DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@10urdmn nicolsonda tanıştığım arkadaşım, 2 gün önce (25 ocak) New York'a inmiş. Herhangi bir problem çıkmamış. Kendisi de forum da ancak kullanıcı adını bilmiyorum, beni görürsen kendini belli et Oğuz. :D
-
Herkese merhaba, hesapta göstereceğimiz para illaki dolar cinsinden mi olmalı? Tek kullandığım banka ziraat bankası ama hesaptaki paranın dolar cinsinden karşılığının gösteren bir belge vermiyor. Dolara mı çevirmeliyim yoksa eşimin hesabina yatırıp (halk bankası) ordan döküm alsak olabilir mi?
-
@gucarslan çok şükür bugün vize basıldı kargoya verildi herhangi evrak bilgi talebinde bulunmadilar.
-
Merhabalar herkese. Geçen hafta sağlık randevusuna girip çıktık eşimle. Raporu teslim aldık. Hiçbir sorun yaşamadık. Fakat biz hastanedeyken bizden idrar testi alınmadı. Bugün arkadaşımla konuşurken onun idrar testi verdiğini öğrendim. Bu durum bir sıkıntı yaşatır mı? Şimdiden teşekkürler
-
@gorkemuz idrar ve kan örneği alinmasi yaşa göre değişkenlik gösteriyor, kaç yaşındasınız ve arkadaşınız kaç yaşında?
-
@Feyzanur-Kayadibi hiçbir kamu bankasına ve kurumuna işiniz düşmesin bence. Daha önce birisi TEB'i önermişti burada, ben Enpara/QNB'den alabiliyorum. Yine de hangi bankaya yatıracaksanız telefonla aramak yerine bence şubeye gidip konsolosluk için İngilizce belge alıp alamayacağınızı sorun. Hesaptaki toplam varlığın USD karşılığını gösteren belgeye varlık dökümü, sadece dolar hesabınızın hesap haraketlerini gösteren belgeye de hesap hareketleri dökümü deniyor. Siz eğer USD olarak değil de başka bir döviz/altın/TL vb. cinsinden paranızı tutacaksanız o halde varlık dökümüne ihtiyacınız olacak, ama USD olarak yatırırım USD hesabımın hesap hareketlerini alırım diyorsanız o zaman varlık dökümüne ihtiyacınız yok, Ziraat'in aksine hemen hemen her bankanın "mantıken" İngilizce hesap hareketleri dökümü veriyor olması lazım.
-
27 Ocak itibariyle istanbul-londra-phıledıphıa aktarmalı olarak Amerikaya giriş yaptık. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. @Uzuzi herkezin hayali inşallah en kısa sürede gerçekleşir.
-
@alpteo Ankara'da bir büyükelçilik var.
Çukurambar, 1480. Sk. No:1, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye -
Herkese merhaba
Umman a taşımış olduğum dosyami ,ummanda. Bir hareket olmadığı için başka bir ülkeye taşımak istiyorum. Hong Kong süreç olarak sanırım en hızlı ilerleyen konsolosluk , her ailenin kendi içinde dinamikleri farkı olsa da 2 çocuklu bir aile olarak Hong Kong mu yoksa bongkok mu sorusu aklıma takılıyor ? Bu konuda nasıl bir uol izlemeliyim ?
Ayrıca 2024 aylık vize bülten tablo kıyaslamalarini forumda arattım fakat bulamadım
Link paylaşan olursa memnun olurum
Zorlu surecte herkese başarılar -
Merhaba,
ABD de tanıdıgım yok , mülakat esnasında adres göstermem gerekecek (Green Card ve SSN için ) , ABD de fiziksel olarak posta kutusu kiralayabileceğim bir seçenek olabilir mi, gittiğimde o posta kutusundan evraklarımı alabilir miyim
-
@kelebek Merhabalar,size tavsiyem 2 ülke içinde geçmiş mülakat deneyimlerini okumak ve ona göre yol haritasi çizmek olucak.Aylik vize karşilaştirmasi da (http://yesilkartforum.com/bulten/) bu linkte mevcut.
-
Merhaba.
Bir sorum olacaktı. FY2025-ceac-2025-01-25 verilerine baktığımda dosyam aktif, mülakat tarihi verildi ancak 2NLdate sütunun da 2025-Jan-19 yazıyor ama bana konsolosluktan herhangi bir mail gelmedi. esc sayfam güncel ama. tiflis te gireceğim saati tarihi aile bireylerinin isimleri yazıyor. mülakata gittiğimde esc sayfasının çıktısı yeterli olurmu yoksa mail gelmesi mi lazım illaki
-
@dkerim yeterli olur, bunun dışında bir şeye bakmazlar merak etmeyin.
-
@gucarslan teşekkür ederim.
-
@kelebek Hocam sıranız zaten 24K'larda. Oraya ancak mayıs haziran gibi gelir. Ne gibi bir hareketlilik bekliyordunuz?
-
@blueboy21, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@kelebek Hocam sıranız zaten 24K'larda. Oraya ancak mayıs haziran gibi gelir. Ne gibi bir hareketlilik bekliyordunuz?
@kelebek endişelenmekte haklı bence.
https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html#
Bangkok 76 case 137 vize
Hong Kong 60 case 94 vize
Muscat 14 case 28 vizeŞimdiye kadar dağıtılan vize sayıları.
-
Tekrar selam dostlar
Dosyam aktifken HK ya taşıdım ve sonra evlendim iş durumundan dolayı eşim sonra gelicek o yüzden onu kaydetmedim. Sadece evlilik cüzdanımı götürsem yeterli mi yoksa sistemden kendim değiştirmeli miyim? (Değiştirebilir miyim?) bilen varsa yazabilir mi -
@ATS16 aynı yaşlardayız. 25 yaş 24 yaş
-
Dosyamı hongkong a taşırken konsolosluk visa process devam ederken burada kalacağınızı onaylıyor musunuz diye sormuştu ben de evet demiştim. Şimdi çin yeni yılı dolayısıyla konaklama fiyatları uçtu hongkongda 3 günlüğüne bangkoka gitmeyi planlıyorum bugün sağlık raporunu aldım. 3 şubat ta mülakatım var ayın 1 inde döneceğim. Bu visa process saglik raporuyla başlamıyor değil mi 3 şubat ta başlayacak? Aramadan aratınca türkiye ye gitgel yapan gördüm fakat 3. Bir ülkeyle alakalı birşey bulamadım
-
@Ethem-Kostak öyle kabul etmiyorlarmış. Ben konuştum. Visa kredi kartını kabul etmiyor ama mastercardlı kredi kartı ile ödeme yaptım kabul etti. İsterseniz siz de böyle bir deneyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum