz inatlasti ama yarım saatde işi çözdüm bakanlıktan. Anderson ise Hk vatandaşı olmayanların cocuklarina (12yas altı) aşı yapmadi ama 1 kişi de şahit olduk. Bence işinizi garantiye alın evrak ücretsiz bir şekilde il/ilçe sağlık müdürlüğü yada bakanlıktan alınıyor fakat memurlar birşey bilmiyor ben dolu dolu belge ve üst yazılarla gittim işimi çözdüm kendimle beraber 3-5 aileye de aynı yolu kullandirarak aşıdan muaf tuttuk.

• Bu ileti silindi!

• @gngnrnzn bana whatsapdan ulaşmak isterseniz 532 1648205 ama buraya da ekleyim ki herkes faydalansın.

1-Dilekce örneği (Mutlaka cocugun adı soyadını ve TC kimlik numarasını ekleyin dilekcenize) https://drive.google.com/file/d/1qnAbYSh6-Xa2aC-BHGKXpHZgP__LWQ6x/view?usp=drivesdk

2-Dilekce Cevabi (Mutlaka ad soyad ve TC olsun)

3-ebys : elektronik belge yönetim sistemi evrak doğrulama)
    Bu linkte size verilen cevap ve kanun yazilari var

4,5,6 gerekçe yazıları (3 numaradaki Ebys sisteminden çıktısı alınabilir.

4-TURKOVAC Pandemik Aşısı Uygulama Kuralları Üst yazı

5-Pandemik COVID-19 Aşısı Bakanlık Ust yazi

6-Ek 1 Pandemik COVID-19 Aşısı Uygulama Kuralları

ONEMLI: Dilekcenizde ve size verilen cevapta mutlaka çocuğunuzun ad , soyad ve TC numarası yazmalı(1 ve 2 nolu evrakta)
    3 nolu evrak ise size verilen evraktaki QR kodu okuttugunuzda e-devlet sisteminden Ebys doğrulama sayfası açılacak orada da size verilen cevabı indirebilir ve gerekli üst yazıları indirebilirsiniz bunu soylememdeki amaç siz bakanlığa sağlık müdürlüğüne gittiğinizde yok öyle birşey 6aya anca gelir gibi baştan salmaya çalışırlarsa 2 ve 3 numaradaki belgeleri gösterin daha olmadı oradan ayrılmadan beni arayın ben konuşup çözerim.
    Son olarakda evragi ingilizce yapmanız lazım tercumana para vermeyin kendiniz bile cevirebilirsiniz.

• @onuru Teşekkür ederim cevabınız için. Belgenin alt kısmında belgeyi aldığım tarih yazıyor başka tarih göremedim.

• @Seher-0 hangi belgeden bahsediyorsunuz? Formul A dan bahsediyorsanız onun geçerlilik süresi olmuyor. Geçerlilik süresi olanların altında yazıyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |