DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onuru buradan randevu almaya çalışıyorum ancak tüm günler pasif görünüyor :(
-
@Ethem-Kostak herşey gönlünüzce olsun inşallah.
-
@Ethem-Kostak mulakatta başarılar
-
@Physicus selamlar, saha onceden Gizem hanim konuyla ilgili bir arastirma yapmisti. Ilgili yorumun linkini asagiya ekliyorum.
-
@gucarslan
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. -
@Physicus Merhaba, eğer ki forumdan sizinle yakın günlerde sağlık mülakatına girecek diğer arkadaşlarla konuşur ve totalde 6 kişi olursanız (aşı açıldığında 6 dozla geliyor ve açıldıktan sonra kullanım ömrünün kısa olmasıyla alakalı sanırım) sağlık kuruluşuyla iletişime geçtiğinizde sizin istediğiniz gün ve saate COVID aşısı randevusu oluşturabiliyorlar. Sizden aşı olacak kişilerin isimlerini isteyecekler ve size bir ödeme linki gönderecekler ödemeyi yaptığınızda randevunuzu oluşturacaklar.
-
Öncelikle geçmiş olsun. Formunuzu bu husus için açtırmanıza gerek yok, konsolosluğun ilgilendiği bir husus değil bu durum.
Uçuşunuzda evladınızın yaşayabileceği olası durumları kendisini takip eden hekim ile ve uçak içerisine alabileceginiz sağlık teçhizatını havayolu çağrı merkezi ile teyit etmenizde fayda var, sürpriz yaşamamak için en doğrusu bu olacaktır. Konu ile ilgili bir kaç bilgilendirmeyi de aşağıda bulabilirsiniz.
https://diyabetcemiyeti.org/diyabet-hakkinda/diyabet-ve-seyahat.html
-
@Iricss Unganlar’da geçtiğimiz günlerde sağlık muayenesinden önce aşılarını olup sorunsuz bir şekilde raporunu alan talihli var ancak bu herkes için aynısı olacak anlamına gelmiyor zira yetkili sağlık kuruluşu web sitesinde acikca konu ile ilgili uyarısını katı şekilde yapmış durumda. Takdir ve değerlendirmesi size ait.
https://www.doctorun.com/tr/asilar

-
@onuru evet, sizin, gizem hanımın ve ugurboceğinin deneyimlerini okudum, gece boyunca gizem hanım 4 gün sonrasında aşı olmuş, demek ki problem olmuyor, bunun bilgisini ugurboceğinden de aldım saolsun oda bana yardımcı oldu,28mart a covid randevumu aldım, teşekkür ederim.
-
@cinyor evet dediğiniz gibi whatsupdan iletişime geçtiğimde 6 kişi bulmamı söylediler, ben de bulamayacağımı söyledim, çünkü excelden foruma baktığımda hong kong 6 kişi yok benimle aynı tarihte olan :(, ilginiz için çok teşekkür ederim.
-
@ATS16 çok teşekkür ederim 🙏
-
@evrentnrkl merhaba, CN aktif olmadan önce KCC aracılığı ile Tayland'a dosyamızı taşımıştık. 4 Nisan tarihine randevumuz oluşturuldu daha sonrasında.
-
-
@ATS16 Merhaba, evet websitesini tamamen okudum ama bazı aşılarım yok onun verdiği sitedeki gibi. Bu aşıları da 1-2 gün içerinde hepsini vurması da imkansız çünkü aşılar arası zaman gerekiyor bu yüzden kafamda karmakarışıklık oluştu. Şimdi Azerbaycana doğru giden uçağa bineceğim belgelerimi toplayıp Türkiyeye geri döneceğim ama sağlık belgelerimde bence doktorun söylediği çoğu aşı yok. Bu durumda neler olacağını bilmiyorum
-
@emirhankd Merhaba, aynı sorunu 24 Şubat tarihinde biz de yaşamıştık. Ancak bugün sisteme girdiğimde son aşama olan Case Number kısmını ''2025EU00014XXX'' şeklinde yazdığımızda işleme devam edebildik ve barkodlu print sayfasına ilerledik.
-
@10urdmn merhaba, bu lise transkripti hnk. için şart mı acaba üniverse transkripti yeterli olmaz mı ? bilgisi olan varsa litfen yazarsa sevinirim
-
Merhaba herkese.Hong Kong sağlık muayenesi için 1x1,5 inch resim gerekli .Bunun için bir şablon var mı?Konsolosluğun istediği
2x2 inch için zaten mevcut şablon var ve stüdyo onu hallediyor.Ancak şu 1x1,5 olan için şablon var mı yoksa biz mi ayarlama yapalım deyince ikilemde kaldık.Deneyimi olanlar paylaşabilirse,seviniriz🙏 -
@DenizMaths Herhangi bir şablonu yok, Adobe Photoshop'da resmi 1x1.5 inch (veya 2,54x3,81 cm) ölçülerinde kırpıp kafanız ortalanacak vaziyette uygun şekilde ayarlar onlar, biri yapamayız derse ikinci bir fotoğrafçı bulun mutlaka yapar. Yapacakları tek şey üst taraftaki kırpma kutucuğuna bu iki sayıyı girmek, normal vize fotoğrafı standartından farksız.
-
@ugurbocegi teşekkürler matematikçi dostum🙏
-
@Mehmet-ynd konsolosluktan konsolosluğa değişiyor, son mezun olduğunuz okulu isteyen de var lise ve üni birlikte isteyen de.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum