Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @burakediz

    Mülakat tarihi ve hangi konsolosluk olduğunu da imzaniza eklemeniz ricadır olası sorularınıza doğru cevaplar alabilmek icin.


  • randevuyu alan arkadaşlar [email protected] adresine mi mail attılar.


  • @Evren53 Sevgili adaşım öncelikle tebrik eder en kısa sürede vizenizi almanızı diliyorum.
    Dosyanız %000000,1 ihtimalle Ankara anca gelir sıra o yüzden direkt olarak vizeniz varsa Viyanaya yoksa Hong kong, Bangkog gibi yerlere dosya taşıma talebinde bulunun. Yanlış hatırlamıyorsam forumdan bir hanımefendi 1 2 sayfa önce mail taslaklarını ve nereye mail atılacağını yazmıştı. Bir an önce o maili gönderip hemen forumu baştan aşağı taratarak gezin ve öğrenin.


  • 24 Şubattaki Anderson'dan aldığımsağlık randevusu mailini Hong kong konsolosluğuna ileterek 7 Marta erteleme talebinde bulunursam eğer, ertelerler mi acaba? sizce ne yapmalıyım?


  • Herkese selam arkadaşlar. Bize de 1 Nisan’a Üsküp mülakat verildi. Hepimize hayırlı olsun. Umarim hepimiz sorunsuz vizelerimizi alırız. 🙏🏼


  • An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy in Bangkok on 02APR2025'' Böyle bir mail aldım şimdi randevu tarihim 2 Nisan mı?


  • @muratch Evet, hayırlı olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @evrentnrkl @Evren53

    https://yesilkartforum.com/forum/post/478479

    @Serapp cok güzel bir katkı saglamisti current olup hala dosya taşımak isteyenler için, yukarıdaki linkte mevcut.


  • @burakediz sağlık raporu için Dr. Molnardan randevu almak için bu e maille bilgilerinizi yazıp gönderiyorsunuz. Ben gönderdim ama henüz dönüş olmadı.


  • @arzemo molnar maillere sadece sabah 10 gibi bakiyor bugün attiysaniz pazartesi sabahi dönüs alirsiniz


  • @rezanclz prensipli adammış.


  • Tekrar merhaba, ben dosya taşımak için Hong Kong'a mail atarken pasaport numaramı süresi geçmiş olan pasaportumu vermiştim. Yeni almış olduğum pasaportun numarası farklı. Bu durum mülakat esnasında sorun teşkil eder mi?


  • Arkadaslar selam, bi konuda yol gostermenizi rica edecektim sizden. Sira numaram malum 23200lerde ve current olmasi assagi yukari Temmuz ve sonrasi gibi duruyor.
    Dosyami Avusturyaya tasitmistim yesil pasaportum oldugu icin ama yesil pasaportumun suresi bu sene 6 eylulde bitiyor maalesef yastan dolayi ve bu yuzden son 3 ayi gectikten sonra Schengene giris yapamiyorum o da 6 Haziran ve sonrasi oluyor.
    Sizce Schengen turistik vizesine mi basvurmaliyim? Bordo pasaportumla daha once 6 ay boyunca Ispanyada kalmistim. Hala ogrenci oldugum icin Erasmus sansim da var ve sirf Schengen vizesi almak icin Erasmusa da basvurabilirim yaz staji uzerinden.
    Siz ne tavsiye edersiniz? Hic bu riske girmeyip Hong Kong'a tasitmayi mi talep etmeliyim current olmadan?
    (P.S: bi tik uzattim, kusura bakmayin)


  • Merhaba. Bangkok için sağlık randevusu oluşturmak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgi bulamadım. yardımcı olabilen var mı acaba


  • @muratch Bumrungrad International Hospital burayı dene


  • @kadirkurtgoz riskli bir durum.Bu süreçte hiçbirimizin risk alma lüksü yok maalesef.


  • @Flight101 mutlu sona yaklaşıyorsunuz,az kaldı🧿


  • Merhabalar Kazakistanda dosya taşıdım genelde forumda burayla alakalı çok fazla bilgi bulamadım ne düşünüyorsunuz bir risk veya problem görüyor musunuz

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

  • Arkadaşlar bu arada lise mezunu değilim. Grafik tasarımcıyım. Her türlü akla ve öneriye ihtiyacım var. 🙏🏼

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ege-0

    Önceki mesajlarınızda asıl talihlinin siz olduğunu yazmıştıniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/146299

    O*Net Online Veri Tabani

    Bu yukarıdaki iletide belirtilen meslek deneyimi şartını asıl talihli olan siz mülakat esnasında kanitlayamazsaniz veya mülakat tarihinde en az lise diplomasını ibraz edemez iseniz, çeşitlilik göçmen vize kurası başvurusunun asıl şartlarından birisini karşılayamamaniz sebebiyle üzülerek süreç sizin için olumsuz sonuçlanacak ve diskalifiye olacak başvurunuz. Yazdiklarimin aksi bir şey var ise yine buradan paylaşırsanız forum kullanicilari yardımcı olacaktır.

    Ceşitlilik Göçmen Vize Kurası Yonergesi


Benzer Başlıklar

  • 73
  • 16399
  • 153
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum