Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@Elifgul-Aydin yeni bir pasaport çıkartıp onu gönderin, nedne beklliyorsunuz ki?
abd konsolosluğu vizeyi basacaklara pasaporta takılmazlar. sadece eski vizenizin renkli taranmış halinin çıktısını da eklemelisiniz, süresi dolanın.
yeni pasaporta abd vizeniz basılır, siz de eskisi ile schengen alır viyana'ya gidersiniz. -
Pasaport sürem gelecek yıl dolacak. 2 pasaportla giriş yaparken eski pasaportta vizeyi gösterince bir sorun olmuyor değil mi arkadaşlar?
-
@historian hayır bir sorun olmuyor. vizeniz geçerli olduğu sürece kullanabilirsiniz.
-
Allah korusun başıma gelmedi ama vizenin bulunduğu pasaporta bir şey oldu diyelim. Yeni pasaporta vize bastırma işlemi nasıl oluyor? Vizemizin bulunduğu sayfanın çıktısının her zaman tarayıcılı şekilde elimizde olmasında fayda var sanırım
-
merhaba. saçma olabilir ama bi soru sormak istiyorum işimi garantiye almak için...
- sorum
"Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası." derken ne demek istemiş... ds-160 onay sayfasından mı bahsediyor? ve talimatlar sayfası nedir? mailden mi bahsediyor? - sorum
"Belgelerinizi ABD Konsolosluk Bölümüne göndermelisiniz. Lütfen talep edilen belgeleri toplayın ve aşağıdaki "Kurye girişini görüntüle" düğmesini tıklayarak bir "Kurye Yetki Belgesi" oluşturun" böyle bir düğme malesef göremedim... ama mailde ekli olarak kargocuya vereceğim bir pdf var
- sorum
-
@gucarslan çok teşekkürler
-
1- evet, ondan bahsediyor.
2- evet, mailde gelen evrakta karekod olan sayfa. -
@ea1925 çok teşekkürler
-
@historian vizenize zarar geldiğinde yeni vize almak zorundasınız.
-
tekrardan merhaba arkadaşlar. daha önce gördüğüm bi cevabı tekrar göremedim o yüzden özür dileyerek sormak istiyorum...
approved dan sonra -> Issued mi gelecek
ve approvedden sonra Refused gelme ihtimali oluyor mu ? -
@amineh approved'tan sonra refused'e dönmesi çok düşük ihtimal.
issued olur alırsınız vizenizi. -
@amineh background check sirasinda refused olur 1-2 gunlugune.
-
@charon o neden oluyor acaba? gerçek red mi sizin dediğiniz mi ayırt edilebiliyor mu?
-
merhabalar.
bılenler varsa yardımcı olursa sevınırım. eşim vizesini yenileyecek.
yıllar once aldıgı red var bunu belırtmesı gerekırmı?
birde ablasının uzerinden f4 basvurusu var .bunları vıze yenılerken bıldırmesı gerekırmı ?sorun olurmu? -
- evet
- evet
- profiline Gore degisir
-
@amineh administrative processing sırasında refused olur. Genelde 1-2 gün sürer, daha da kısa sürebilir.
sıkıntı olacak bir durum yok. -
@charon tesekkurler
-
@ea1925 merhaba, istanbul abd konsolosluğunu aradım, eğer evlilik vs gibi durumlar aynı kalmış ise, bir değişiklik yok ise, formu doldurup ödemeyi yaptığımız günden itibaren 1 yıl için geçerliymiş hakkımız,
-
@Elifgul-Aydin anladim guzel. cok tesekkurler bilgi icin.
-
@charon merhabalar, ben administrative processing’e düşüp düşmediğini bilmiyorum cuma günü issue’ya düştüğünü görmüştüm. Bugün refused maili geldi, ais sitesine girdiğimde “randevu zamanı al” diyor. Bu mail yoluyla red olduğu anlamına mı geliyor ? Yoksa bir kaç gün daha mı bekliyelim ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum