IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
herkese merhaba, randevu için ptt kaydı oluşturmaya çalışıyorum.
1-form benden ds260 numarası istiyor ? bu numaraya nasıl ulaşabilirim?2-konsolosluk görüşmesine giderken ilişki kanıtları olan whatsapp konuşmalarını renkli fotokopi olarak mı print edeyim? yoksa fotoğraf olarak mı?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim -
2 aralık 2024 itibariyle I-485 Başvurularında amerika icindeki AOS green card için
Doktor Raporu (Medical Report) Zorunlu hale gelmiş. Bilginize!! -
Bizim DQ Agustos fakat henuz interview tarihi gelmedi. Bu tarihleri neye gore veriyorlar acaba?
-
@cem999343 merhaba, mail adresinize gelmiş olması lazım orada görebilirsiniz. Bende aynı noktadayım randevunun sisteme düşmesini bekliyorum.
-
@cem999343 merhaba, ne zaman DQ olmustunuz?
-
@yakup-budakci evet mail gelmedi .ama hala bulamadım DS 260 numarası nedir?
-
@gulsah123 5 ağustosta DQ olduk.10 şubat randevu tarihi
-
Herkese merhaba.
Ben ceac e butun gereken evraklari yukledim ve dq oldum fakat dq olduktan sonra askerlik belgesinde missing görünüyor bu normalmi -
bizim dq agustos ayinda olmustu fakat henuz interview tarihi verilmedi. bu tarihleri neye gore veriyorlar dq tarihi veya priority tarihlerinin bir etkisi var mi? Bizim priority tarihi de epeyi eski gerci.
-
Merhaba Son günlerde DQ olanlar var mı?
-
@said bence size şubat ayı başında mail gelir mart ayı için
-
ocakta dq olacaklar için tahmin yürütmek için sordum yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim @gulsah123, @korayy mülakat geldiğinde yazarsanız mutlu oluruz

-
Bu ileti silindi! -
Mülakatları her ayın başında mı dağıtıyorlar? sanki şu ana kadar hep öyle oldu bu tesadüf mü böyle bir prosedür mü var? bilgisi olan var mı
-
@gkorkmaz Evet .bende uzun süredir takip ediyorum. genellikle ay başında gönderiyorlar randevu mailini .benimki ayın 2 sinde geldi
-
Merhabalar arkadaslar, biz de yaklasik 15 ay once I-130 formumuzu doldurup siradaki yerimizi aldik. Lakin 10-12 ay gosteren processing time 14 ay'a, daha sonra 16 ay'a cikti... Bu aralar Case'in onaylanip diger asamaya gecmesini bekleyecegiz insallah. Ama konsolosluktaki vize mulakatlari cok gec tarihlere veriliyor anladigim kadariyla. Bunun bir ayrimi var mi? Mesela mulakat onceligi CR1 sonra IR1 vs. gibi mi gidiyor yoksa tamamen random mu gidiyor bilen var mi acaba?
-
merhaba ben 2023 mart ayındaa basvuru yaptım formlarım 12 aralıkta onaylandı doktor randevusu ne zamanna verılır bılen varmı
-
@Seda-Güneş hangi belgeleriniz onaylandı? DQ mu oldunız? Eğer DQ olduysanız NVC’den mülakat için tandevu maili gelmesini bekleyeceksiniz. O mail geldikten sonra soktor randevusunu siz alacaksınız Unganlar’dan.
-
Bu ileti silindi! -
2024 ocak-şubat aylarında başvurup onay alan varmı? 12 ay olacak haber yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum