Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ankara Nisan için mülakat vermedimi ? DV CEAC listesi aynı kalmış 😕

• @didemkrbck 3060 a kadar aktarmada görünüyor

• @ATS16 @evrentnrkl cevaplarınız için teşekkürler. Taşıyacağız gibi gözüküyor. Detayları araştırmaya başladık

• Merhaba arkadaşlar, 1 Nisan’a mülakatım planlanmış. Dosyamı açtırmak için hangi adrese mail atmalıyım. Hong Kong için.

• Bangkok için Kasımda yapılan antikor testi kabul edilir mi ?

• Bu ileti silindi!

• @emirhankd Selamlar antikor testlerinin süresi 3 ay diye biliyorum kabul etmeyebilir hastane ile görüşmenizi tavsiye ederim öncelikle https://www.bumrungrad.com/en whatsapp hatları var oradan yazın

• Arkadaşlar merhaba Bangkok'dan mülakat aldığım şu sıralar hazırlıkların başlaması ile birlikte cevaplarını neredeyse bildiğim halde onaylanmak adına sormam gereken bazı sorular var cevap alabilirsem çok sevineceğim ve hazırlıklara devam edeceğim.
    1)Hem CEAC de hem de ESC de mülakat yerim güncellendi ancak Bangkok'dan mülakat bilgilerimi ve evraklarımı belirten 2NL mailini henüz almadım,artık DS260 açtırmak için mail atabilir miyim,yoksa 2NL mi bekleyeyim?
    2)Antikor sonuçlarım bir türlü e-nabıza yüklenmiyor(testleri verdiğim devlet hastanesi sivil laboratuvara gönderiyormuş bu sebeple yükleyemiyorlarmış)ama sonuçlarımı sivil laboratuvar sitesinden barkodsuz,qr kodsuz halde çıktı aldım ve aile hekimine kaşe imza yaptırdım.ve bunlar tek sayfa halinde değil parça parça test yapıldığı için 3 sayfa halinde.özet olarak bu sivil laboravuar çıktışı işe yarar mı?

• @RuhunGemisi Selamlar,

1- Evet bangkok konsolosluğa mail atarak açtırabilirsiniz tüm bilgiler tamamsa (Tarih,saat,2nl mail)
    2- Bunu hastaneye sormanızı tavsiye ederim https://www.bumrungrad.com/en sitesine girerek whatsapp hattından sorabilirsiniz.

• Merhaba,

Bizim mülakat alacağımız bile belli değil, ama olursa Ağustos civarı olacağını düşünüyoruz o yüzden proaktif davranmak istiyoruz. Sorun şu ki asıl talihli olan eşimin akciğer filminde lekeler var. TB ile ilgili olmadığını biz biliyoruz ve Viyana’da Dr.Molnar’ın ofisine bu durumu açıklamak için buralarda destekleyici rapor, CT scan dahil vs her türlü hazırlığı yapacağız. Şimdi bu şekilde Ağustos’ta olur da gidersek ve biz ne yapmış olursak yapalım yine de balgam testi istenirse vize şansımızı kaybedeceğimiz çok açık. O yüzden balgam testini(6-8 hafta sürüyor deniyor) isteme ihtimallerine karşı Olur da Haziran ayında 2nl geldiğinde hemen gidip önden bu medical’ı yaptırmamızın teknik bir manisi var mıdır? Balgam testi istendiği zaman 6 aylık rapor geçerlilik süresinin 3 aya düştüğünü de öğrendim. Mail yoluyla sorup bilgi alabilirim de ama bu konuda dikkatleri de çokta üstümüze çekmek istemiyoruz ve yuvarlak cevap vermeleri de yüksek ihtimal. Biraz hipotetik bir yaklaşım gibi görünüyor ama öteki türlü de bile bile lades olabilir. Viyana’da bu durumda olanlar yorum yapabilirse çok seviniriz.

• @Flight101 hayırlı olsun, sizin deneyimlerinizi özellikle bekliyor ve takip ediyoruz 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@mbaris79 Lekeler TB ile ilgili değilse doktor bunu muhtemelen ayırt edecektir. Yanınızda her türlü belge götürmeyi düşünmeniz de gayet olumlu. Mülakatınızı öğrenir öğrenmez derhal sağlık kurumu ile iletişime geçip muayene günü alın (mülakat gününe yakın olması şart değil).
    Bir de, tabi ki tedbiri elden bırakmamak şartıyla, hep olumlu düşünün lütfen (mülakatı da o vizeleri de alacaksınız)😉

• @Flight101 tekrar hayırlı olsun, rica etsem hem kcc'ye mülakat tarihini öğrenmek için attığınız mail taslağını, hem de Molnar'a attığınız mail taslağını paylaşabilir misiniz? Bizler de aynı süreçten geçeceğiz diye umuyorum bir sonraki vize bülteniyle inşallah 🤗

• Arkadaşlar merhabalar, visa bulletin açıklandığı gün hong kong konsoloslugundan 9 nisan için mulakat randevusu verildiğine dair bana da mail gelmiş bulunmakta, sormak istediğim bir soru var, mülakata girmeden önce herhangi bir belge yollamam gerekiyor mu?

• @Physicus Herhangi bir belge yollamayacaksınız. Bu andan itibaren öncelikle sağlık randevusu için Hong Kong'daki kliniklerle iletişime geçip randevunuzu alın. Mülakat deneyimlerini detaylıca okuyup istenilen belgeler hakkında hazırlık yapmalısınız. Mülakat tarihi yaklaşmaya yakın o belgeleri çıkartıp hazırlayın. Sağlık randevusuna götürmek üzere herhangi bir hastanenin enfeksiyon bölümüne randevu alıp antikor testi yaptırın. Bir yandan da konaklamanızı ve uçak biletinizi ayarlayın. Evrak göndermeyle bir işiniz yok.

• ⭐⭐⭐

Selamlar....Viyana'da mülakata girecek talihlilerin Dr. Molnar dan randevu talebi için kullanabilecekleri mail taslağımı paylaşmak istiyorum...İçeriğinde kendi durumunuza uygun revizyonlarınızı yapabilirsiniz.

[email protected]
    KONU: MEDICAL EXAMINATION FOR DV 2025 PROGRAM

Dear Sir/Madam,

I have a green card interview at the US Embassy in Vienna on April 3, 2025. I want to make an appointment for medical examination for myself, my husband and my daughter. You may find the details of my scheduled interview date sent from KCC as attached.

Since I will be coming from abroad, I would be very grateful if you could make an appointment as soon as possible before the interview date. Due to our Schengen visa dates, if possible could you please arrange our medical examination for April 1, 2025.

We await your prompt response.

Thank you for your interest.

Kind regards.

Case Number: 2025EUXXXXX
    Principal Applicant Name:
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Date of Birth:

Spouse Name:
    Date of Birth:

Daughter Name:
    Date of Birth:

• @Flight101 1 gün arayla çıkıyor mu sağlık sonuçları?

• @burakediz 2NL'i bugun yani 15 Subat'ta mi aldiniz?

• ⭐⭐⭐

@Katzfiell_ Bugüne kadar okuduğum mülakat deneyimlerinde sağlık muayenesi ile mülakat arasında 1 gün olanlar sorun yaşamamıştı.. Molnar da yazışmamızda istediğimiz tarih için "mülakata yetişmez" uyarısında bulunmadı...
    Pozitif düşünmeye devam edelim sıkıntı yaşamayalım..😉

• @Flight101 Anladım. Bende 15 Nisan için mail attım bakalım, hayırlısıyla alır da geliriz.😊

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |