Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sarvavasa merhaba aile hekimliğinden aşıyı sisteme mi işletmeliyiz anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.

• Herkese merhaba, CEAC.STATE. GOV adresinden durumumu kontrol etmek istediğimde aşağıdaki yazı karşıma çıkıyor. Acaba bir sorun mu var?

If you case is processing electronically, please log into your CEAC account at ceac.state.gov/iv with your NVC case number and 16 digit Invoice ID for case status and to learn what steps you must take to advance your case. Disregard the instructions below, they do not apply to electronic processing.

If your case is processing on paper (you mailed paper documents to NVC for review), then the case status and instructions below apply to your case.

Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.

• Merhaba, Viyana mezun olunan son okulun diplomasını istiyor değil mi? Ön lisans ve Lisans diploması götüreceğiz ama lise diploması da istenen var mı acaba? Eşimin Lise diploması kayıp. Okul ıslak imzalı bir belge vermiş ama karekod falan yok. İlçe milli eğitimi aradık, sadece 2008 ve sonrası için karekodlu verebiliyoruz, okuldan belge alın diyorlar. Eşim 2007 mezunu. Bu konuda tecrübesi olanlardan fikir alabilir miyim?

• ⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Selamlar...Viyana talihlinin son diplomasını istiyor.. Üniversite diploması varsa lise diplomasını istemiyor. Ayrıca talihlinin eşinden diploma istenmiyor..

Son olarak aşağıdaki linkten şu ana kadar Viyana'da mülakata girmiş arkadaşlarımızın muazzam güzellikteki deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/14596?_=1740681543873

• ⭐⭐⭐⭐

@Iricss

Mülakata hangi ülkede girecekseniz o ülkenin yetkilendirdiği sağlık kuruluşunda sağlık muayenesine girmeniz gerekiyor. Sağlık kuruluşu raporunuzun konsolosluğa nasıl iletileceği hususunda muayene sonunda sizi bilgilendirecektir.

• Herkese iyi akşamlar Hong Kong dosya taşımamı kabul etti. Benim bir sorum olacaktı. Oğlum 7 yaşında ve Tip1 diyabet (şeker) hastası ama ben ds260 formunu doldururken böyle bir hastalığı yoktu. Temmuz ayında çıktı kronik hastalığımız ve şimdi insülin kullanıyoruz. Benim formu açtırmam ve düzelttirmem gerekiyor mu? Birde sensör ve pompa kullanıyoruz daha önce bu şekilde hiç uçağa binmedik onun için bir belge bir şey isterler mi? Konsoloslukta bizim için sorun olur mu?

• @Flight101 çok teşekkürler 🙏

• @ATS16 Merhaba, benim aşı ve sağlık belgelerim Azerbaycan dilinde ama okuduğum kadarıyla her aşı için ek olarak 20-200 dolar arası para alınıyor. Azerbaycandaki eksik aşılarımı yaptırıp o belgeleri de doktorlara göstersem oluyor mu ? Azerbaycandaki sağlık raporuyla olsaydı çok rahat olurdu Türkiyedeki ABD yetkili doktorları Azerbaycan belgelerini kabul ederler mi bilmiyorum.

• @Mehmet-ynd Merhaba, evet, aşı olunca aile hekimliği zaten sisteme işliyor ancak bu aşıda problem çıktı, sistemde tanımlı olmadığı için. Böyle bir durumla karşılaşınca, eğer sisteme işlenmiyorsa, yorumlarda arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar, aile hekiminin bu aşıyı olduğunuza dair yazı vermesi gibi. Bunlar yapılabilir

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız eğer orjinali mülakatınıza kadar yetişmezse o şekilde teslim edin.
    zaten sistemden de görmeleri gerek.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• Arkadaşlar doğum yerim bakırköy kimlikte pasaportta öyle yazıyor. Lise diplomamda memleketim Ardahanin doğum yerim diye yazdığını yeni farkettim.boyle bir problem yaşayan oldu mı hic? Konsolosluk sorarsa ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Diploma ile ilgili yapılabilecek birseyde yok değişiklik yapılmıyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim şaşırdım kaldım açıkçası.

• Sağlık belgesi derken neyi kastediyorsunuz? Bence kavram kargaşası yaşıyorsunuz. Yukarıda açıklandığı gibi, yalnızca mülakata gireceğiniz ülkede sağlık muayenesine girmek zorundasınız.

Aşı belgenizin Azerbaycan dilinde olması konusunu da unganlara mail atarak sorabilirsiniz, sonuçta iki dil birbirine yakın, belki kabul edebilirler.

Ancak prensip olarak tüm belgelerinizin mülakata gireceğiniz ülke dilinde veya ingilizce olması gerekiyor. Yani sizin için Türkçe veya İngilizce.

Ayrıca Unganların muayene öncesinde başka yerde aşı olunmaması konusunda uyarısı var.

Panik yapmayın, evrak listenizi hazırlayıp tane tane hızlıca halledebilirsiniz.

@Iricss, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Merhaba, benim aşı ve sağlık belgelerim Azerbaycan dilinde ama okuduğum kadarıyla her aşı için ek olarak 20-200 dolar arası para alınıyor. Azerbaycandaki eksik aşılarımı yaptırıp o belgeleri de doktorlara göstersem oluyor mu ? Azerbaycandaki sağlık raporuyla olsaydı çok rahat olurdu Türkiyedeki ABD yetkili doktorları Azerbaycan belgelerini kabul ederler mi bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Koray85 sorun olmaz rahat olun.

• Bu ileti silindi!

• @cttl Websitesini okudum ve 30 gün konusunu gördüm ama tek tek websitedeki aşıları hem 1 gün içerisinde yaptırması imkansız ve zararlı hem de çok maliyetli bir iş bu yüzden endişeliyim

• @gucarslan teşekkürler gucarslan bey 👍🙏

• Hallolur merak etmeyin, geçmiş deneyimleri okursanız problem yaşayan nerdeyse yok, yani ben hatırlamıyorum.
    Hangi aşılarınızın olduğunu, hangi dilde olduğunu ve hangi aşıları vurulmanız gerektiğini soran bir mail atabilirsiniz. Risk görürse zaten sizi yönlendirir randevunuzu bir iki gün öne çekebilir, bir çözüm bulur yani.
    Bu arada 2024 yılı dahil geçmiş ankara deneyimlerini okursanız gayet rahatlarsınız.

@Iricss, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Websitesini okudum ve 30 gün konusunu gördüm ama tek tek websitedeki aşıları hem 1 gün içerisinde yaptırması imkansız ve zararlı hem de çok maliyetli bir iş bu yüzden endişeliyim

• Başka bir başlıkta başka birine, EU bölgesine bir kişi hariç hiç mülakat vermeyen Muscat’ı önermişsiniz, halen muscattan mğlakat bekleyen kişiler var aylar önce cutoff olmalarına rağmen.

Burda da yine geçen sene konsolosluk aracılığıyla dosya taşımalarına rağmen mülakat vermeyen kuala lumpur’u ve bir kaç kişiyi hiç risk almadan direkt balgam testine bırakan filipinleri önermişsiniz.

Kuala lumpur nedeniyle bir çok kişi mülakat alamadı ve hakları yandı.
    Filipinlerde keyfi balgam testine bırakılan kişi zar zor ankaraya tekrar taşıyarak vizesini aldı.

Bilginize.

@boredeng, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@muammerkrgvs geçtiğimiz sene gibi oldukça yavaş ilerliyor ankarada süreç. Sıra bana gelir diyip son aya bırakırsanız ve ankara 5binde süreci kapatıyorum derse başka yere taşımanız da oldukça zorlaşır süre çok kısa olduğundan başka ülkede hastane randevusu bulmanız imkansız hale gelir. Riske atmayıp hong kong, filipinler veya malezyaya taşımanızda fayda var.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |