Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dkerim
    Her konsolosluk icin gecerli olmasa da bazi konsolosluklar mulakatta sunacaginiz tum belgelerin taranmis halini onceden talep ediyorlar. Eger mulakata gireceginiz konsloslugun bu yonde bir talebi olursa size bunu bildireceklerdir.

• @ugursway bilgilendirme için sağolun. O taktirde mail gelmesini bekleyeceğiz.
    Teşekkürler

• Casr no’m 7XXX küsürlerde ve ankarada mülakat gelmeyeceği söyleniyor bu numaralara. Dosyamı hong kong’a şuanda taşıyabilir miyim?

• Merhabalar, Viyana konsolosluğu mülakat tarihi konusunda iletişimdeyiz de. Bu süreçte tam zamanlı çalıştığım SGK'lı yer dışında vergi mükellefi(Şahıs firması) kurarak freelance olarakta çalışıyorum. DS260 iş alanında düzenleyip bu bilgiyi de eklemek gerekir mi?

• Kcc ye sordum bende 6 martta mülakatım varmış. 2nl maili gelmedi ama yine de sağlık randevusu alabilir miyim?

• @Burak3445 Sağlık randevusu almak için nicolson veya anderson sizden dv program sayfasını isteyecektir. Burada tarihiniz daha belli değilse randevu vereceklerini sanmıyorum. İlk önce o sayfaya yansıması lazım. (hayırlı olsun bu arada Burak bey)
    https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx

• @10urdmn gözükmüyor maalesef. Kcc 7-10 gün içerisinde mail alacağımı söyledi

• @Burak3445 kcc 7-10 gün içinde mail atacağına dair maili bende almıştım 2 gün sonra dv program sayfasına yansımıştı. Sayfayı takipte kalın bence. Bu sırada uçak bileti, konaklama ve covid aşısı işini halledebilirsiniz.

• @10urdmn teşekkür ederim dediğiniz gibi onları halledelim aradan çıksın

• @Ufuk-D evet tek başınıza katılabilirsiniz ve sadece tek Amerika’ya gidebilirsiniz Case numberınız kaçtı imza kısmını oluşturursanız ve mülakat yeriniz neresi dosyanızı taşıdınızmı bu konularda eğer forumda yeniyseniz en baştan konu başlıklarını okuyun bilgi edinin derim süreçi sağlıklı bir şekilde ilerletmek için bundan sonra önemli olan mülakat alabilmek Ankara mülakat vermiyor yoksa iş işten geçer

• @Burak3445 hatırladığım kadarı ile bu dönemin ilk mülakatlarını alan arkadaşlarda da aynı olay yaşanmıştı mailler geç geldi arkadaşlar kcc ye sorarak mülakat tarihlerini öğrenmişti esc sayfaları da çok geç güncellenmişti diye hatırlıyorum, dr Nicolson ile mail üzerinden iletişime geçip mülakat tarihinizi sözlü belirtip esc sayfasının görüntüsünü isteyince de kcc ile olan mailleşmenizi ya da konsolosluktan mülakat gününe dair bi mailleşmeniz varsa onu gönderip randevu almayı da deneyebilirsiniz, henüz erken biraz daha bekleme süreniz var ama esc sayfası güncellenmezse alternatif bir yol olabilir bu, @onuru beyin iletilerini baştan sona okursanız sizin için bir fikir oluşturabilir onların görüşmeye girdiği dönemde de buna benzer bir durum olmuştu galiba,

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2
    Selamlar, belirttigininiz gibi ilgili ulkede vatandasliginizin olmasi size mulakat planlanmasi icin buyuk bir rol oynadiginu dusunuyorum. Niyetinizin iyi oldugunu anliyorum ancak sizin orneginiz uzerinden referens almak uygun olmayacaktir. Vatandaslik ya da oturum izni olmayan talihlilerden yapilan dosya trasnferlerine ayni sekilde olumlu yanit vermeme ihtimalleri bir hayli yuksek, ornek vermek gerekirse Muscat/Oman’da bulunan ABD konsoloslugu DV2025 surecinin basinda sadece bir kisiye mulakat verip, geri kalan talepleri yanitsiz/mulakatsiz birakmistir. Tabii ki bu kabul etmeyecekleri anlamina gelmiyor ancak trasnfer talebinde bulunmadan once uygun bir sekilde ilgili konsolosluga e-mail atarak sorguda bulunulmasini oneririm. Size mulakatinizda bol sanslar.

Selamlar teşekkür ederim. Tam emin olmamakla beraber dediğiniz gibi vatandaşlıkdan dolayı mülakat planlamasında rol oynamış olabilir. Ben bir önceki mesajımda zaten vatandaşlık olduğunu belirterek yazdım ki transfer yapmak isteyenler ona göre hareket etsinler. Csb konsolosluğu çok mülakat yapan ve vize veren bir konsolosluk. Dediğiniz gibi csb ye taşımak isteyenler uygun bir şekilde konsolosluğa e mail ile sorup ondan sonra aksiyon almalılar. Navigatör ile ulaşıla biliyor konsolosluğa.

• @kadirkurtgoz bütün başlıklara aynı soruları sormuşsunuz, kaç cevap sizi tatmin eder ? Şansa hala yasaklanmamışsınız

• Merhaba,
    Bu sene 8000'lerin başındaki numaraya Türkiye'de sıra gelme ihtimali sizce nasıl ?

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    Bu sene 8000'lerin başındaki numaraya Türkiye'de sıra gelme ihtimali sizce nasıl ?

Merhaba, maalesef mevcut süreç göz önüne alındığında, 8000'li numaraya Türkiye'de sıra gelme ihtimali bulunmuyor.

• @Burak3445 Ben de KCC den gelen mülakat bilgisini maile ekleyerek(konsolosluktan daha bilgi maili gelmedi) Dr.Nicolson'a mail paylaştım bana sağlık taraması için gün belirtmemi istediler, dilerseniz benim izlediğim yol ile randevu almayı deneyebilirsiniz.

Türkiye saati ile sabah 05:30 da mail paylaştım, öğlen 13:00 gibi dönüş yaptılar.

[email protected]

• @Ethem-Kostak teşekkür ederim o zaman mail atıp şansımızı deneyelim hemen 🙏

• @yasincl teşekkür ederim zaten @onuru bey hepimize büyük kolaylık sağladı öncü olarak. Onun sayesinde sıkıntısız atlatacağız inşallah bu süreci

• @dkerim merhaba vize görüşmeniz için bol şans diliyorum güzel haberlerle döneceğinizi umut ediyorum. Dosyamı Umman a tasimistim fakat Ummanin durumu ortada .ülke degisikligi için biraz daha bekliyorum Tiflis e dosya taşıma da vatandaşlık oturum izni gibi izinler isteniyor mu ?bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum

• Herkese merhabalar, arkadaşlar KCC ye mail atarak 4 mart tarihinde Hong Kong'da mülakatımın olduğunu öğrendim yaklaşık 1 hafta kadar önce. Bana 7-10 gün içerisinden 2NL maili gönderileceğini yazıldı. Bundan 1 gün sonra 2NL geldi durumumu kontrol etmem gerektiğine dair. tam 18.01.2025 te geldi bu mail. Bugün ayın 22 si ve halen daha entrant status check te güncelleme yok bu kadar gecikmesi normal mi ? Kontrol ettiğimde dosyam Hong Kong'ta görünüyor. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |