Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sarvavasa Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza 🙂

• bugün saat 13.30 da vizemle birlikte pasaportumu konsolosluktan teslim aldım ,forum yöneticilerine ve paylaşımlarıyla bu süreci mümkün kılan herkese çok teşekkürler , herkesin mülakatına ve vizesine kavuşması dileği ile ,sevgiler, saygılar..
    @onuru mülakat deneyimlerinizden çokça faydalandım sağolun iyiki hong kong açılışını yaptınız ve bu yıl bizlere kılavuz oldunuz, @gucarslan destekleriniz ve sağlıklı ve doğru yönlendirmelerle yılmadan usanmadan bizelere yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkürler..kalın sağlıcakla..

• @onuru E devletten alınan belgelerin geçerlilik süresi ne kadar oluyor peki daha önceden alıp hazırlasak sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Harun-İnan tebrikler, vizeniz hayırlı olsun..
    ancak; bu kadar kısa mülakat deneyimi yazanların abd'ye girişleri mümkün olmuyor, tekrar bir bakın isterseniz 😉

• @ugurbocegi Yine çok güzel bir anlatım olmuş. Seni tanıdığıma tekrar çok memnun oldum. Hepimiz için Amerika’nın bize mutluluklar getirmesini diliyorum. Tekrar hayırlı olsun 🙂

• Merhabalar ,
    Bugün sabah Ankara Konsolosluk'ta mülakatımız vardı ve vizemiz onaylandı. Tüberküloz testine kaldığım için, sağlık raporum konsolosluğa gönderildikten sonra pasaportlarımıza vize basılacak. Mülakat deneyimimi en kısa zamanda paylaşacağım. Forum yöneticilerine ve deneyimlerini paylaşıp bilgi alışverişinde bulunan herkese minnettarım🙏 Bu sürecin en zor kısmı beklemekmiş. Sabırla bekleyen herkese sürecinde bol şans ve mutluluklar dilerim.

• @deryaasan tebrikler. Yeni hayatinizda basarilar. Amerika da nereye yerlesmeyi planliyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi Süreçte lise diplomasının çerçevesine kadar en ince ayrıntıları soran sevgili uğur böceği 😀 sonunda vizeyi kaptınız oh çok şükür. Hayırlı uğurlu olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar🎉✨

• ⭐⭐⭐⭐

@deryaasan Çok sevindim, şimdiden hayırlı olsun. Testin bir an önce sonuçlanıp vizenizi elinize almanız dileğiyle 🎉

• @ugurbocegi Gerçekten çok kapsamlı bir rehber hazırlamışsınız, herkesin faydalanabileceği bilgilerle dolu. Paylaştığınız deneyimler ve ipuçları, bu süreci daha anlaşılır hale getirmiş. Emeğinize sağlık. Amerika'daki yeni yaşamınızda , her şey hayal ettiğiniz gibi güzel ve huzurlu olsun. Yeni başlangıcınızda mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

• @gucarslan , @ugurbocegi arkadaşımızın yazdığı muhteşem destandan sonra yazacak pek bir şey bulamadım açıkcası ,a dan z ye tutarlı ve kapsamlı bir yazı eline diline sağlık..bundan sonra hong kong u kim tercih edecekse mükemmel bir yol gösterici rehber olacağına şüphe yok ,biraz sakin kafayla oturabildikten sonra ekstra aklıma bir şey gelirse burdan paylaşırım zaten:) ,şu an sadece köşeme çekilmek ve stressiz bir uyku uyumak istiyorum, umarım anlayışla karşılarsınız :)çok teşekkürler tekrar ,bu yolculuğa çıkmaya cesaret edebilmeyi sağladığınız ve bu rüyayı mümkün kılmamıza olanak tanıyan bir platformu var ettiğiniz için ..🙏 🙏

• ⭐⭐⭐

@ugurbocegi
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• ⭐⭐⭐

@deryaasan

• ⭐⭐⭐

@Harun-İnan

• @kadirkurtgoz Mülakat deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. Amerikadaki yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun, tebrik ederim.

• @Serapp hahaha çok teşekkür ederim, gerçekten o kadar paniktim ki Hong Kong özelinde başka kimsenin bu paniği yaşamasını istemiyorum 😃 çok yardımcı oldunuz iyi ki varsınız. Bu arada, yine gucarslan'ın dediği gibi, çevrilen belgelerin formatına falan bakmıyorlar, imzalı & kaşeli olacak şekilde gerçekten o belgenin sizin tarafınızdan değil de certified translator tarafından çevrildiğinden emin olmak istiyorlar sadece. Belgeleri uzun uzun incelemiyorlar, sadece sahip olup olmadığınıza bakıyorlar, o yüzden gereken belgeleri sağlamanız yeterli, her tercümanın farklı bir stili var, benim gibi panik olmayın.

• @Flight101 çok teşekkürler iyi dilekleriniz için ,3 nisan da sizden de güzel haberlerinizi almak dileği ile.size de sürecinizde ve yolculuğunuzda bol şanslar.🙏

• ⭐⭐⭐

@Harun-İnan İyi dilekler için teşekkürler...🤝

• @ugurbocegi Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bilgiler var, teşekkürler

• @Yusuf-Uzak Teşekkür ederim, benim için bir keyifti. Bilgilerin biri bile işinize yarayacaksa ne mutlu bana 🙂

Benzer Başlıklar

• 728
  • 19441
  • 46
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |