Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@ea1925 çok teşekkürler
-
@historian vizenize zarar geldiğinde yeni vize almak zorundasınız.
-
tekrardan merhaba arkadaşlar. daha önce gördüğüm bi cevabı tekrar göremedim o yüzden özür dileyerek sormak istiyorum...
approved dan sonra -> Issued mi gelecek
ve approvedden sonra Refused gelme ihtimali oluyor mu ? -
@amineh approved'tan sonra refused'e dönmesi çok düşük ihtimal.
issued olur alırsınız vizenizi. -
@amineh background check sirasinda refused olur 1-2 gunlugune.
-
@charon o neden oluyor acaba? gerçek red mi sizin dediğiniz mi ayırt edilebiliyor mu?
-
merhabalar.
bılenler varsa yardımcı olursa sevınırım. eşim vizesini yenileyecek.
yıllar once aldıgı red var bunu belırtmesı gerekırmı?
birde ablasının uzerinden f4 basvurusu var .bunları vıze yenılerken bıldırmesı gerekırmı ?sorun olurmu? -
- evet
- evet
- profiline Gore degisir
-
@amineh administrative processing sırasında refused olur. Genelde 1-2 gün sürer, daha da kısa sürebilir.
sıkıntı olacak bir durum yok. -
@charon tesekkurler
-
@ea1925 merhaba, istanbul abd konsolosluğunu aradım, eğer evlilik vs gibi durumlar aynı kalmış ise, bir değişiklik yok ise, formu doldurup ödemeyi yaptığımız günden itibaren 1 yıl için geçerliymiş hakkımız,
-
@Elifgul-Aydin anladim guzel. cok tesekkurler bilgi icin.
-
@charon merhabalar, ben administrative processing’e düşüp düşmediğini bilmiyorum cuma günü issue’ya düştüğünü görmüştüm. Bugün refused maili geldi, ais sitesine girdiğimde “randevu zamanı al” diyor. Bu mail yoluyla red olduğu anlamına mı geliyor ? Yoksa bir kaç gün daha mı bekliyelim ?
-
@akewten ais sitesi onemli degil, ceac'da ne yaziyorsa odur.
Red etmislerse randevu Alin maili gelir. -
@charon anladım, teşekkür ederim
-
Merhabalar, mülakatsız vize yenileme süreci uzayanlar var mıdır aramızda?
Belge gönderimin 3 gün ardından 17 Aralık’ta CEAC status “Application Received” olarak açılan case, sonuncusu dün olmak üzere 2 kere “updated” oldu fakat status hala “recieved”.
Bu durumda 20 takvim / 13 iş günü geçmiş oluyor. Acelem yok fakat konsoloslukla iletişime geçmeli miyim dersiniz?
-
@gucarslan Merhaba size bir sorum olacaktı , bu forumda yeniyim .Mulakatsiz vize yenilemede gelen vizenin süresi ne kadar oluyor acaba bilginiz var mı ? Benim vizem 2025 Eylül'de bitecek ama başvurmak istiyorum şimdiden prosedür vs işlemler hemen gidemeyebilirim zaten, bilgilendirirseniz müteşekkir olurum
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@celinesy normal bir abd vizesi gibi, 10 yıl.
*bu arada sorularınızı aynı başlık altında sadece 1 kere sorum cevap bekleyin.
aynı soruyu, aynı ya da farklı başlıklarda birden fazla soramazsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.