Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @eym eşinizin bilgilerini formu açtırmadan ekleyebilirsiniz. add aplication kısmından. Daha sonra mülakat alıp kendi dosyanızı düzenleyebilirsiniz

• Arkadaşlar biliyorsunuz Şengen vizesinden red yedim bende hemen diğer ülkere mail atmaya başladım

Birleşik Arap Emirlikleri- Yoğunluk Nedeniyle Red etti ve Ankara'ya geri taşımamı önerdi
    Umman -Katar-Fas-Kuveyt Ülkerinden ise yanıt bekliyorum. yanıt alırsam sizinle paylaşacağım.

En son çare olarak Hong Kong düşünüyorum. Uzak doğu ülkelerinden başka bildikleri olan varsa yazabilir.

• @Flight101 teşekkür ederim. Aradığım gönderi buydu.:)

• Şengen için üzgünüm, geçmiş olsun..

Tavsiyem, ilerlememiş bu bülteni fırsata çevirip, bütçeniz elveriyorsa bir an önce hong konga dosyanızı atın. Yani son seçeneğinizde bile varsa hong kong, ilk seçenek yapıp hemen taşıyın.

Şu anki bültenden dolayı konsolosluklar DV konusunda rahat ve iş yükü altında değiller. Şubat sonuna kadar yaya yaya çalışacaklar.

Ola ki ocak ayındaki bültende yüksek bir ilerleme olursa mart ayında bir anda yığılma olabilir ve konsolosluklar dosya transferini kabul etmemeyi düşünebilirler.

Şimdiden hayırlısı olsun. Umarım istediğiniz gibi olur her şey.

@alparslan34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar biliyorsunuz Şengen vizesinden red yedim bende hemen diğer ülkere mail atmaya başladım

Birleşik Arap Emirlikleri- Yoğunluk Nedeniyle Red etti ve Ankara'ya geri taşımamı önerdi
    Umman -Katar-Fas-Kuveyt Ülkerinden ise yanıt bekliyorum. yanıt alırsam sizinle paylaşacağım.

En son çare olarak Hong Kong düşünüyorum. Uzak doğu ülkelerinden başka bildikleri olan varsa yazabilir.

• @cttl Gönderdim Teşekkür ederim.

• @alparslan34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar biliyorsunuz Şengen vizesinden red yedim bende hemen diğer ülkere mail atmaya başladım

Muscat'tan mail geldi ve cevabı bu oldu

Unfortunately, the U.S. Embassy in Oman is unable to accept DV transfers beyond those already scheduled at post. (Ne yazık ki, ABD'deki ABD Büyükelçiliği, Post'ta planlanmış olanların ötesinde DV transferlerini kabul edemiyor.)

• Bununla birlikte, Filipinler-Manila konsolosluğu 2024’te şengen vizesi alamayanları özellikle kabul etti.

Manila’nın tek handikapı doktor muayenesi.. Ciğerlerinde leke olanları veya olduğunu düşündüklerini balgam testine gönderiyor.
    Ciğerlerinizde problem olmadığından eminseniz bu da size bir alternatif olabilir. Baya bir kişi burdan green card’ını aldı.

Düşünürseniz, Manila’ya şengen vizesi alamadığınızı ve randevunuza gidemediğinizi o yüzden Manila’ya taşımak istediğinizi belirten mail atabilirsiniz.

@cttl Gönderdim Teşekkür ederim.

• @cttl Ayrıca vize süreci boyunca Filipinler'de kalma yeteneğinizin kanıtlarını görmemiz gerekecek (Filipinler Pasaportu, Kimlik Kartı veya Çalışma İzni) Bunları almadan gönderebilir miyiz ? göndereceğim ona göre burayada

• Gidenlerin hiç birisi bunları almadı. Vize alamadıklarını belirtip dosyalarını taşıdılar.
    Gönderebilirsiniz.

@cttl Ayrıca vize süreci boyunca Filipinler'de kalma yeteneğinizin kanıtlarını görmemiz gerekecek (Filipinler Pasaportu, Kimlik Kartı veya Çalışma İzni) Bunları almadan gönderebilir miyiz ? göndereceğim ona göre burayada

• @cttl Gönderdim Burayada teşekkürler

• Selamlar arkadaşlar,
    Bugün bir haber dinledim ve 20 Ocakta göreve başlamak üzere Trump kendi kuzenini Viyanaya büyükelçi olarak atamış bir değişiklik olur mu sizce DV sürecinde?
    @gucarslan bey özellikle sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@evrentnrkl öncelikle büyükelçilik ve konsolosluk ayrı birimler.
    trump'ın kuzeni de gelse, kendi de gelse oradaki tek değişiklik tüketilen kahve miktarı olur.
    vize vermek isteyen konsolosluk (ki bu viyana) her şekilde vize vermeye devam eder, içiniz rahat olsun.

• @gucarslan Anladım teşekkür ederim.

• 2 aydır currentsiniz ve mülakat yok... Sinyal değil selektör yapıyor hocam muscat size..
    Maillere cevap vermemek de bir cevap olabilir..

@Grimoir3, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

kcc ile dosyamızı muscata taşımıştık @Ben-Batur vizesini aldığını görünce ancak 2 aydır current olmamıza rağmen her yer randevu dağıtırken muscattan hiç ses yok. mail attım ona da cevap yok. ilerleyen günlerde mülakat maili alma ihtimalimiz nedir sizce? yoksa direk hongkong'a taşımalı mı dosyayı? ne zaman panik olmaya başlayalım 🙂

• ⭐⭐

@10urdmn iyi yolculuklar, guzel haberlerini bekliyoruz.

• @gloria merhaba, asıl talihli benim. aslında 2 soyad kullanıldığında belge işlerinde (ds-260 formu, evlilik belgesi vs.) gibi evrakları eşim için doldururken problem yaşar mıyım bunu merak etmiştim. Evlendikten sonra yeni pasaportu çıkartıp add applicanttan eşimi ekleyeceğim, mülakat aldığımda kendi formumu açtırıp güncellerim zaten. 2 soyad olduğu için bürokrasi tarafında uğraştırıcı bir durum olur mu bunu merak ediyorum.

• @ATS16 hocam ben toplam 1 yıldan fazla türkiyede bulundum dominikte sadece git gel yaparak 1 yıldan fazla bulundum tek seferde ‘’sadece’’ türkiyede 1 yıldan fazla bulundum. Tek seferde dominikte sadece 6 aydan fazla 1 kere bulundum oda toplam 8 ay kadar. Ama toplamına bakarsak dominikte 8 ay yaşayıp 1 ay türkiyede izin yapıp daha sonra tekrar döndüğümden 1 yıldan fazla bulunmuş oluyorum.

• @gucarslan Kahve seven adamdan zarar gelmez 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl ciğerinde leke olmadığından emin olan, gitmeden TR’de akciğer röntgeni çektirip uzmandan görüş alan arkadaşın eşini Manila’da balgam testine bıraktılar. Manila’ya ekstra dikkat etmek gerek bence, Bangkok da bir seçenek @alparslan34

• @halildnrts34 atlas kaydi gerekli mi diye konsolosluga sordugumda; gerekli degil dogrudan konsolosluktan teslim alabilirsiniz diye cevap aldim. Bilginize.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |