Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2 Ocakta Hong Kong da bulunan mülakatım bugün gelen mail ile 6 ocak tarihine alınmıştır.

• ⭐⭐⭐

@berkayy, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana bekleyenler için önemli bir değişikliklik daha sanırım. Atlas kaydı kalkmış. Zaten gelen mülakat mailinde atlas linki yoktu. @mrt01 ile iletişime geçtik ona gelen mailde olan link bende yoktu. Viyanaya mail attım ve gerekli olmadığı i söylediler.
    Maili aşağıda paylaşıyorum:

Dear Berkay,
    for now it is not necessary to register in Atlas.
    No other documents are required other than the ones we sent you in our previous email.
    See you this week.

@Uzuzi Bu alıntıya istinaden o mesajı yazmıştım...Kimine link geliyor kimine gelmiyor mu? Yada prosedür değişti ancak eski kayıtlı metin mi mail olarak gönderiliyor..
    Mail de ne diyorsa yapmak lazım aslında, sonuçta onların attığı mail ve istenilenler...Doğru da onların yanlış ta onların...😉

• ⭐⭐⭐⭐

@gorkemuz

Mülakat tarihiniz nedir ANK için, imzanızı güncellemek ister misiniz?

Evlilik nedeniyle dosyanızı açtırmak için nasıl bir yol izleyeceğiniz ile ilgili forumdaki geçmiş tecrübeleri okudunuz mu veya araştırdınız mı arama çubuğunu kullanarak? Ben 4 anahtar kelime (Ankara, evlilik, cüzdan, dosya) yazarak sizin işinize yarayabilecek aşağıdaki geçmiş tecrübeyi buldum dosya açma iletişim bilgisi için.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/5336/arşiv-dv2023-mülakat-deneyimleri/2961?_=1734031180285

Arama çubuğunu kullanmaktan çekinmeyin, ücretsiz. Bol şans

• ⭐⭐⭐

@nimetullah2727 Selamlar....
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@yenidunya35

Yeni pasaportu ne zaman çıkartmayı düşünüyorsunuz?

Mülakatınız 12.02.25 Çarşamba günü, en geç sağlık kontrolünüze 10.02.25 Pazartesi girebilirsiniz Unganlar’da. 10.02.25 tarihine sağlık muayenesi randevusu alabilmek için sistem size 10.01.25 tarihinde müsaitlik gösterecek en erken

• ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 geçmiş olsun, iyi yolculuklar 🍀👋

• @ATS16 Çok teşekkür ederim

• @Sibel-2 merhaba, dün gece 01.43'te gelmiş, spam klasörüne düşmüştü ben de excelde görüp kontrol ettim. Numaram 2100'lerde.

• Merhaba, benim bir sorum olacaktı. Ben DS-260 formunda eğitimi 10 yıl olacak şekilde yazdım ama Azerbaycanda eğitim 11 yıl ve 10 yıl yazmamın sebebi de ilk okulumun ismini ve tarihini hatırlamam. DS260 görüşmesinde okulum hakkında soru sorarlarsa bu cevabı verdiğimde soru çıkar mı ?

• @ATS16 Cevap için teşekkürler. Yeni pasaportlarimız elimizde. Yaklaşık 6 ay önce çıkarttık. Şuan elimizde mevcut 2 tane geçerli pasaport var. Aslında kontrol ettiğimde eski pasaportların geçerlilik tarihleri 22 Kasım 2025 tarihinde doluyor. Pekala bu pasaportlar ile de devam edebilirim diye düşünüyorum.

• @nimetullah2727 merhaba,
    sayın @Flight101'in gönderdiği adımları izleyerek sürecinizi imzaniza taşıyın ve Excel tablosunu indirip en alta numaranizi girin numaranizin son iki hanesini gizleyin lütfen . Şu an 2100 cn lere Şubat ayı için mülakat planlandı bundan sonraki mülakatlar bizim numaralarimiza gelir diye düşünüyorum . Lütfen forumda kalin ve bol bol okuyun . Bol şans.

• @16bilgin Ben Dosyamı taşıyalı 3-4 gün oldu. Maili 1 ay önce atmıştım. O zaman dosyam Muscattaydı.
    Muscatın bir önemi yok artık benim için, ben onların keyfini beklemek istemedim dosyamı taşıdım dünde öyle bir mail attılar bana.
    Muscatla uğraşmak istemedim daha fazla

• @minnesota evet benle beraber 4 kişiyiz. hong kong bize baya maliyetli olur. çok teşekkür ederim. viyana kapılarını zorlayayım:)

• @Selim-Benek merhaba. Son 10-20 sayfayı okusanız zaten koşarak uzaklaşırsınız Muskat'tan 😃 Mülakat deneyimleri ve burada paylaşılanlara okumaya vakit ayırın lütfen ve bir an önce başka bir ülkeye taşımak için araştırma yapmanızı tavsiye ederim

• Arkadaşlar selamlar bir sorum olacak ,ankara da mülakata girecek olan talihliler covid aşısı hususunda nasıl bir yol izliyorlar zira urganlar dahil ülkedeki ne aile hekimliklerinde ne özel ne devlet hastanelerinde aşı bulunmamakta ve yapılmamakta ,şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı günler dilerim.

• @gorkemuz merhaba biz de sizin gibi bir durumdan muzdaribiz, yukarıda örnek maili paylaştım sizin elinizde farklı bir mail örneği var mı

• @Harun-İnan forumda bunun bir çok açıklaması mevcut. Unganlar aşının olmadığının farkında ve bunu sorun etmiyorlar.

• @cemciftcioglu merhaba bunu forumda çokça okudum ama eşim hiç covid aşısı olmadı onunla ilgili nasıl bir şey yapılıyor bilginiz var mı?

• @m-güler072762 hayırlı olsun Excel tablosunda da bilgilerinizi guncellermisiniz lütfen.

• merhabalar eşimi add application yaparken çalışmıyordu o yüzden çalışmıyor işaretledik ama şuan hemşire olarak çalışıyor. mülakata giderken tekrar işten çıkmak zorunda kalıcak mecburen. Kendi dosyamı açtırırken onunkini de açtırıp hemşire falan yapmamız gerekiyor mu? Yoksa çalışma belgelerimizi dosyalarımızla beraber götürsek olur mu?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 8486
  • 16399
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |