Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Ferhatyılmaz Öncelikle bunu size söyleyen danışmana danışmayın derim

Sıra numaranıza yüzde yüz gelmez diye kimse diyemez yüzde yüz gelirde diyemez kimse ama elinizde dosya taşıma gibi bir imkan varsa ( zaman ve maddiyat) biran önce taşıyın riske atılacak bir sıra değil artık sıranız aktif olduğu için taşımak istediğiniz konsoloslukla mailleşip taşımanız gerekecek

Şayet ben kazanmış olsaydım 4k üstünde isem sorgusuz taşırdım

• @gucarslan viyana ya taşımak istiyorum .
    Viyana konusunda yard olursanız sevinirim .

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zerooo dosyanızı viyanaya taşımak için talebinizi yapın ve dosya taşıma talebinizin onayını alın.
    sonrasında mülakat tarihi aldığınızda bana özelden ulaşın, izlemeniz gerekn yolu detaylıca açıklayacağım çünkü bebeğiniz için izlemeniz gereken yok daha farklı olacak.
    dosya taşıma ve schengen sürecinde bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@zerooo, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan viyana ya taşımak istiyorum .
    Viyana konusunda yard olursanız sevinirim .

Merhaba.
    Dosya numaranız aktif. Daha önce numarası aktif olan bir üyemiz de Viyana'ya yazmış ancak navigatöre yönlendirilmişti. Zaman kaybetmemeniz adına benim şu mesajımdaki gibi bir mail yazmanız uygun olur. Bol şanslar.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/472072

• Bu ileti silindi!

• arkadaslar selamlar,6 aylik oturumdan dolayi polis kaydi istendigini kabaca biliyorum…
    Esim ,ABD de j1 olarak
    08.07.2016 giris
    13.12.2016 cikis olarak bir oturumu olmustu. 5 ayi biraz gecmis .kayit talep etmeme gerek yok zannedersem.

• @Santiago98 kcc ile maillesin .3-4 ay hong kongda olacaginizi ve gorusmeyi orada yapmak istediginizi belirten kisa net seyler yazarak gonderin
    .mail sablonunu arama motorundan bulabilirsiniz.

• @Cansu-mer
    Sorunuz tam olarak Amerika icin polis kaydi almak gerekiyor mu? ise , hayir Amerika’da yasadiginiz sure icin polis belgesi almaniz gerekmiyor, kendileri o kayitlara kolaylikla erisebiliyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer ilgili başlığın ilk iletisini okudunuz mu acaba?

https://yesilkartforum.com/forum/post/361

• @gucarslan suan link gorulup aydinlanildi 🙂 👍

• Merhaba
    Önümizdeki çarşamba günü ankarada mülakatım var 15.01.2025 biz 4 kişilik aileyiz evraklarımı topluyorum şimdi burada sıralıyacağım. lütfen eksik veya eklemem gereken evrak var mı

Kendim için:Fomül b evlilik belgesi -lise diploması -bankadan hesap dökümü imza sürkülü- pasaport -askerlik belgesi -adli sicil kaydı arşivli -formül a doğum belgesi- nufus kayıt örneği detaylı -ds 260 onay sayfası- sağlık raporu -2 adet resim -mülakat mektubu -ais kaydı çıktısı

eşim için : formül b evlilik belgesi -pasaport -adli sicil kaydı arşivli -formül a doğum belgesi -nufus kayıt örneği detaylı- ds 260 onay sayfası sağlık raporu -2 adet resim ais kaydı çıktısı

çocuklar için : formül a doğum belgesi -pasaport -ds 260 onay sayfası- sağlık raporu -2 adet resim ais kaydı çıktısı çocuklar için nufus kayıt örneği istiyorlar mı? nufus kayıt evrağı e devlette çocuklar için çıkmıyor.
    Eksik evrağım var mı fotokopi çekmem gereken evrak var mı yardımlarınız için teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@musa-k sorunuzun cevabı için bu iletiyi inceleyin lütfen.

• Merhaba herkese saglikli gunler dilerim oncelikle,
    Frankfurt'ta 10 ocak cuma günü esimle birlikte mülakata girdik (Detayli saglik ve mulakat sureclerimi ilerleyen gunlerde ayrintilariyla yazacagim dosyamizin sonuclanmasini bekliyorum). 3 ocak cuma günü de saglik testine Berlin'de girmistik ve hicbir sorun olmadigini soylediler. Mulakatta her sey yolundaydi fakat saglik sonuclariniz henuz bize ulasmadi dediler ve pasaportlari aldilar, mulakat sonucunuz icin bilgilendirileceksiniz dediler ve mulakattan ciktigimiz andan itibaren refused olarak gozukuyor dosya durumumuz. Anladigim kadariyla refused-ap-issued olarak guncellenecek saglik sonuclari ulastiginda fakat su an yapmam gereken bir sey zannedersem yok, beklemekten baska elimizden bir sey gelmiyor.

• Hong Kong'tan gelen linki artık açabiliyorum. daha önce bu şekilde başvuru yapan var mı ? dosyası aktifken

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MEnes-0 hayır yapmanız gereken bir şey yok, ilgili rapor ulaştığında vizeniz basılacaktır.
    ceac'tan kontrol etmeye devam edin. vizeniz şimdiden hayırlı olsun..

• Arkadaşlar bir sorum daha olacak, ds260 formunu gönderdiğim tarih imzamda yer almaktadır. Biraz geç gönderdim, bu bir sorun yaratır mı?

• @gucarslan cok tesekkur ederim, insallah herkesin istedigi gibi sikintisiz olur.

• "Based on the information you have provided, your interview location has been changed from ANKARA to HONG KONG. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected]."

Mülakat yerimi değiştirme mailime 1 gun sonra böyle bir cevap geldi.Hayırlisiyla dosyami hong kong'a taşımış bulunmaktayim.Mail atma konusunda bana yardimci olanlardan Allah razi olsun. Bundan sonra hemen yapmam gereken bir şey var mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊

• @Falcon-1 selamlar bizde viyanaya dosya taşımayı düşünüyoruz vize problem diye viyanada yaşayan bir arkadaş bize davetiye talep ederim işiniz kolaylaşır dedi doğru mu acaba siz nasıl vize almıştınız.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 1917
  • 2688
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |