Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@gucarslan gürcan bey yazılarınızı takip ediyorum ve tavsiyelerinize uyuyorum yada uymaya çalışıyorum elimden geldikçe dv24 den beri gc sürecini takip ediyorum hep söylediğiniz ankaranın gc konusundaki tutumundan dolayı dosya taşıma ve aos yönlendiriyorsunuz olurda bir gün kazanırsam diye öncellikle schengen vizesi aldım daha sonra da b1b2 aldım aos için sizin tavsiyelerinize önem veriyorum siz olsaysaydınız amerika vizesi hali hazırda varken dv26 kazanmış olsaydık dosya taşımayımı tavsiye edersiniz yoksa aos yapmayı önerirsiniz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici bu tamamen kişilerin maddi ve ailevi durumları ile alakalı.
    biliyoruz ki abd'de beklemek ziyadesiyle maliyetli ve eğer ikanınız yoksa çok masraflı bir süreç. buna avukat / danışman masraflarını da eklemeniz gerektiğinde sonuç daha da ciddi boyutlara çıkar tl / $ dengesinde.

yeni kural gereği dosya taşımak, schengen / seyahat sorunu yoksa daha masrafsız gibi duruyor ama; başta da dediğim gibi bu tamamen kişilerin durumları ile doğru orantılı.

• ⭐⭐

@gucarslan aos maliyetlerini bilmiyorum ilgili konu başlıklarında da bununla ilgili deneyim yazısı bulamadım ama hong kong dosya taşıyanların deneyimleri okduğumda 6k ile 8k arası bir usd harcaması çıkardım aos maliyetli olduğunu bilmiyordum ama süreci kazanırsam inanın parasal olarak kendimi hhangisi kolaysa ona hazırlayacağımı düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici aos'ta uzun süre abd'de kalmanız gerekebilir, sonuçta ucsic üzerinden alacaksınız vizenizi.
    bu yüzden orada konaklama vb maliyetler özellikle çocuklu aileler için ciddi maliyet.

• ⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Net tavsiyem...Bugünden itibaren Avrupa da iyi bir gezgin olun, vizelerinizi alın 2-3 günlük seyahatler planlayın...Çıktığı taktirde en uygun Avrupa ülkesine dosya taşımanızı gerçekleştirin....

• Arkadaşlar merhaba. Birkaç hafta önce sağlık ocağına ellerinde tetraxim 4 lü karma aşi olup olmadigini sorduğumda ay sonunda arayin elimizde kalirsa ücretsiz yaparız demişlerdi. Biraz önce sağlık ocağı ile görüştüm. Aşı ellerinde varmış. Pazartesi aşı olacağız. Bağlı olduğunuz sağlık ocağından ellerinde kalmışsa asinizi ücretsiz yaptirabilirsiniz belki. Özellikle Viyana'da ve diğer ülkelerde mülakata girecek arkadaslarin bilgisine. @Flight101 daha önce aşı fiyatlarını bizlerle paylaşmıştı. Oradan da fiyatlara bakabilirsiniz. Boşuna eczanelere ücret ödemeyin.

• Selam forum bu gün nicolson da muayenemizi olduk prosedür daha önce giden arkadaşlar ile aynı o yüzden detaylı bir şekilde daha sonra deneyimlerde yazarım. Fakat ben çocuklu gidecek olan ailelere bi güncelleme yapayım burda 6 aylık tan itibaren covid aşısı mecbur diyorlar ben ilçe sağlık bakanlığından ülkemizde 12 yaş altına aşı uygulanmadığına dair eveak almıştım o yüzden aşı yaptırmadım ailecek gidecek olanların bilgisine herkese bol şans.

• ⭐⭐

@Flight101 işimden dolayı bir gezgin olamıyorum temmuzda italya fransa ispanya gittim önümüzdeki senede yazında gc çıkmazsa amerika tatili düşünüyorum schengen vizem uzun olsaydı uyguna bilet denk geldikçe gider gelirdim ama her seyahat için vize görüşmesi yapmam gerektiği için avrupayı biraz askıya aldım planımda ingiltere de var

• ⭐⭐

@gucarslan bilgilendirme için teşekkürler bir kazanalım bütçeme bakarım olmadı motorumu satacağım yeter ki gc alayım 🙂

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Adsız.png

Bu forumda genellikle hep bilgi aldım bu defa bilgi paylaşmak isterim. Hong Kong Amerikan Konsolosluğuna yeminli tercüman bulmakta zorlandığımı ve olan yeminli tercümanların mülakat günüm olan 8 ocakta dolu olduğunu söyledim. Ve bunun üzerine çeşitlilik vize randevusu olan başka bir Türk dostumdan yardım alabilir miyim? dedim ve bana böyle bir mail dönüşü geldi. Sertifikalı yani yeminli tercüman olmasına gerek olmadığını söylediler. Ve sağ olsun forumdan bir arkadaşımız bana yardımcı olacağını söyledi. Bu benim attığım şahsi mail siz yine de kendiniz için bir mail atıp teyit alın çünkü sonra bir sorun çıkar biz öyle bir mail atmadık derler prosedür değiştirirler buradaki kimsenin mağdur olmasını istemem. Teyidinizi alıp mail çıktısı ile gidiniz sorun çıkarmasınlar.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetturan

Sağlık muayenesinde kontrol edilen husus ABD’ye göç ettiğinizde ABD toplum sağlığını tehdit eden herhangi bir bulaşıcı hastalık taşıyıp tasimadiginiz veya topluma rahatsızlık verecek bir psikolojik travmanız (madde veya alkol bagimliligi) olup olmadığı ve varsa durumu. Nodulleriniz sağlık muayenesinde sorun teşkil etmeyecektir, rahat olun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |