Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi

Merhaba, mülakatınız hayırlı olsun:) Darısı vizenize kavuşmanıza.

Benim bu mailden anladığım ds260’ı açtırmışsınız ancak son aşamada submit etmemişsiniz.
    Muhtemelen gss kaydında numaranızı girdiğinizde çıkmamasının sebebi de budur diye tahmin ediyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkürler 🙏
    2nl almadığım için henüz bekliyorum ve açtırmadım.Ceac den kontrol ettiğimde de completed olarak görünüyor.

• @Flight101 Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Ben taşıdıktan sonra herhangi bir doğrulamaya gerek yok denmişti Ceac kontrolü gireceğiniz ülke için mi geçerli? ESC ye girdiğimde Hong Kong da gözüküyor mülakatım.

• Merhabalar. HK'deki konsolosluğa vermek üzere tüm belgeler için,

• belge
    • belgenin aslının fotokopisi
    • belgenin tercüme edilmiş hali

şeklinde mi sunmamız lazım, yoksa,

• belge
    • belgenin tercüme edilmiş hali
    • belgenin tercüme edilmiş halinin fotokopisi

şeklinde mi?

Ben yukarıdaki gibi, belgenin kendisini, orijinalinin fotokopisini ve yeminli tercüme edilmiş halini çıktı almıştım. Yoksa tercüme edilmiş kaşeli ve imzalı sayfaların fotokopisini de mi çektirmeliydim?

• @FurkanElmas ulaşımda bir sıkıntı çekmezsin flixbus ile Frankfurta geçebilirsin zaten mülakat mailini de almışsın bence Frankfurtta gir

• @Kaan-Taşkın şu ana kadar okuduğum iletilerde mülakat tarihi aldıktan sonra DS-260 formunu güncellediklerini gördüm.

• Arkadaşlar bugün noreply.state.gov dan mülakat onay mailini aldım yapmam gereken birşey var mı yoksa artık evrak toparlayıp mülakat tarihini mi beklemem gerekiyor

• ⭐⭐⭐

@finn_ Teşekkürler size de hayırlı olsun..2nl nin yönlendirdiği sayfada mülakata girecek kişilerin bilgileri, girilecek yer, tarih ve saat verileri olduğu için başka kaybaktan sorgulama yapmadım...

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ Şimdi kontrol ettim..Ceac sisteminde "At NVC" ve diğer kısımda "Your Case Currently at KCC" şeklinde yazıyor..

• arkadaşlar selam, i̇stanbul üniversitesinden alacağım 2 yıllık önlisans diploması amerikada olduğu gibi geçerli mi yoksa herhangi bir denlik belgesi vs. bir şey gerekiyor mu?
    lojistik yönetimi öğrencisiyim

• 2NL mailimizi aldık. 17 Nisan 2025 saat 13:00 mülakat aldık.

• E-devletten çıkarılan belgelerin herhangi bir son geçerlilik tarihi var mı acaba?

• @Flight101 hayırlı olsun. Herşey gönlünüzce olsun.

• @halildnrts34
    Selamlar, tip diplomasina sahip olsaniz bile Amerika’da oldugu gibi gecerliligi yok maalesef. Diplomanizi is basvurularinizda destekleyici belge olarak kullanabilirsiniz. Ilgili alanda tercubeniz varsa eger diplomanizdan daha fazla ilgilerini cekecektir.

• @kafkaf hayırlı olsun. Saat kaçta olacak mülakatınız.

• @Katzfiell_
    Selamlar, forumun arama ozelligini kullanmakten cekinmeyiniz.

• @istalin numaranız 23k, size gelene kadar vize biteceğini sanmıyorum. Yaşamak demek umut demek. Umudunuzun ve şansınızın daim olduğu bir dönem olması dileğiyle

• Selamlar hekese, DV2025 için çekilişi kazanan şanslı insanlardan biriyim 🙂 lakin 02.10.2024'de doldurduğum DS-260'ın üzerinden 4 ay geçmesine rağmen herhangi bir geri bildirim almadım.
    CEAC screenshot'ını aşağıda belirttim.
    Sıkıntı ne olabilir?

e0eb2236-1893-42d1-a689-0c89acbbf3dd-image.png

• Viyadaki sağlık randevusunda Dr. Molnara götüreceğimiz aşı katlarımız olmadığı için eşimle Devlet Hastanesinde antikor testlerimizi yaptırdık. Sonuçları burda bir aile hekimine ve bir de Enfeksiyon Uzanına gösterdik herhangi eksik bir aşı gözükmüyor dediler. Dr. Molnara antikor sonuçlarımızı gönderdik hangi aşıları yaptırmamız gerekiyor diye o da bu sonuçlara göre 6 farklı aşımızın eksik olduğunu söyledi. Mecburen az önce yaptırdık aşılarımızı ve e-nabıza işlettirdik.

• @arzemo çok teşekkür ediyorum sizede hayırlı olsun.benim randevum saat 13.00 da siz onay mailini alınca birşey yaptınız mı herhangi birşey yapmamız gerekiyor mu onay güncelleme vs

• @kafkaf Bizim mülakatımız da 13:00 da aynı zamandan orada olacağız. 2NL maildeki linke tıklayıp girdiğimiz ekranda karşımıza çıkan mektubun çıktısını aldık. Başkaca bir şey yapmadık. Artık mülakat gününü bekleyeceğiz.

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 12173
  • 153
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |