Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba herkese

Bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde greencard sürecimi mükemmel geçirdim ve şuan hali hazırda yaklaşık 10 aydır Amerika'da yaşıyorum.

Buraya gelen herkes gibi bende delivery uygulamaları üzerinden geçimimi sağladım.

Delivery konusunda sorusu olan herkese yardımcı olmak isterim .

Özellikle Doordash, Spark, Instacart hakkında epey bir tecrübe edimdim. şimdiden herkese bol şans

• @oğuzhan-adıyaman, içinde söyledi: Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

Merhaba herkese

Bu forumdaki arkadaşların tecrübeleri sayesinde greencard sürecimi mükemmel geçirdim ve şuan hali hazırda yaklaşık 10 aydır Amerika'da yaşıyorum.

Buraya gelen herkes gibi bende delivery uygulamaları üzerinden geçimimi sağladım.

Delivery konusunda sorusu olan herkese yardımcı olmak isterim .

Özellikle Doordash, Spark, Instacart hakkında epey bir tecrübe edimdim. şimdiden herkese bol şans

Selamlar hocam, bir kaç gün içinde NC - Charlotte'ta olacağım, ilk Doordash vs üyeliklerini açarken Türk ehliyeti kullanabiliyor muyuz yoksa Amerikan ehliyetini beklememiz gerekiyor mu çalışmaya başlayabilmek için?

• @Ben-Batur merhabalar . Türk ehliyet kabul etmiyor yalnız bisikletli olarak açabilirsiniz ve araç kullanabilirsiniz bu durumda da şöyle bir sorun oluyor . Bulunduğunuz bölgede şehir merkezi ise araçla bisikletliler kadar hızlı teslimatı yapamıyorsunuz ve bu yüzden uyarı alabiliyorsunuz ya da kırsal bir bölgede iseniz araçlı sürücülere öncelik veriliyor siz iş alamiyorsunuz . Bu arada referans kodum mevcut kayıt olurken bu referans kodumu kullanırsanız 600 usd kazanabilirsiniz

• @oğuzhan-adıyaman, içinde söyledi: Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

@Ben-Batur merhabalar . Türk ehliyet kabul etmiyor yalnız bisikletli olarak açabilirsiniz ve araç kullanabilirsiniz bu durumda da şöyle bir sorun oluyor . Bulunduğunuz bölgede şehir merkezi ise araçla bisikletliler kadar hızlı teslimatı yapamıyorsunuz ve bu yüzden uyarı alabiliyorsunuz ya da kırsal bir bölgede iseniz araçlı sürücülere öncelik veriliyor siz iş alamiyorsunuz . Bu arada referans kodum mevcut kayıt olurken bu referans kodumu kullanırsanız 600 usd kazanabilirsiniz

Öyleyse Amerikan ehliyetini SSN gelir gelmez alıp ordan hesap açmam daha mantıklı, referans kodunu paylaşabilir misiniz?

• @Ben-Batur aynen uçaktan iner inmez ehliyet almaya bakin . Hatta şimdiden taşınacağınız eyaletin ismini googlede yazarak sonuna DMW ekleyerek aratırsanız buradan bilgilere ulaşacaksınız ehliyet için neler gerektiğine

@Ben-Batur aynen uçaktan iner inmez ehliyet almaya bakin . Hatta şimdiden taşınacağınız eyaletin ismini googlede yazarak sonuna DMW ekleyerek aratırsanız buradan bilgilere ulaşacaksınız ehliyet için neler gerektiğine

Ben ehliyet sınavına bile çalıştım hocam 🙂 Referans kodunu bekliyorum 🙂

• @Ben-Batur valla hocam referans gitti ama siz gelene kadar yenisi gelirse size yazarım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |