Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@mansfield1 Lise diploması içinde söyledi:

@crazycells orada commint college veya üniversite duruma göre okumayı düşünüyorumda okul lise diplomasını kabul eder mi duyduma göre türkiyede okuduğun ilkokul diplomasını ve lise diplomasını ingilizce çeviri yaptırıp sonra notere onaylatıp daha sonra ise savcı vaye kaymakamamı ne imzalatmam gerkiyormuş yoksa kabul olmuyormuş böyle birşi var mi ?

Sayin @Mansfield1 burasi gocmenlik kismi, egitimle ilgili sorularinizi egitim bolumundeki konularda sormanizi tavsiye ederim:

https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim

• merhaba sevgili adminler sitede aradım bulamadım o yüzden yazma gereği oldu.

1. 2003 liseden mezun oldum lise transkriptim yok. dosyamı bangkok a taşımayı düşünüyorum. transkript sorununu nasıl çözerim.
    2. yüksek okul diplomamın aslı kayıp olduğu için elimdeki noter onaylı aslı gibidir kaşeli çevirisi ve apostili yapılmış diplomam ve transkripti yeterli olurmu?

• @Mehmet-ynd Benzer durumda ben ilçe milli eğitimden lise diploması ile ilgili bir belge almıştım. apostil ve yeminli tercümeyle sunmuştum kabul edilmişti. Benim dosyam Tiran'daydı. Bu yöntemi deneyebilirsiniz. Lise diploması yüksek okul ve master dan daha önemli belge olarak.

• @Mustafa-Bayram banada durum saçma geliyor ama lise transkripti istiyoruz olmazsa olmaz derlerse diye kendimizi buna karşı hazırlıksız yakalanmak istemiyorum. aynı sorunlar yaşayıp çözen vardır diye umut ediyorum.

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: Lise diploması

merhaba sevgili adminler sitede aradım bulamadım o yüzden yazma gereği oldu.

1. 2003 liseden mezun oldum lise transkriptim yok. dosyamı bangkok a taşımayı düşünüyorum. transkript sorununu nasıl çözerim.
    2. yüksek okul diplomamın aslı kayıp olduğu için elimdeki noter onaylı aslı gibidir kaşeli çevirisi ve apostili yapılmış diplomam ve transkripti yeterli olurmu?

Merhaba, hangi postta mülakata girerseniz girin, son mezun olduğunuz okulun ve/veya lise diplomanızın orijinaline ihtiyacınız olacak. Lise diplomanız var mı? Yoksa mezun olduğunuz yüksek okula vermiş olabilirsiniz, oranın öğrenci işleri ile görüşmelisiniz. Orda da yoksa ilçe milli eğitimden ilgili belgeleri temin etmeniz gerekiyor.

Yüksek okul diplomanız da kayıpsa, aslı gibidiri kullanmaktan başka şansınız yok, ek olarak transkriptinizi de öğrenci işlerinden almanızı öneririm.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 

• @deebee cevabınız için teşekkür ederim. Üni. Diploması için yeniden çıkartıcam kayıp ilanı verdim. Lise diploması kayıp. Okuldan çıkartırdım ilçe milli eğitim müdürlüğü ve okul müdürü imzası var yetmedi apostil de yaptırdım. Ama transkript aklımda yoktu çünkü Ankara'ya bel bağladık. Ama beklemekten sıkıldım o yüzden eğer yeteri belgeleri toparlayabilirsem @gucarslan beyin dediği gibi Ankara'ya bel bağlam....

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: Lise diploması

@deebee cevabınız için teşekkür ederim. Üni. Diploması için yeniden çıkartıcam kayıp ilanı verdim. Lise diploması kayıp. Okuldan çıkartırdım ilçe milli eğitim müdürlüğü ve okul müdürü imzası var yetmedi apostil de yaptırdım. Ama transkript aklımda yoktu çünkü Ankara'ya bel bağladık. Ama beklemekten sıkıldım o yüzden eğer yeteri belgeleri toparlayabilirsem @gucarslan beyin dediği gibi Ankara'ya bel bağlam....

Lise transkripti diye bir belge yok sanırım, yüksek okulunuzdan transkript alabilirsiniz. Transkript almaya gittiğinizde öğrenci işlerine sorun, lise diplomanız orda olabilir. Eşimin kayıp sandığı lise diplomasını Ankara üniversitesinden almıştık.

• Lise diplomasını orijinali var fakat 2008 öncesi mezuniyet olduğu için e-Devlette gözükmüyor bu mülakatta bir sorun teşkil eder mi diplomanın orijinali var ama tercümesi ile birlikte mülakata götüreceğiz illa da e-Devlet çıktısı gerekli midir acaba?

• @Aslan-3 diplomanızla okulunuza gidip müdürden QR kodlu Lise MEZUN belgesi isteyebilirsiniz

• @Mehmet-ynd

Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

133

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |