Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar, Hong Kong özelinde 2nl beklemeden direkt Kcc'den gelen randevu tarihi mailini Nicholson veya Anderson kliniklerine gönderip randevu alabilirsiniz. İkisinden de randevu aldım, 2nl beklemenize gerek yok.

• @lesnarhomie benden pasaportun kopyasını ve mülakat mailini istediler. Bunu nasıl cevaplamak gerekir? Yardımcı olabilir misin?

• @Burak3445 Pasaportumun fotoğrafını ve kccden gelen mülakat tarihini belirten mailin ekran görüntüsünü çekip gönderdim kabul edildi.

• @lesnarhomie ben de pasaport fotoğrafı ve KCC'den gelen e-postayı gönderdim ancak hiçbir yanıt gelmedi. Pasaportu attıktan sonra size bir yanıt verdiler mi? Rezervasyonun yapıldığından nasıl emin olabiliriz?

• Nicholson sağlık randevum ve Virtus Medical covid aşısı randevumu aynı güne aldım, Nicholson saat 9, Virtus Medical saat 15. Fakat sonradan farkettim ki bütün bu aşıları aynı gün yapmazlar muhtemelen. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, aynı gün olabilir miyim covid ve diğer aşıları?

• @ugurbocegi Hocam ben bunları attıktan sonra bir gün cevap gelmedi ertesi gün randevumun onaylanıp onaylanmadığını öğrenmek istediğime dair tekrar mail attım. Bir sonraki gün de onaylandığını söyleyip tarih ve saati ilettiler bana. Yani 2-3 gün sürüyor sonuca ulaşmak. Siz pasaport fotoğrafı ve kcc mailini gönderin onlara, ertesi gün cevap gelmezse benim yaptığım gibi onaylanıp onaylanmadığını sorun. Geri dönüş yapacaklardır.

• @lesnarhomie çok teşekkür ederim ben de öyle yapayım o zaman 🙏

• Arkadaşlar merhabalar 12 Şubat günü mülakatı planlanmıştı bunu gelen maille öğrenmiştim ve bu siteye girip mail de gönderilen giriş yapıp orada yazani SSSini almıştım fakat şu an aynı mailin yönlendirdiği aynı siteye tekrar giriş yaptigimda mülakat tarihim ya da herhangi bir mülakat bilgim görünmüyor bu normal mi yoksa anormal bir durum mu lütfen yardımcı olur musunuz

• @lesnarhomie Türkiye de aşı olmadan gidip aşıları nicolsonda olacaksanız ona göre ayarlama yaptırabilirsiniz ben covid dahil 4 aşı oldum toplamda 2 adet muayene gününde diğer 2 sini 4 gün sonra gidip oldum, bir problem olmuyor

• @minnesota göçmenmize başvurunuz hazır diye bir yazı çıkıyor yine mülakat yeri ve saati yok

• @yasincl Teşekkür ederim cevabınız için. Olabildiğim bütün aşıları gitmeden olacağım zaten. Eğer Nicholsonda olmam gerek aşıları günlere yayabiliyorsam o zaman sıkıntı yok.

• Selamlar, 2 haftalığına şehir dışında olduğum için misafir hasta olarak sağlık ocaklarında aşı yaptıramıyorum, devlet hastanesine git diyorlar. Devlet hastanesinin acilini aradım biz yapmıyoruz diyorlar. Devlet hastanesinin aile hekimliği polikliniğinden randevu aldım ama onların da bir bahaneyle yapmayacaklarını düşünüyorum. KKK (MMR), Influenza ve Hepatit B aşılarını yaptıracağım, devlet hastanesinde aşı yaptıran ve e-Nabız'a işletebilen oldu mu? Hastanenin hangi biriminde aşılanmak lazım nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

• @ugursway , Tesekkur ederim. Evet Tiflisde oldu. Pasaport ve Eskik evragi ayni postayla iletmem yeterli olucak?

• @ugurbocegi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, 2 haftalığına şehir dışında olduğum için misafir hasta olarak sağlık ocaklarında aşı yaptıramıyorum, devlet hastanesine git diyorlar. Devlet hastanesinin acilini aradım biz yapmıyoruz diyorlar. Devlet hastanesinin aile hekimliği polikliniğinden randevu aldım ama onların da bir bahaneyle yapmayacaklarını düşünüyorum. KKK (MMR), Influenza ve Hepatit B aşılarını yaptıracağım, devlet hastanesinde aşı yaptıran ve e-Nabız'a işletebilen oldu mu? Hastanenin hangi biriminde aşılanmak lazım nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

Hastanede Enfeksiyon polikliniği bakıyor sanırım, gitmişken antikor testlerini orada yaptırabilirsiniz.

• @vixo antikor testini yaptırmıştım, aşılanmaya geldi sıra. Enfeksiyon bölümünü aradım onlar da biz yapmıyoruz acilin yapması lazım diyor. Acili arıyorum biz yapmayız aile hekimliği yapması lazım diyor. 1 günde 4 hastane 1 ilçe sağlık müdürlüğü gezdim, aramadığım hastane sağlık ocağı kalmadı hepsi bihaber herkes topu birbirine atıyor. Zaten 90%'ı telefonlarını hiç açmıyor. Hadi aşı neyse de, ne kamuda ne özel sektörde hiç kimsenin hiçbir şeyi ciddiye aldığı yok. Umarım belge toplama sürecinde de benzer bir problem yaşamayız.

• @vixo Aşılar herhangi bir özel hastanede yapılabiliyor mu ?

• @ugurbocegi Hocam devlet hastanesinde antikor testi yaptırdığımda onlara sormuştum, hastanede aşı işleriyle ilgilenmiyoruz biz demişti. Sadece aile hekimleri yapıyor sanırım. Bir de özel hastanede yaptırabilirsiniz. Aile hekimliğinde de şöyle, sadece kendi aile hekiminiz yapabiliyor. Benim aile hekimim bir hafta izinliymiş, diğer hekimlerden rica ettim yapmadılar, bekle dediler. Kendi aile hekimimin izninin bitmesini bekliyorum 😃 Şehir dışında olmanız dolayısıyla sizin için en uygun yol özel hastane gibi duruyor.

• @lesnarhomie çok sağ ol hocam. Burada deneyimleri paylaşmak çok kıymetli. Devlet hastanesinin aile hekimliği polikliniğine ve acile uğrayacağım son bir kez, farklı bir gelişme olursa yazarım ama ben de yapacaklarını/ilgileneceklerini hiç zannetmiyorum. Yapamıyor olduklarından değil, yapmak istemiyorlar diye anlıyorum. Aşıyı gerekirse HK'de halledeceğiz, yeter ki belge işlerinde bir sıkıntı çıkmasın.

• @ugurbocegi Biz aşıları eczaneden temin edip sağlık ocağında yaptırmıştık. Ellerinde olan aşıları gereksiz yere yapmak istemedikleri için bazen böyle yokuşa sürebiliyorlar, tavsiyem vaktiniz varsa tekrar gidin başka bir hekime biz temin etsek aşıları burada yaptırıp işleyebilir misiniz diye sorun.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 8486
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |