Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş peki dosyamı başka bir yere taşımak için çok mu geç oldu yoksa bunun için bir zaman aşını oldu mu? Hong Kong’a taşıyanları çok gördüm.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim merhaba,
    süreç tamamen asıl talihli üzerinden ilerler, eş ve cocuklar için diplomaya gerek yok ama yanınızda olması iyi olur.

Yüksek lisans diplomam için herhangi bir şey yapmama gerek varmıdır?

ingilizce ise gerek yok.

• Hong Kong bana öğrenim diplomasını bir an önce bize gönderin diye mail atmış. Böyle bir durum var mıydı? Başka evrak göndermek gerekiyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 mülakat tarihiniz belli oldu mu?
    sadece onların istediği evrağı yollayın şimdilik, ing. değilse tercüme ettirip göndermelisiniz unutmayın.

• @lesnarhomie merhabalar, sizin iletinizi görünce bende KCC ye e mail attım, bir süre sonra cevap geldi. 27 mart tarihine randevu verilmiş olduğunu öğrendim, ayrıca e mail de 7-10 gün içinde notification letter ile ilgili email alacağım belirtildi.

• @gucarslan barkodlu öğrenim belgesini istedi bildiğiniz e devletten alın gönderin dedi
    Mülakat tarihim belli değil

• @Burak3445 Siz öncesinde Hong Kong'a mail mi atmıştınız lise diplomam yok diye?

• @lesnarhomie hayır öyle bir şey atmadım. Ben hiç mail atmadım Hong kong. Kcc ye sadece taşıma maili attım. Niye böyle bir şey istendi şaşırdım

• @Burak3445 Gerçekten ilginç, ben de şaşırdım.

• @gucarslan çok sağolun teşekkürler

• @gucarslan konsolosluk mülakat maili ile evrak listesini yolladığında kendilerine bu evrakların taranmış halini önden iletmemiz mi gerekiyor?

• @gucarslan teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde tekrar deneyeceğim farklı bir durum olursa güncelleme sağlarım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim hayır, ayrıca isterlerse yollarsınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 sizin lise ya da üzeri diplomanız yok mu?
    yoksa bunu DS260 da belirttiniz mi?

• @lesnarhomie selamlar,
    Ben hk ya taşımadım dosyamı Viyana’ya taşıdım.
    Ama hk sağlık kurumu ina mail atmıştım özel durumum olduğundan önden bilgi alabilmek için, kendileri bana kısa sürede dönmüştü. Randevu hiç istemedim ben nicolsondan. Maili de [email protected] adresine atmıştım.

• @gucarslan var 3 tane üniversiteyi kazanıp bir süre okuyup bıraktım sanırım bu yüzden istediler diye düşünüyorum

• @Burak3445 Benden de istemişlerdi, bir sorun yok. Ben şu anda çalıştığım yerin 2 yıl tecrübe istediği alanı da işaretlemiştim, o yüzden lise mezunu olduğumu doğrulamak istemiş olabilirler diye düşündüm.

Başlangıçta istedikleri gibi e-devletten lise mezuniyet belgemi gönderdim, sonrasında benden çevirisini ve orjinalini de göndermemi söylediler. Gönderdim, herhangi bir sorun yaşamadım.

• @vixo çevirisini yeminli tercümana mı yaptırdınız yoksa e devletten İngilizce mi çıkarttınız?

• @Burak3445 Lise diplomamı İngilizce olarak alamadığım için yeminli tercümana çeviri yaptırmıştım. Aynı şekilde orjinalini de tercüme ettirmiştim.

• @vixo teşekkür ederim değerli bilgiler için

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

180

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |