Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.7k 516

  • @Flight101 çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ,3 nisan da sizden de güzel haberlerinizi almak dileği ile.size de sürecinizde ve yolculuğunuzda bol şanslar.:folded_hands:


  • @Harun-İnan İyi dilekler için teşekkürler...🤝


  • @ugurbocegi Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bilgiler var, teşekkürler


  • @Yusuf-Uzak Teşekkür ederim, benim için bir keyifti. Bilgilerin biri bile işinize yarayacaksa ne mutlu bana :)


  • @Serapp güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ugurbocegi Vizeyi aldıktan sonra panik yaşamayın demesi kolay tabi :)
    Öncesinde stres tavan yapıyor, her detayı düşünüp kendimizi yiyip bitiriyoruz ama iş tamamlanınca "aslında çok kolaymış, büyütülecek bir şey yok" diyerek başkalarına sakin olmalarını söylüyoruz. İnsan psikolojisi işte! 😀


  • @Flight101 çok teşekkür ederim, hepimiz için şans hep yanımızda olsun 🙏


  • @minnesota merhaba çok teşekkür ederim. Virginia leesburg'a gideceğiz. Çok yakın arkadaşlarımız orada yaşıyor. Bizim için adaptasyon süreci çok daha rahat olacak 🙏

  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

  • @ugurbocegi tebrikler.Yeni bir ülkede yeni ve mutlu bir başlangıç dilerim.Houston’a yolunuz düşerse görüşmek isteriz


  • Bu ileti silindi!

  • @ugurbocegi Çok sevindim tekrardan tebrik ederim, deneyiminizi bizile paylaştıgınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.


  • @ugurbocegi Tebrikler, çok teşekkürler bilgilendirdiğin için.


  • @Mertype ne demek abi rica ederim, asıl ben teşekkür ederim güzel anılar için 🙏😊, seni ve ablamı tanıdığıma çok memnun oldum, yolunuz açık olsun, amerikada buluşacağız ins, planımız var biliyorsun😉


  • @onuru barbekü partisinde buluşacağız abi ins ;)

  • ⭐⭐

    @Seher-0 selamlar, genelde 1 ay oluyor sureleri. Aldiginiz belgenin alt tarafinda gecerlilik sureleri yer aliyor. Oradan da kontrol edebilirsiniz.


  • merhabalar Hong Kong 12 yaş altına covid aşısı yapıyor mu?benim 7 ve 4 yaşında çocuklarım var ben yaptırmak istemiyorum nasıl yapabilirim bir yolu var mı?


  • @gngnrnzn 12 yas alti cocuklarin covid asisindan muaf olmalari icin yazi almaniz gerekiyor. @metinbeci konu hakkinda deneyimli. Ona danismanizi öneririm.


  • @gokhanv yazdım ama hala cevap vermedi


  • @gngnrnzn Kendisi Hong Kong ta. Saat farki var. Belki de TR donus yolundadir. Yanit verecektir. Forum da ki gecmis mesajlarinida okuyun. Orada da bahsetmis olabilir.


  • @gokhanv arkadaşlar az önce eve girdim dus alıp yattım çok yorgunum. Ama yinede elimden geleni yaparım kimse cocuguna covid aşısı yaptirmasin Nicolson biraz inatlasti ama yarım saatde işi çözdüm bakanlıktan. Anderson ise Hk vatandaşı olmayanların cocuklarina (12yas altı) aşı yapmadi ama 1 kişi de şahit olduk. Bence işinizi garantiye alın evrak ücretsiz bir şekilde il/ilçe sağlık müdürlüğü yada bakanlıktan alınıyor fakat memurlar birşey bilmiyor ben dolu dolu belge ve üst yazılarla gittim işimi çözdüm kendimle beraber 3-5 aileye de aynı yolu kullandirarak aşıdan muaf tuttuk.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum