Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya yeşil pasaporta kontrolü sıkılaştırdı

Gündem
13 8 1.8k 6

Benzer Başlıklar

• ABD Her Yıl 80 Bin Kişiye Loto Çekilişiyle Yeşil Kart Verecek

Kilitli Gündem
    8
    1 Oy
    8 İleti
    560 Bakış
    crazycellsC
    Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021 Bu tasarilar hakkinda ciddi bir gelisme olmadigi surece yeni bir baslik acmak yaniltici olacak, o nedenle su an icin bu basligi kilitliyorum. Tasari tartisilmaya baslanip bir adim atildiginda konuyu alinan kararlara gore ayri basliklara dagitabiliriz.
  • Trump'ın yeşil kartı kaldırması (Mayıs ayı yasa tasarısı)

Kilitli Taşındı Gündem
    22
    0 Oy
    22 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    evet, diger konudan devam edelim arkadaslar. Ben daha sonra iki basligi birlestirecegim. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2264/greencard-çekilişi-kalkıyor-mayıs-ayı-yasa-tasarısı
  • Melania Trump'ın anne ve babasına "Yeşil Kart"

Gündem
    8
    6 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    apexA
    @crazycells Bilgilendirme için teşekkür ederim, forum bilgilerini okumadan acele ettim sanırım. Daha sonra okuduğumda hemen hemen her bilgiye ulaşabileceğimiz bilgiler mevcut. Tekrar teşekkürler..
  • Trump'tan "yeşil kart" açıklaması

Gündem
    5
    2 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    arnbltA
    Bu yeni bir şey değilki. Harfi harfine aynı açıklamayı daha öncede yaptı. Açıkcası böyle olmasını bizim ülkemizde de destekleyen çok kişi var. Bundan sonra belki 2020 çekilişini kaldırır. Gerçekten gitmek isteyenlerde bu süre içinde kendisini geliştirir. Çok eleştirilecek bir karar değil.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k