Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba, bir sorum olacakti. case number'im 27k larda ds260'i agustos ayinda doldurdum. gec doldurmam beni ne kadar geriye atmistir sizce agustos ayinda cutt-of olmam imkansiz mi?

• @ATS16 teşekkür ederim kaçırmışım. Ewet cevap buradaymış 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba benim merak ettiğim bu konsolosluklara taşıma istek Maili atarken o ülkede olmamız şartmı mesela hongkong a gitmeden taşıma isteği yapabilirmiyiz.

Hayır, e-posta gönderirken orada olmanız şart değil.
    Ancak mali yılın sonlarına doğru olunca bazı konsolosluklar "fiziksel olarak burada bulunursanız dosyanızı taşıyabiliriz" diyebiliyor. Bu durumda o ülkeye gidip sınırda pasaporta basılan damgayı veya kalış süresini belirten belgenin fotoğrafını kanıt olarak konsolosluğa göndermek gerekiyor.
    Şu an bunu demeleri için erken. Transfer etmek isteyenlerin bir an önce e-posta göndermelerinde fayda var. Kolay gelsin.

• @Serapp yanıtınız için teşekkür ederim

• Merhaba, üç tane sorum olacaktı;
    1-Mülakat için hazırlayacağımız belgeleri siyah-beyaz mı yoksa renkli çıktı mı almamız gerekiyor?

2- e-devlet belgelerine imza ya da kaşe gerekmiyor değil mi?

3-tercüme ettirdikten sonra sadece yeminli tercüman onaylı ve sonrasında fotokopisinin çekilmesi yeterli mi ekstra bir kaşe imzaya gerek var mı?
    Teşekkür ederim.

• @akara hayırlı olsun süper olmuş, çok hızlı hareket etmişsiniz. Umarım gider gitmez biz de alırız en kötü öğreniriz ssn numaramızı. Bizim hiç vaktimiz yok maalesef. Sigorta başlatmak için 2/3 gün içinde ssn no yu öğrenmem lazım 🤯
    Bu arada uçak biletlerini önceden mi aldınız, yoksa vize sonrası mı fiyatlar habire artıyor da ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Echobravo23 bazen yoğun oluyoruz, ziyadesiyle normal 🙂

• @selens1907 mülakata nerede gireceksiniz onuda yazın daha doğru cevaplar alabilirsiniz

• @Mehmet-ynd merhaba, Merhmet bey, Hong Kong’da gireceğim. İmzamda ekli mülakat giriş yerim.

• @selens1907 https://yesilkartforum.com/forum/user/onuru sorularının cevapları burada var gibi.

• Merhabalar ben slovenyadan oturum aldıktan sonra kcc ile dosyamı slovenyaya taşıdım, current olduktan sonra mülakatımı sormak için kccye mail attım ve mülakatımın 11 nisan frankfurta planlandığını öğrendim, fakat bilgim ve iznim dahilinde olmadı ne yapabilirim frankfurt bildiğim kadarıyla oturum istiyor lütfen yardımcı olur musunuz @gucarslan

• Selamlar yurt dışı mulakat için terhis belgesi olmadan askerlik yapıldığına dair sadece askerlik durum belgesini Yeminli tercüme ve noter onaylı olarak sunsam sıkıntı olurmu?

Bir de aile nufus kayıt örneği yurt dışı mulakat için sunulması çok önemlimidir? Doğum belgelerinde ki bilgiler ile nufus kayıt örneği deki bilgiler hemen hemen benzer olduğu için gerek varmıdır aile nufus kayıt örneğine

• Merhaba herkese Hong Kong mülakat deneyimim. Biraz uzun kusura bakmayın 🙂 https://yesilkartforum.com/forum/post/478994

• Merhabalar araştırma yaptım fakat bir türlü karar veremiyorum Bangkok - Hongkong arasında kaldım hangisini seçeyim tavsiyeniz varmı yüzeysel olarak tesekkurler

• @zerooo mülakat bitti hemen aldık kesin birşey olmayınca almak istemedik ama Avrupa aktarmalı aldık daha uygun oluyor diye brıtısh aırways ile gidip geldik. Sadece gidiş olunca pahalı oluyor gitmek istediğiniz tarih için gidiş dönüş olarakda fiyat bakın daha uygun oluyor ilginç ama, yaz içinde Lufthansa ile sadecevgidiş yapacsgız inşallah ama şimdiden bakınca ankara-frankfurt-phıledephıa aktarmalı 25 bin çıkıyor yaza dogru sahada pahalı olur gibi

• @catbian Cut-off olmak ds260 formunun gönderilme zamanına bağlı değil diye biliyorum.İnşallah ağustosa kadar current oluruz 🙌

• ⭐⭐⭐

@FurkanElmas Selamlar LJU konsolosluğu CEAC verilerine bakılırsa 1 ekimden beri hiç göçmen vizesi işlemi yapmamış.

• ⭐⭐⭐

@Koray1903
    Selamlar ...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @Flight101 2024 te de yapmamış. Slovenler Italya da mülakata giriyor olabilirler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@catbian DS260 doldurma tarihiniz mülakat almanızla alakalı bir durum değil.
    cut-off olup olamayacağınız da tamamen DOS'un takdiri.
    endişeniz, o tarihe kadar verilecek vize kalıp kalmaması olsun, zira ankara'dan bu cn ile mülakat zaten alamazsınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |