DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@akara yahu kendisi başa gelmeden girin, kartınızı alın çok dert ediyorsanız.
greencardlıları bloklayamaz, yetkisi yok. Kongrenin onayı lazım. Onu geçtim, türkiyeyi zaten bloklamaz. Daha önce banladığı ülkeleri tekrar banlayacak.Bu adam medyayi süper manipüle eder, herşeye inanmayın.
-
@Ferhatyılmaz biz 4000 lerde olan sıralamamız için riske atmak istemeyip viyana ya taşıdık bu kararımız için de çok memnunuz
-
Merhabalar öncelikle herkese bol şans diliyoruz. Evcil hayvanını (köpek) Amerika'ya götürmek isteyen var mı, bununla ilgili bilgisi olan bilgi verebilir mi?
-
Bu ileti silindi! -
Hali hazırda devam ettikleri siniftan (beyanınıza göre) devam ediyorlar. Okulun birinci ve ikinci haftasında çocukların seviyesini tespit etmek için (İngilizce ve Matematik) seviye sınavı yapıyorlar. Çocuğun skoruna göre okul saatleri içerisinde çocuğu farklı bir bolume alarak veya ilave saat olarak (benzer durumdaki çocuklar ile) sınıfının seviyesine ulaşmasını sağlıyorlar. Çocuklar endişe edeceginiz son konu olsun 🙏🏻🧿
Not: bu konu başlığında cevaplanmasının forum yöneticisinin uygun görmemesi halinde bu mesajları taşıması ricadır, kusura bakmayın @gucarslan
İlkokul veya ortaokul'a kayıt yaptıracaklara tavsiyeler başlığında çok iyi tecrübeler var @siraç
-
İyi geceler yeni mailler geldimi Mart için mail alan oldumu acaba? Bugün yarın gelir diye düşünmüştüm...!!!
-
@Mehmet-ynd sabırsızlıkla yeni bültenin açıklanmasını bekliyoruz
-
@hDundar aslında çokta AP’lik bir durumu yoktu arkadaşımızın, o da bizimle aynı gün vizesi basılmış pasaportunu almaya geldi. Mülakatı normalinden biraz uzun sürdü. AP sebebini o da bilmiyor. Aslında mülakatta vizesine onay verilen herkesin pasaportunu almaya gitmeden önce sistemde ready yazıyordu, sonra ap, sonra issued konumuna geçti. Sonuç olarak mülakat sırasında onay alamayıp incelemeye kaldı, sonra bizimle beraber aynı vizesini aldı.
-
@Ferhatyılmaz oncelikle hic bir bilgisi olmayan dolandici danismaninizla ilisiginizi kesin bence elindeki hangi veriye dayanarak numaraniz kucuk tasimayin demis 5700 icin inanmak guc. Ardindan bu basligi geriye dogru okuyarak tasima yapabileceginiz ulkeleri degerlendirmeye alin derim
-
@thellc forumda bunla ilgili konu basligi var oradan istediginiz detaylara ulasabilirsiniz
-
@Mehmet-ynd bulten gelmeden mulakatta gelmez kolay kolay
-
@zerooo o zaman avrupa için macera aramanın anlamı yok şu an için.
-
@thellc bu başlığı incelemelisiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/post/474456 -
@Ferhatyılmaz dünyanın en kısa hayal kırıklığı hikayesi;
danışmanlar "sayınız küçük, taşımanıza gerek yok" demişlerdi..
-
@gucarslan peki mart ortası gibi vize aldığımı farz edersek ( hatta mart başı gibi bi ihtimalim var), dosya taşımak için hemen hareket geçmeyi önerir misiniz ?
Şuna istinaden soruyorum: CN 4400lerde olduğundan, forumdaşların deneyimlerinden yola çıkarak şimdi mail atsam taşıma için en iyi 2-3 ay sonrasına randevu verseler nisan ortası eder, bu tarihte bebek 2 haftalık olacak, ona pasaport ve vize almamız lazım bu durumda erteleme talep etsem ne kadar ertelenir bilemiyorum 1ay kadar erteleyeni gördüm forumda.
Bu sebeple bir ay kadar bekleyip dosya taşıma işine girişmek daha mı mantıklı olur, yoksa beklersem ve ellerindeki dosya sayısı artarsa red etme durumları olur mu acaba ?
-
Merhaba, Bangkok için excel listesinde gördüğüm kadarıyla 4 kişi mülakatını tamamlamış olmalı, umuyorum ki sorunsuz geçmiştir. Tecrübelerini bizimle paylaşabilirlerse çok mutlu oluruz.
-
@zerooo bana kalırsa bu cn'ye sahip biri çekilişi kazandığını öğrendiği gün ankara ve çevre illerinden bir an önce uzaklaşması lazımdı.
şimdi bana x ay sonra vize alsam, sonra ertelesem, sonra tekrar talep etsem gibi sorularla gelirseniz benim cevabım yine çok geç kalmışsınız olur.süreciniz bir kaç adımdan oluşuyor.
bebek bekliyorsunuz, seyahat sorununuz var, vizeniz yok ve en önemlisi bültenin 12K olduğu yerde daha mülakat almadınız.
tavsiyem önce ne yapmak istediğinize kadar verin ve net olun.çünkü sonra uğraşmanız gereken bir de bebeğinizin süreçleri olacak.
-
@gucarslan evet geç kaldığımın farkındayım. Burayı da geç keşfettim, bir taraftan sağlık sorunları ile uğraşırken, danışmana güvendim maalesef çok rahat randevu alabileceğimi söylediler, asla dosya taşıma seçeneğim olduğunu söylemedi doğru yönlendirilmedim vs. vs...
Bu soruları sormamın fikir almaya çalışmamın sebebi de zaten netleşmek, benzer süreçleri yaşayan arkadaşlara da soruyorum ki netleşebileyim yoksa nasıl karar verebilirim? dediğiniz doğru süreçte zorlayıcı çok adım var karşımda ama ben bu vizeyi istiyorum 12 yıldır başvuru yapıyorum dv ye. dosyamı da taşımak için ne gerekiyorsa yapacağım. sadece sitede geçirdiğim zaman bu kararları hızlı verebilmek için şu anda yeterli değil ve zaman benim aleyhimde işliyor. Teşekkür ederim tekrar. hoşçakalın
-
@zerooo net cevap alamayacaksınız; çünkü net bir cevabı yok.
hangi konsolosluğa taşıyacağınız konsolosluk belli değil. eğer ben şu konsolosluğa taşıdım ya da hayır ankara'da kalacağım derseniz o zaman izlemeniz gereken yolu detaylıca açıklayabilirim. -
@zerooo Numaranız 4400 lerde. Bizim ki de yaklaşık oralarda. CEAC verilerine göre 2024 Sürecinde EU01-EU4400 lere kadar olan NVC de bekleyen dosya sayısı 500 civarı kalmış. 2025 sürecinde ise şuan EU01-EU4400 arasında 1000 civarı bekleyen dosya var. Geçen yıl ki tecrübelere istinaden 500 ü hiç kullanılmayacak dersek geriye kalır 500 dosya. Yani ANK ve Diğer EU dosyası işleyen konsoloslukların 500 civarı dosya daha işlemesi lazım ki ANKARA dan size ve bize sıra gelebilsin. Peki 2024 yılında ANKARA 1 Ocak tan 30 Eylül e kadar kaç EU dosyası işlemiş? 2024 verilerine göre 260 dosya. Yani ANKARA bu hızda giderse tek başına bu önde ki 500 dosyayı eritemeyecek. Ayrıca işlediği 260 dosya dan birçoğu mülakata girdi ancak vize kotası yetmediği için vize alamadılar. Benim kişisel tahminim Haziran dan önce 4400 lü bir numara ANKARA dan mülakat alamaz. Haziran dan sonra alınabilecek bir mülakatta ise vize kalır mı? Kalmaz mı? Durum ciddi bir belirsizlik taşıyor. Taşıyabiliyorsanız eğer biran önce dosyanızı taşımanızı öneririm.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
5
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum