Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @CaliGirl-0 Randevu sisteminde Cumartesi de vardi diye hatirliyorum, yani Cmtsi de muayene oluyor.

Ayrica muayene randevu sistemi interview tarihine en erken 3 gun oncesine randevu veriyor, Yani interview dan hemen birgun once muayene olmuyor diye biliyorum.

• @petitsutlac Tebrikler. Eşinizinki de hemen hallolur umarım. Acaba “Ready” olunca pasaportu Ankara'ya geri göndermeniz mi gerekiyordu?

Ben de 2-3 güne Ungan randevusunu alacağım. Sonra da evrakları hazırlama işine gireceğim.

• @CaliGirl-0 Eksik evrak bildirmedikleri için göndermedik. "Ready" olarak bekliyoruz.

• @CaliGirl-0 Biz de İzmir'deyiz. Umarım işleriniz yolunda gider. Herhangi bir sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. Teşekkürler

• @CaliGirl-0 Dediğiniz gibi oldu , "pasaportunuzu gönderin işlemi tamamlayalım" mesajı geldi. Kurye kaydı açtık, göndereceğiz.

• @ bizede 3 nisan için mülakat randevusu geldi mart ortası sağlığı bitireceğiz

• @petitsutlac ais kaydı yapanlar formu doldururken i-ü-ö gibi türkçe harfleri kullandılarmı ??? Bilgisi olan varmı acaba

• @ksk88 Hayır. Kullanamazsınız zaten. Geçersiz der.

• @CaliGirl-çok teşekkürler kullanmadım ama ds260 ve dosya no larını doğru girmeme rağmen ds260 no altında vise için uygun değildir uyarısı çıktı mülakat maili dün geldi belki elçilik kayıtlarına geçmemiştir diyerek bir kaç gün bekleyip yeniden deneyeceğim

• @petitsutlac, içinde söyledi: IR-5 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının anne ve babası)

@CaliGirl-0 Biz de İzmir'deyiz. Umarım işleriniz yolunda gider. Herhangi bir sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım. Teşekkürler

Tekrardan selamlar. Ungan randevusu alıyorum da şöyle bir bildiri ekranı çıktı: “Please make sure you have updated your DS-260 form within the last 6 months prior to making an appointment with us. This step is necessary for your file to appear on the US Embassy electronic submission system. We will not be able to confirm your appointment until your file is visible on the US Embassy electronic submission system.“

Bizim DS-260 submit ettiğimiz tarih 11 Ekim 2024. Mantıken 6 ay 11 Nisan'da doluyor. Interview tarihimiz 20 Mart ve Ungan muayenesini de 14 Mart'ta yapmayı planlıyoruz. Bu durumda DS-260 update etmeye gerek var mı?

• Şimdi baktım benim bile DS-260 formum aktif. Hala güncelleme yapabilirim görünüyor. Anladığım kadarıyla herhangi bir bilgide değişiklik olduysa- örneğin bu sürede herhangi bir yurt dışı seyahatiniz oldu- bu bilgiyi girin diyor. Update edilecek hiçbir bilgi olmasa dahi, cevaplardan birkaçına girip tekrar yazıp -Save- etmeniz güncellemeye yetecektir. Ungan randevusu alabilildiğinizde sıkıntı giderilmiş olur.

• @petitsutlac Bunu yaptığımızda DS-260 no değişmiyor değil mi?

• @petitsutlac Az önce CEAC sistemden baktım. DS-260 formuna açıp bakabiliyorum ama girmiş olduğum bilgileri kesinlikle değiştiremiyorum veya güncelleyemiyorum. Zaten resmi sitede de böyle yazıyor: “Applicants who have outdated or incorrect information on their Form DS-260 must IMMEDIATELY submit an inquiry here and provide all the outdated or incorrect information that you would like to update on your Form DS-260. We may need to reopen your Form DS-260 for you to update the information.”

Ekim'den bu yana birkaç yurtdışı seyahati yapmıştık, onları ekleyecektim ama zaten formda diğer ülke seyahatleri hakkında bir şey sormuyor. Sadece geçmiş ABD seyahatlerini soruyor. Bu şekilde doktor randevusunu alacağım artık.

Sizin hala güncelleyebiliyor olmanıza şaşırdım. Belki sizin 6 aydan uzun süre olmuştur veya vize türünden kaynaklıdır. Bizim IR-5

• Evet IR-5. Siz Ungan randevusu almaya çalışırken mesaj geldi diye algıladım. İlginç, bizim DS-260 hep açık güncellemeye. Formlar da farklı olabilir. (Turist vizesini yenilemek isteyenlere farklı farklı sorular çıktığını tecrübe etmiştim.) Algoritmayı kişi bazlı çalıştırdıkları malumdur.

• @petitsutlac Yok, o yazdığım üstte kırmızı bildiri kutucuğunda yazıyordu Ungan'da. Randevu almaya engel bir ekran çıkmadı.

• @CaliGirl-0 eğer ds260 formunu doldurduktan sonra değişen adres, iş, pasaport gibi bilgileriniz varsa konsolosluğa mail yollayıp formda güncelleme yapacağınızı bildirmeniz iyi olur. Eğer değişiklik yoksa güncelleme de yapmasanız olur.

• 14 Mart a doktor randevusu aldım. 18 inde de Visa interview olacak

• @mrme12 bizde 11 mart unganlar 3 nisan mülakat ama ais kaydı sorun çıkarıyor pasaport teslim yeri sadece istanbul ve ankarayı açıyor sorunu çözemedim belki erken diye yapıyor ????

• @ksk88 Ungan'ı çok erkene almışsınız. Ben 5 gün önceye aldım. Vizeniz onaylanırsa 6 ay içinde ABD'ye giriş yapmanız gerek. Ve 6 ay Ungan muayenesi tarihinden başlıyor, vize onay tarihinden değil. Belki biliyorsunuzdur ben her ihtimale karşı belirtmek istedim.

AIS ise, önce Ankara veya İstanbul seçiyorsunuz. Sonra Premium Kurye hizmetine giriyorsunuz, pasaportları ücreti mukabilinde adresinize istiyorsunuz.

• @CaliGirl teşekkürler oğlum amerikadan halletti kayıt işi ve teslimat adresi tamam zaman konusu bizim planımızdı zaten hemen çıkış yapacağız

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |