Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• ve işte Ankara performansının zeraleti malesef.

2nlTarih AF AS AB NA OC Güney Afrika Toplam
    <2025-01-01 3 263 155 0 0 0 421
    16.01.2025 0 22 11 0 0 0 33
    14.02.2025 0 81 39 0 0 0 120

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd söyle daha anlaşılır olacaktır, Ankara’ya güvenmeyin 😏

11d46156-4072-4544-92bc-c2cb388a2ca9-image.jpeg

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Tabloya bakınca sanki Türkler Türkiye'ye dosya taşımış gibi...Büyük fiyasko malesef....

• @ATS16 😃 bu şekilde ekleyemedim

• 2025eu718* numara nasıl ankaradan mülakat alabilmiş anlayamadım.. ankaraya mail atsak daha hız ilerlermi diye düşünür oldum 🙂 illa dürtmek mi lazım :)))

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd Selamlar..Ebeveynleri Viyana'dan vizelerini almış olan minik yavrumuzun mülakat randevusu bu..Detaylar ilerleyen zamanda......😉

• Ankara ya agir yazmak istiyorum. Sonra vazgeciyorum. Kendi ulkemizde multeciyiz.

• ⭐⭐⭐

Nereye yerleşeyim sorusuna ışık tutabilecek bir site....

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101

Ucretli yönlendirme yapıyor ilettiğiniz site, bu konuda (yerleşeceğiniz yerin eğitim, sosyo demografik yapısı, suç oranı, kira ortalaması, okul skorları vb) en objektif sonuçları bulabileceginiz site https://www.niche.com

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Search kısmına şehri yazıp çok rahat ve ücretsiz olarak verilere ulaşabiliyorum. Niche yi biliyorum, hatta www.homes.com okul verilerinde niche ve great schools tan aldıklarını paylaşıyor. Özellikle map modunda layer ekleme özelliği çok işe yarıyor.
    Özellikle crime seçeneğine bayılıyorum..😉

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 ABD içerisinden erişmek istediginizde sadece ücretli seçeneğini çıkarıyor, geographic access uygulaması var gibi gözüküyor.

Great Schools ile Niche arasında uyuşmazlıklar oluyor okul skorlarında özellikle, Niche daha güncel ve isabetli.

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Bu iki bilgi çok iyi oldu..Demek ki homes.com daki tüm seçimlerimize ait bilgileri Türkiye'de notunu alıp kenara koymak lazım...Niche yi baz almak konusundaki tavsiye için teşekkürler 👋

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 Homes.com’a ilave olarak Zillow, Redfin ve Apartments.com’u da paralel olarak filtrelemeniz yararınıza olabilir, bazen farklı ilanlar olabiliyor aynı bölgede farklı arama sitelerinde.

• ⭐⭐⭐

@ATS16 Zillow da kısa liste yapmıştım..Kiralık apartman dairesi seçeneğinin zillow a nazaran homes.com da daha çok olduğunu söyleyebilirim...O yüzde homes.com da daha çok vakit geçiriyorum..Diğerlerinde de kısa listeler yapayım..👍

• Yapay zekaya kafayı takan varmı benim gibi 😁😁😁.
    vize kotası verilen vizeler (Issued) üzerinden hesaplanır, reddedilen başvurular (Refused) kotayı doldurmaz. Yani bir başvuru reddedildiğinde, o vize başka bir başvuru sahibine verilebilir.

Kota İşleyişi:

1. Toplam 54.000 vize limiti var, ancak başvurular bu sayının çok üzerinde (yaklaşık 110.000 kişi seçildi).

2. Her bölgeye belirli bir kota ayrılır (Afrika, Asya, Avrupa vb.).

3. Bir kişi vizesini alırsa, kota azalır.

4. Reddedilen veya işlem tamamlanmayan başvurular kotayı etkilemez, bu vizeler diğer başvurulara kaydırılır.
      Diyor yapay zeka 🙂

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Yapay zekaya kafayı takan varmı benim gibi 😁😁😁.
    vize kotası verilen vizeler (Issued) üzerinden hesaplanır, reddedilen başvurular (Refused) kotayı doldurmaz. Yani bir başvuru reddedildiğinde, o vize başka bir başvuru sahibine verilebilir.

Kota İşleyişi:

1. Toplam 54.000 vize limiti var, ancak başvurular bu sayının çok üzerinde (yaklaşık 110.000 kişi seçildi).

2. Her bölgeye belirli bir kota ayrılır (Afrika, Asya, Avrupa vb.).

3. Bir kişi vizesini alırsa, kota azalır.

4. Reddedilen veya işlem tamamlanmayan başvurular kotayı etkilemez, bu vizeler diğer başvurulara kaydırılır.
      Diyor yapay zeka 🙂

Yapay zeka AoS yapanları unutmuş, onlar da kotadan düşüyor. Yapay zekanın bahsettiği bütün bu verileri, bir önceki yılın son bülteninden öğrenebilirsiniz.

Mesela sizin dönemininizde yaklaşık 20 milyon başvuru vardı. Bu yıl 51.350 vize dağıtılacak, 54 bin değil.

Yapay zekadan daha çok ve doğru bilgi bulabileceğiniz bir yer, yesilkartforum 🙂

• @deebee sıkılınca boşlukta saracak yer arıyor insan 🙂

• şuana kadar ne kaç vize basılmış peki dvcharts.sitesini bir trlü çözemedım 😞

• ⭐⭐⭐

@didemkrbck Sitenin en başındaki tabloda ilk sütun "issued" onaylanmış vize sayısını belirtir. Her satır bölgesel verileri son satır "Total" kısmı tüm dünyada basılmış vize sayısını verir...

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |