DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Erdem-Yıldız hayır açtırmanıza gerek yok.
SSN numarası 1 kereliğine verilir. Eğer ki ssn numarası/kağıdı vs yanınızda ise, abdye geldiğinizde SSA ofisine gidip yeni kart alacaksınız ama numarası değişmeyecek.çok basit bir işlem. DS260i açtırmaya vs. hiç gerek yok.
-
@samedt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Mertype Ben sadece operasyonu yazılı şekilde dile getirdim. (Yazıda infection yazmışım ama operation olacaktı bu arada). Herhangi bir epikriz evrak istemedi. Eğer forumda doldururken vs bahsetmediyseniz bence bahsetmeden devam edin. Eğer bahsettiyseniz bunun 10 sene önce olduğunu ve daha sonrasında kendinizi açıklayarak herşeyin yolunda olduğunu ifade ederseniz sorun olmayacaktır. Zaten kan testlerinde Böbrek değerleri olan BUN,CREATİN gibi değerleri değerlendiriyorlardır diye düşünüyorum. Bence sorun olmayacaktır. Forumda daha tecrübeli arkadaşlarda sorunuza katkıda bulunacaktır eğer bir yanlışım varsa. Sorunsuz geçmesi dileğiyle saygılarımla.
Bilgiler için teşekkürler. Vücut incelemesinde ameliyat izi görüneceği için belirtmek zorunda hissettik.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba ben de otel ve sağlık deneyimimi paylaşmıştım mülakat deneyimlerinde paylaştığımdan kaçıranlar olmuş olabilir bize de ameliyatlar ile ilgili detaylar sorulmadı. Okumak isteyenler için
Otel deneyimi https://yesilkartforum.com/forum/post/471802Sağlık mülakatı deneyimi
https://yesilkartforum.com/forum/post/471812 -
@Burakhan-Bircan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, DS260 formumu sonunda açtırdım. Daha öncesinde DS260 formunu doldururken amerikada bir adres belirtmemiştim. Şu an formu güncellerken adres belirtmesem yine sorun olur mu ? Eğer belirtmem gerekiyorsa da amerikada 2 aylık airbnb kiralayıp oranın adresini vermeyi düşünüyorum. Sizce doğru bir hamle olur mu ?
Konsolosluk mülakatında, Green Card ve SSN’nin teslim edileceği bir adres belirtmeniz gerekecek. Bu adresin Airbnb olmaması lazım. Güvenilir bir tanıdığınızın adresini kullanmanız çok önemli.
-
@RuhunGemisi 3 yıllık lise mezunlarının eğer üniversite diploması varsa sorun yok.
-
@gloria çoooook teşekkürlerrrrrrr
-
Merhaba,
''please advise if you can commit to remaining in Hong Kong for the duration of your visa processing.'' şeklinde bir mail aldım. Bende onlara, orda olacağımı garanti ederim şeklinde bir mail attım. Fiziki olarak burda olmalısın gibi bir şey anlamadım. Doğru olan budur sanırım değil mi dostlar ? -
@alparslan34 Selamlar
Benimde yazılan mailden anladığım sizin söylediğiniz gibi vize süreci boyunca HK'da kalacağınızı teyit etmek istiyorlar yani günü birlik gelme gitme vb. bir şey olmasın diye. Fiziki olarak vizeniz sonuçlanana kadar kalacaksanız sorun yok gibi duruyor.
-
Merhaba, vukuatlı nüfus kayıt örneklerini inceledim bir çok evrak türetilebiliyor bir de eski mülakat deneyimlerinde bazı yazılarda tam vukuatlı kayıt örneği alınacak diye bir bilgi var, ben eşim ve çocukların göründüğü evrakı çevirtip dosyalamıştım ama anne baba eş ve çocukların da görüldüğü başka bir seçenek daha var ben hangisini alacağım? Gerçekten karman çorman oldum
-
@evrentnrkl umarım. cevaplarını bekliyorum
-
@sezen Vukuatlı nüfus kaydı alırken "aile" seçiniz...Eşlerin ve varsa çocukların birarada göründüğü versiyonudur...
-
@Serapp Serap hanım merhaba, benim de lise diplomam 3 yıllık ve üniversite mezunu değilim. Orjinal diplomam elimde mevcut Mülakata Ankara'da gireceğim. Okuduğum Liseninde adı değişmiş tabii. Bende okula orjinal diplomamla gidip mezuniyet belgesi isteyecegim ayrıca okulun adının xx tarihinden sonra değiştiğini not almalarını rica edeceğim. Sizin bir öneriniz var mıdır acaba?
-
Merhaba öncelikle herkesin sürecinin kolaylıkla geçmesini dilerim.
Greencard talihlisi dosya taşıyıp mülakatı yurtdışında gerçekleştirdiğinde mülakat esnasında Türkçe İngilizce çeviri desteği alabiliyor mu? Ya da eşi onun adına çeviri yapabiliyor mu? -
@deryaasan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Serap hanım merhaba, benim de lise diplomam 3 yıllık ve üniversite mezunu değilim. Orjinal diplomam elimde mevcut Mülakata Ankara'da gireceğim. Okuduğum Liseninde adı değişmiş tabii. Bende okula orjinal diplomamla gidip mezuniyet belgesi isteyecegim ayrıca okulun adının xx tarihinden sonra değiştiğini not almalarını rica edeceğim. Sizin bir öneriniz var mıdır acaba?
Merhaba.
Konuyla ilgili forumda arama yaptığımda şu mesajı buldum:
https://yesilkartforum.com/forum/post/327075
Fayda sağlayacağınızı umuyorum. Başarılar. -
@Flight101 bahsettiğiniz gibi aldım onun adı “vukuatlı” tam vukuatlı dedikleri nedir bilginiz var mı?
-
@sezen Ben e-devlet te tam vukuatlı diye bir seçenek görmedim... "Nüfus Kayıt Örneği Tipi", "Eski Eş Listele", "Vukuatlı Belge (Olayları Göster)" ve "Belgenin Neden Verileceği" seçenekleri mevcut...
Güncelleme: Tam vukuatlı tabiri" Vukuatlı Belge (Olayları Göster)" seçeneği seçilerek oluşturuluyor olabilir mi?..Sadece bir tahmin
-
@Serapp teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar selamlar. Ben üniversitede pasif öğrenci gözüktüğüm için diplomamın Gerçeğini alamıyorum kaydımı silmem gerekiyormuş. Kaydımı silmeden nasıl diplomamı alabilirim ?
not: GREENCARD’a ds260 a sadece LİSE DİPLOMAM OLDUĞUNU BELİRTTİM.
-
tekrar merhaba bu sabah viyana konsolosluğuna dosya taşıma için mail attım. Bu şu şekilde bir mesaj geldi.
"AUTOMATED REPLY
We've launched a new Visa Navigator to better answer your visa questions. All inquiries must use the Navigator. Please go there now to find the answer to your question or instructions for contacting us. If your question is not answered, follow the instructions under "All Other Questions" to contact our team.If you do not use the Navigator, your email will NOT be answered.
IMPORTANT!
Please note that the formatting requirements for the subject line are very strict. Inquiries that do not follow the subject line formatting instructions will be deleted without a response."Bu şekilde mesaj ne demek? Ben ne yapmalıyım bilemedim. Böyle bir mesajla karşılaşan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum