Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Zi-Hikari evet verdiğiniz örnekle sorunu çözebiliyorsunuz geçmişte o şekilde halledenlerin sayısı çok
    Asıl mesele uçağı iptal etmeden sağlık kuruluşu raporu iletse vizemiz basılsa biz de uçağı kaçırmadan eve dönebilsek🙂🤗

• @Burakhan-Bircan forumda okumuştum arama yapın bulma ihtimaliniz vardır

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @aykut1907 13500

• @TuttoSPORT umarım..

• Merhaba 260 formuna rasgele hostel adresi girdim ama gideceğim yer henüz belli değil, ülkeye girişte havaalanında adres konusunda değişiklik yapabilir miyiz?

• 18000 veya 17500

• ⭐⭐⭐

@Gürhan-Kuraş
    Selamlar ...
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT

HKN konsolosluktan gelecek cevabı buradan paylaşırsanız bu durumu yaşaması muhtemel diger kazananlara da faydası olacaktır, her bir adayın kendi durumunu düşünmesi ve sağlık muayenesi tarihini bu yaşanan tecrübeye göre ayarlaması süreçlerinin faydasına olacaktır. Bol şans

• Merhabalar forumda araştırmama rağmen ilgili konuyla ilgili bir cevaba ulaşamadım. Ais kaydında pasaportun şehrime teslim edilmesini seçmiştim. Ankarayı seçerek ve ya ankara ptt'ye kimliğimle başvurarak pasaportu aynı gün ve ya ertesi gün teslim alma şansım var mıdır? Adanaya pasaport mülakattan sonra tahminen kaç gün sonra ulaşır. Gidiş ve buradaki tüm işlerimi buna göre planlayacağım. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• Merhabalar güncelleme yapmak istiyorum hem de birkaç soru sormak istiyorum. Viyanaya dosya taşıma için mail atmıştım. Konuyu yanlış yazınca otomatik mail gelmişti. Konu kısmını güncelleyerek tekrar mail attım. iki gün sonra dosyanızı kabul edeceğiz diye mail geldi sonunda.

1. sorum: Mail'de 12 ay içerisinde Covid-19 aşısı yaptırmamız gerektiği söyleniyor. İki tane 12 yaş altı çocuğum var. Bunlara da covid aşısı yaptırmam gerekiyor mu?
    2. sorum: Viyana'da kalış sürecini forumda bazılarımız 2 hafta, bazılarımız ise 1 hafta olarak anlatmış. Sağlık raporu vb. de alınacağı düşünülürse en fazla ne kadar süre kalmak gerekiyor. (Yeşil pasaportum var)
    3. sorum: Exceli incelediğimde 11xxx numaralara mülakat verilmiş görünüyor. Viyana dosya taşımayı kabul ettikten ne kadar süre sonra mülakat tarihi veriyor? (Öncelikle dosya numaram current olduğu için KCC'ye mail atıp dosyamı oradan isteyecek.)
  • ⭐⭐⭐

@ZÜLAL Selamlar...

1. sorunuzun cavabı sayfanın altına doğru gidin orda yaşlara göre uygulanması gereken aşıları göreceksiniz..
  • ⭐⭐⭐⭐

@ZÜLAL, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar güncelleme yapmak istiyorum hem de birkaç soru sormak istiyorum. Viyanaya dosya taşıma için mail atmıştım. Konuyu yanlış yazınca otomatik mail gelmişti. Konu kısmını güncelleyerek tekrar mail attım. iki gün sonra dosyanızı kabul edeceğiz diye mail geldi sonunda.

1. sorum: Mail'de 12 ay içerisinde Covid-19 aşısı yaptırmamız gerektiği söyleniyor. İki tane 12 yaş altı çocuğum var. Bunlara da covid aşısı yaptırmam gerekiyor mu?
    2. sorum: Viyana'da kalış sürecini forumda bazılarımız 2 hafta, bazılarımız ise 1 hafta olarak anlatmış. Sağlık raporu vb. de alınacağı düşünülürse en fazla ne kadar süre kalmak gerekiyor. (Yeşil pasaportum var)
    3. sorum: Exceli incelediğimde 11xxx numaralara mülakat verilmiş görünüyor. Viyana dosya taşımayı kabul ettikten ne kadar süre sonra mülakat tarihi veriyor? (Öncelikle dosya numaram current olduğu için KCC'ye mail atıp dosyamı oradan isteyecek.)

Çok sevindim, hayırlı olsun.
    2- Viyana'da kalış süreniz mülakat tarihi belli olduktan sonra alacağınız sağlık randevusu tarihi ile alakalı. Bunu şimdiden kestirmek zor.
    3- Ocak ayında bülten açıklandıktan sonra yapılacak olan dağıtımda mülakat maili alabilirsiniz.

• Merhaba, foruma yeni katıldım, çok yardımcı oldu teşekkür ederim. Birkaç soru sormak istiyorum. Case numaram 11xxx. Viyana'ya dosya taşımayı düşünüyorum ancak yeşil pasaportum ve schengen vizem yok. Schengen için Almanya'ya başvurdum. (Ablam orada yaşıyor avantaj olur diye düşündüm.) Henüz Almanya'dan randevu almadım ancak;
    1- Daha Almanya'dan randevu almadan dosyamı Viyana'ya taşımalı mıyım?
    2-Numaram aktif olduğu için Viyana'daki konsolosluğa direkt mail atmam gerekiyor değil mi?
    3- Viyana'ya normal şartlarda dosyanın taşınması ve randevu atanması ortalama ne kadar sürüyor? Ayrıca numarası aktif olup bu işlemi yapan var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @ATS16 @Zi-Hikari

Benim bu mailden anladığım.
    Sağlık raporunu almadan gelmeyin alınca gelebileceğiniz tarihi bildirin ona göre gelin diyor.

Thank you for your email.

If your medical examination is not complete, your interview appointment will be cancelled. You must have a completed medical examination to be allowed entry to the consulate for your appointment.

Since you made a commitment that you could remain in Hong Kong for the duration of your visa processing before your case transfer was accepted. Please continue to check with panel physician regarding the availability of your medical report.

Once your medica report is ready, please advise the possible date for your interview at Hong Kong by responding to this email.

Thank you.

Best regards,

image

U.S. Visa Information Unit

U.S. Consulate General Hong Kong & Macau

26 Garden Road

• Bugün gelen bir mail ile 9 Ocakta olan mülakatımızın 15 Ocak a ertelendiğini öğrendik.

Mailde ayrıca şöyle bir not ilettiler:
    Remarks: If your medical examination is not complete, your interview appointment will be cancelled. You must have a completed medical examination to be allowed entry to the consulate for your appointment.

Yani HK sağlık raporu tamamlanmadan mülakat kabul etmiyor diyebiliriz.

• @ZÜLAL Çocuklara covid aşısı yaptırmamak için ilçe sağlık müdürlüğüne dilekçe yazın ve TR de çocukların covid aşısından muaf olduğuna dair yazı alıp sağlık kuruluşuna bunu verin. Birkaç gün önce bu şekilde yapan birisi forumda paylaştı. Arama da bulamazsanız ulaşın size örnek iletirim.

• Herkese merhaba, bugün evrakları hazırlamaya başladım, eşimin formül a si 2023 yılında başka bir sebeple alındığı için edevlet herhangi bir değişiklik yok diyerek yeni tarihli belge turetmedi, 2023 tarihli belgeyi ibraz etsek bir problem olur mu, bilen arkadaşlar cevap verebilir mi? Aslında mantık olarak doğum bilgileri değişmediği için problem olmaması gerekli. Yine de konsolosluğa sormayı düşünüyorum.

• @Falcon-1 Merhaba, daha önce bir çok kişi benzer bir durum yaşadı. Dediğiniz gibi doğum ile ilgili bilgiler değişemeyeceği için evrağın yenisi diye bir durum olmuyor. Aynı evrak ile mülakata gidebiliyorsunuz

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 @Zi-Hikari

Benim bu mailden anladığım.
    Sağlık raporunu almadan gelmeyin alınca gelebileceğiniz tarihi bildirin ona göre gelin diyor.

Thank you for your email.

If your medical examination is not complete, your interview appointment will be cancelled. You must have a completed medical examination to be allowed entry to the consulate for your appointment.

Since you made a commitment that you could remain in Hong Kong for the duration of your visa processing before your case transfer was accepted. Please continue to check with panel physician regarding the availability of your medical report.

Once your medica report is ready, please advise the possible date for your interview at Hong Kong by responding to this email.

Thank you.

Best regards,

image

U.S. Visa Information Unit

U.S. Consulate General Hong Kong & Macau

26 Garden Road

Anderson fa sorun olmaz daha sonra da iletebilirsini diyor 🤗

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 2688
  • 180
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |