Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @tb19 belirttiği süreler muhtemelen konsolosluk mülakatı. Mülakat maili genellikle 2-3 ay içinde geliyor ve konsolosluk görüşmesi de bu mail ulaştıktan sonraki 2-3 ay içinde planlanmış oluyor.

• @gulsah123 dün ocak 12 DQ olan birisi IL aldı. yani 1 ay önce

• @yasmin982 evet 2023 ama hicbiri yok zaten..cunku kendi is sahibi joint sponsorumuz. Bugun son 3 yil tax transcript gonderdik konsolosluga insallah daha fazla uzatmadan Kabul ederler 😕

• Merhaba arkadaşlar bugün unganlarda randevum vardı, toplamda 14 bin tl ye yakın ödeme yaptım randevu saatim 9 15 teydi ve 12 ye kadar bütün işlemlerim bitti. Çok kolay ve basitti herşey. Covid aşısıyla İlgili aklınıza birşey takılmasın ben 2023 Ocak ayında tek doz yaptırmıştım en son sorun olmadı, herkese kolaylıklar diliyorum şimdiden.

• @arslan34 giderken neler götürdünüz yanınızda?

• @salimekoken pasaport, covid 19 aşı kartı başka bişey istemiyorlar he birde varsa geçmişe dönük aşı kayıtlarınız. Benim aşı kaydım yoktu buna rağmen tek doz aşı yaptılar. Mail çıktısı ve ds formu götürdüm ama onları sormadılar.

• Ben hiç covid aşısı olmadım sıkıntı yaşayan oldu mu olur mu bilemedim ülkede aşıda yok napcaz ya😮💨😔😢

• @yasmin982 ankarada mulakata girecekseniz hicbir soriun olmaz.

• @Manushaqe Evet Ankara

• Gençler, mülakata girenler detaylıca anlatabilir mi? Neleri götürdünüz?Hangi soruları sordular?Neyi iyi ki yaptım,neyi yapsaydım daha iyi olurdu dediklerinizi paylaşır mısınız?

• @salimekoken
    ben şubat 11 de mülakatım vardı sadece sabıka kaydı askerlik belgesi ve kimlik bilgileri olan evraklar ve daha önce evlenip boşandıysanız o evrakları gerisi sistemde görünüyor sponsor evrakları istemedi varsa kim olduğunu soruyor ve ABD de ikamet adresi benim eşim ABD ye yeni gitmişti illa ev tutup evrağını yollamam istendi dün yolladım bende istenenler bunlardı geri evraklar çıktılar elimde taşıdım geri getirdim soran olmadı

• Bizim i-130 formumuz da 16. ay olmasina 1 gun kala, sonunda dun onaylandi. Darisi bekleyenlerin basina

• @lastvect biz başvurduk henüz bir gelişme yok ekimden beri gönderdiğimiz belgelerin onaylanmasını bekliyoruz. Sanırım k3 bilinen birşey değil çoğu kişi yapmamış.

• @Caner-Türk tebrik ederim. Süreci en rahat şekilde bitirmeniz dileğiyle.

Ceac.state.gov adresindeki status a baktınız mı? Status değişti mi?

• @finalhope merhabalar tesekur ederim darısı bekleyenlerin başına insallah

Ever statu Ir1 olarak görünüyor şu an

• @mamc ABD deki es icin ikamet belgesi olmasi zorunlu mu yoksa siz ikamet bilgisi olmadigini belirttiginiz icin mi boyle oldu? yani nerden bildiler de evrak istediler merak ettim. eger ikamet tarzi evrak lazimsa yanima alacagim

• @Caner-Türk teşekkür ederim.

buradan sorgulayınca "At NVC" vb ne yazıyor? Ben bunu sormak istedim.

• @finalhope ordada bu yaziyor şu an;
    Your case is in transit to the Consular Section. Your interview date was provided to you by the National Visa Center.
    +++ Dosyanız Konsolosluk Bölümüne gönderiliyor. Görüşme tarihiniz Ulusal Vize Merkezi tarafından size bildirilmiştir.

• @mamc merhaba, size neler sorulmustu ve ne kadar surdu?

• @gulsah123
    5 dakika sponsor daha önce boşanmışsanız evrakları ABD de ikamet edeceğiniz adres ki ben orada kaldım sarı kâğıtla yolladılar beni eşim şimdi ev tuttu pasaportu sarı kâğıdı ve kira kontratını yolladım hafta içi gelir inşallah şüphelenirlerse soru çoğalıyor ama basit kısa soru ve cevaplar evraklar belli zaten çok basit açık ve net rahat olun içeride çok yardımcı oluyorlar hiç zorlanma yaşamazsınız rahat olun yeter

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |