Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota umarım öyle olur, acaba daha erken olma ihtimali nedir, sanki biraz yavaş ilerledi açılır diye bekliyordum ama.

• @cagrii bizler için üzücü oldu gerçekten.İnşallah önümüzdeki aya🙏

• Mailler bu cumaya kadar gelir diye düşünüyorum çünkü c.tesi. ceac verileri paylaşıyor. Ve umarım geçen ayın da telafisini yapıp en az 200 dosya eu dan çeker

• @kadirkurtgoz size 24 Ocak ta mail gelmiş olmalı. Mail almadınız mı? Mülakat tarihinizi en az 10-15 gün önce öğrenebilrdiniz. Zamanınız daha uzun olurdu. Erteleme tavsiye edilmeyen bir durum. Ama tabiki erteleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@kadirkurtgoz
    Hiç antikor testi aşı vs düşünmeyin artık bu saatten sonra Hong Kong sağlık muayenesi için randevu alın, ardından uçak bileti...Sonra hızlıca evrak toplama, valiz toplama atın kendinizi Hong Kong a...
    Bu senenin dinamiklerinde erteleme yapmayı düşünmeyin.
    Daha önceki iletilerimde başka bir talihli dostumuza düşünülebilir dedim, ancak kendisi Viyana'da görüşeceği için o şekilde cevap verdim..

• Öncelikle tüm arkadaşlar için şimdiden başarılar dilerim. Umarım en kısa zamanda mülakatlarınızı ve vizelerinizi alırsınız.

@kadirkurtgoz Testlerle hiç uğraşmadan sürecinizi başlatın. @Flight101 Dediği gibi erteleme yapmamak gerek diye düşünüyorum.

• @Mehmet-ynd 1 2 hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum ama mailler gelmezse KCC yardımı ile planlanmış bir mülakat ataması var mı öğrenebilirsiniz.

• @10urdmn Aynı tarihte mülakatımız var ve pazar günü
    (Şubat 16) uçağa biniyoruz. Evrak ve tercümeler için vakit olabilir ama antikor aşılar için vakit yok dediğiniz gibi. Mülakat tarihi dolayısıyla doktor Nicholson en geç 18 ine doktor randevusu veriyor süreç çok dar bir zaman. Ama imkansız değil... @kadirkurtgoz

NOT: Nicholson maillere çok geç cevap veriyor. Sıkıntı olabilir..

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hong Kong'a giderken yanımda 3000 usd civarı nakit götürmeyi planlıyorum. Hong Kong'a giden arkadaşlar, sizden üzerinizdeki paranın beyanını istemişler miydi?

hayır kimse sormadı. kredi kartları da sorunsuz çalışıyor aklınızda bulunsun.

• @lesnarhomie merhaba ben üzerimde 6k usd ile girdim hiç bir sıkıntı yaşamadım, bir de yapay zekaya sordum böyle dedi;
    Hong Kong'a giriş yaparken üzerinizde 120,000 Hong Kong Doları (HKD) veya daha fazla nakit taşıyorsanız, bunu beyan etmeniz gerekmektedir⁽¹⁾⁽²⁾. Bu miktarın üzerindeki nakit ve taşınabilir müzakere edilebilir enstrümanlar (CBNI) için yazılı bir beyan yapılmalıdır⁽¹⁾.

Sources:
    [1] Hong Kong Customs and Excise Department - Currency and Bearer ... (https://www.customs.gov.hk/en/service-enforcement-information/passenger-clearance/currency-bearer-negotiable-instruments/index.html)
    [2] Travellers to Hong Kong must declare cash sums larger than HK$120,000 ... (https://www.scmp.com/news/hong-kong/law-crime/article/2138336/travellers-hong-kong-must-declare-large-sums-cash-under-new)

• @10urdmn Chatgpt bana da bu cevabı vermesine rağmen çok güvenemediğim için burada sormak istedim çünkü başka bir sorumda da 10.000 hkd sokabilirsin demişti. Veriyi nasıl aktardığına göre cevapları değişebiliyor. Ama sizlerin yaşamış olduğunuz deneyimler içimi rahatlattı.

• @Grimoir3 Nicholson'a nakit olarak ödeme yapabiliyor muyuz? Kredi kartlarının sorunsuz çalışıp çalışmadığı konusu beni kuşkuya düşürüyordu cevabınız beni rahatlattı. Sanırım banka kartları da sıkıntısız çalışıyodur.

• Merhaba, 2 Nisan için Ankaradan mülakat randevusu mailim geldi. Bekleyenler kontrol edebilir.

• Herkese selamlar, malum mail geldi, darısı herkesin başına

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mustafa-ELMACI malum olması için imzanızda olması lazım ama 🙂
    hayırlı olsun..

• @10urdmn ChatGPT’ye kod yazmak dışında güvenmiyorum. Siz de kesinlikle güvenmeyin.

• Arkadaşlar merhabalar bugün itibari ile girmiş olduğum mülakatı başarıyla tamamladım çok şükür darısı dileyenlerin bekleyenlerin başına inşallah en kısa zamanda mülakat deneyimleri paylaşmış olacağım şu an olayın şoku ve heyecan içerisindeyim hala lütfen bana yardımcı olabilir misiniz bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor basım ücretimi ödemem gerekiyor yoksa siteden durumu nasıl kontrol ediyorum bundan sonraki süreçte ne yapmam lazım elim ayağım titriyor çok heyecanlıyım eğer bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim bir şeylere geç kalmak istemiyorum

• bana 10 nisan'a vermişler. 10 marta da sağlık randevusunu aldım.

• Herkese merhaba, 10 Nisan için mülakat maili aldım biraz önce

• Merhaba, @Flight101

Ben de Nisan için current olmuş durumdayım. Mülakatım Viyana’da. Daha önceden Dr. Molnar’a aşılar için attığım maile aşağıdaki gibi cevap almıştım.

Diphterie/Tetanus/Pertussis (Tdap) - Pertussis one time;
    Diphterie/Tetanus (Td) a booster every ten years;
    Tdap 40-59,- bzw. Td 26,-

Polio 40,- (in combination with Tdap 59,-) - if primary series of 3
    doses is missing, 1 vaccination is necessary

Measles/Mumps/ Rubella (MMR)- 44,- or MMR antibodies test- 79,-(when
    antibodies are negative, MMR vaccine is required)

Hepatitis B vaccine 56,- or antibodies test 13,-(when antibodies are
    negative, the vaccine is required)

Chickenpox (Varicella) - 79,- only if you did not have the disease
    during childhood.

Covid Vaccines (last dose not older than 1 year) 15,-

Flu 35,-

Bunlardan da MMR, Hep B, Polio ve Varicella için antikor testlerinin yeterli olacağı söylenmişti. Siz aşılar konusunda nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |