Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim
-
Merhaba herkese
Bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde greencard sürecimi mükemmel geçirdim ve şuan hali hazırda yaklaşık 10 aydır Amerika'da yaşıyorum.
Buraya gelen herkes gibi bende delivery uygulamaları üzerinden geçimimi sağladım.
Delivery konusunda sorusu olan herkese yardımcı olmak isterim .
Özellikle Doordash, Spark, Instacart hakkında epey bir tecrübe edimdim. şimdiden herkese bol şans
-
@oğuzhan-adıyaman, içinde söyledi: Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim
Merhaba herkese
Bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde greencard sürecimi mükemmel geçirdim ve şuan hali hazırda yaklaşık 10 aydır Amerika'da yaşıyorum.
Buraya gelen herkes gibi bende delivery uygulamaları üzerinden geçimimi sağladım.
Delivery konusunda sorusu olan herkese yardımcı olmak isterim .
Özellikle Doordash, Spark, Instacart hakkında epey bir tecrübe edimdim. şimdiden herkese bol şans
Selamlar hocam, bir kaç gün içinde NC - Charlotte'ta olacağım, ilk Doordash vs üyeliklerini açarken Türk ehliyeti kullanabiliyor muyuz yoksa Amerikan ehliyetini beklememiz gerekiyor mu çalışmaya başlayabilmek için?
-
@Ben-Batur merhabalar . Türk ehliyet kabul etmiyor yalnız bisikletli olarak açabilirsiniz ve araç kullanabilirsiniz bu durumda da şöyle bir sorun oluyor . Bulunduğunuz bölgede şehir merkezi ise araçla bisikletliler kadar hızlı teslimatı yapamıyorsunuz ve bu yüzden uyarı alabiliyorsunuz ya da kırsal bir bölgede iseniz araçlı sürücülere öncelik veriliyor siz iş alamiyorsunuz . Bu arada referans kodum mevcut kayıt olurken bu referans kodumu kullanırsanız 600 usd kazanabilirsiniz
-
@oğuzhan-adıyaman, içinde söyledi: Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim
@Ben-Batur merhabalar . Türk ehliyet kabul etmiyor yalnız bisikletli olarak açabilirsiniz ve araç kullanabilirsiniz bu durumda da şöyle bir sorun oluyor . Bulunduğunuz bölgede şehir merkezi ise araçla bisikletliler kadar hızlı teslimatı yapamıyorsunuz ve bu yüzden uyarı alabiliyorsunuz ya da kırsal bir bölgede iseniz araçlı sürücülere öncelik veriliyor siz iş alamiyorsunuz . Bu arada referans kodum mevcut kayıt olurken bu referans kodumu kullanırsanız 600 usd kazanabilirsiniz
Öyleyse Amerikan ehliyetini SSN gelir gelmez alıp ordan hesap açmam daha mantıklı, referans kodunu paylaşabilir misiniz?
-
@Ben-Batur aynen uçaktan iner inmez ehliyet almaya bakin . Hatta şimdiden taşınacağınız eyaletin ismini googlede yazarak sonuna DMW ekleyerek aratırsanız buradan bilgilere ulaşacaksınız ehliyet için neler gerektiğine
-
@Ben-Batur aynen uçaktan iner inmez ehliyet almaya bakin . Hatta şimdiden taşınacağınız eyaletin ismini googlede yazarak sonuna DMW ekleyerek aratırsanız buradan bilgilere ulaşacaksınız ehliyet için neler gerektiğine
Ben ehliyet sınavına bile çalıştım hocam :) Referans kodunu bekliyorum :)
-
@Ben-Batur valla hocam referans gitti ama siz gelene kadar yenisi gelirse size yazarım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum