Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sarvavasa Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuanlık sorun yok gibi checkin yaptık. Bekliyoruz bakalım neler olacak.

• @Serapp çok teşekkür ederim serap hanım. ispanyadan almayı deneyeceğim eğer olmazsa son çare öyle yapacağım artık

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@finn_ Hong Kong konsolosluğuna şu şekilde bir mesaj yazmalısınız:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı : M99 - OTHER QUESTION - FULL NAME (adınız soyadınız)
    İçerik kısmına:
    Last Name
    First Name
    Immigrant visa case number
    Date of your interview
    Dear Sir/Madam,

Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions.

Thank you.

Ad Soyad

Ceac ve dvprogram.state.gov de mülakat yeri güncellenmiş olsa bile 2nl almadan dosya açma maili atmasında risk var mı? Benim dosyam Bangkok'da ama yinede referans olur diye soruyorum.

• @Flight101 Ben dahil pek çok kişiye yardımcı oldunuz,umarım güzel niyetiniz gibi güzel sonuç elde edersiniz🙏

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 teşekkürler bir sorum daha olcak size, TDAP/td+ Polio in ben eczacıya Adacel sordum sipariş veriyoruz gelir dedi. Adacel aşısı Polio'yu da kapsıyor mu, içinde var mı onun?

• @arzemo teşekkürler 🙏

• @Kübra-Kırmacı bu konuya ek olarak bizde eczaneye sorduğumuzda adacel aşısı olduğunu söylediler fakat ''adacel Polio'' adında başka bir aşı daha görünüyor sistemde, fakat bu aşı depolarda yok. bu nedenle adacel aşısı, polio aşısını karşılıyormu emin olamadık. nasıl bir yol izleyeceğimizi bizde bilemedik

• ⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Adacel 2 formu olarak bulunuyor..Biri Adacel (sadece Tdap içerir) diğeri Adacel Polio (Tdap+Polio içerir). Adacel Polio yu TR de bulamazsınız.

• @Flight101 polio aşısını nasıl yaptırabiliriz peki yoksa molnarda mı yaptıralım.

• @Flight101 Td yazıyordu bir de tetanoz o ayrı mı peki, ben daha önce 5 doz olmuştum. Biliyorum çok soru sordum ama inanın aşılar konusunda kafam çok karıştı, kusura bakmayınız 😔

• ⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 endişe etmeyin, saglik kuruluşuna uçuş durumunu ve elinizde olmayan nedeni kanıtlar şekilde email atarsanız destek olacaklarını düşünüyorum. 06.03.25 mülakatınız kaçmıyor sonuçta, süreçte sakin olan kazaniyor. Bu şekilde inanin 😉🙏🏻

• @ATS16 @Burak3445
    Selamlar, maalesef ilgili konsolosluk mulakata saglik raporsuz almayacagini belirtmisti. Bu durumda mulakat erteleme talebi yapilabilir.

• @Flight101 polio aşısı bu arada pediatrik olarak asm'lerde var fakat yetişkinlere yapmıyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugursway evet okumuştum bu bilgiyi. Benim talihliye tavsiyem sağlık kurumuna yakın bir zamana tekrar randevu planlaması ricası yapmasi yönündeydi konfirmeli muayeneye yetişemiyorsa.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada mülakat yeriniz güncellenmiş olarak görünüyorsa sorun olmayacağını düşünüyorum. Yalnız mülakat tarihinize daha iki ay var☺

• @Burak3445
    Merak etmeyin hakkinizi kaybetmeyeceksiniz, sadece isleriniz biraz uzayabilir. Saglik kurulusu ile iletisimde kalip yeni bir tarih belirlemeyi deneyiniz, diger saglik kurulusuna da uygunlugu olup olmadigini sorabilirsiniz. Yani sira saglik raporunuz yetismedigi durumda, ilgili konsolosluk mulakata saglik raporunuz olmadan almayacagini baska bir talihliye bildirmisti, bu durumda yeni bir mulakat tarihi belirleyeceklerdir. Bol sanslar dilerim.

• ⭐⭐⭐

@ertugrulkndmr Evet oral polio diye geçiyor.. Viyana sağlık muayenesinde kabul görüyor. Ben şubat ayı başında 2. polio dozumu bu şekilde aile hekimliğinde yaptırdım.

• ⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı Td Tetanoz aşısıdır..

• @aegedik
    Ben de Kuveyt’te kaldım orası için de aynı şey geçerli. Viyana konsolosluğuna ekran görüntüsünü mail attım, tamam Kuveyt polis raporu olmadan dosyanı inceleriz dediler. Henüz dosyamı taşımadım mülakat esnasında ne olur bilmiyorum. Ben de aynı durumu merak ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |