Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn Her şey tamam görünüyor, kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@mpalaoglu Evet Formül A ve B çok dilli olduğu için tabii ki tercümeye gerek yok.

• Hong Kong mulakatinda tercumanla girecek olan arkadaslar, mulakata girerken bulduklari tercumanlar akredite olmus tercumanlar mi ? 5 kisi isim listesinde ki tercumanlarin hepsinin programi dolu, Ingilizce bilen biriyle mulakata girebiliyor muyuz ? Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

• @SEYMENOGLU Hong Kong ta akredite tercüman olmak istedim şuan. Bu kadar yogunlarsa eger iyimiş durum. Sonucta Green Card görüşmesi gibi konular yorucu olmayan faaliyetler.

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

CAC2.jpg
    ahya.jpg

Evlendikten sonra ds 260 ı açtırıp isim soy isim pasaport değişikliği yaptık. Görsellerde iki ayrı konsolosluk işlemi gözüküyor. Benim hem kızlık soyadımla hem de evlendikten sonraki soy adımla DS260 formu gözüküyor. Arkadaşımızın sayfasında sadece kızlık soy adıyla asıl talihli ve eşi( pasaport değişikliği yapmışlar) gözüküyor. Bu durumda formlar birbirinden farklı yapılması gereken bir şey var mı? Konsolosluğa mail atmam gerekir mi?

Ben bu problemi halen çözemedim konsolosluğa 2 defa mail attım otomatik yanıt bile alamadım bugün KCC yi de ekledim(bir umut) 3. maili attım. Yapılacak başka ne olabilir? Böyle bir problem yaşayan hiç olmadı mı acaba?

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru Formül-A ile ilgili sıkıntı için hemen orada dilekçe örneğini doldurup düzeltilmesini isteyebilirsiniz..

buna gerek var mı?

• ⭐⭐⭐

@gloria İleride bir zamanda ihtiyaç olduğu takdirde online olarak belgeye ulaşmak açısından dedim..

• @SEYMENOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hong Kong mulakatinda tercumanla girecek olan arkadaslar, mulakata girerken bulduklari tercumanlar akredite olmus tercumanlar mi ? 5 kisi isim listesinde ki tercumanlarin hepsinin programi dolu, Ingilizce bilen biriyle mulakata girebiliyor muyuz ? Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?

Başka bir tercüman kabul edebilirler belki onu konsolosluğa mail atarak öğrenebilirsiniz fakat mülakata girmeye hakkı olmayan ingilizce bilen birini yanınızda götüremezsiniz. Dil konusunda destek olacak kişinin tercüman olması ve o kişinin bilgilerini mülakat öncesinde konsolosluğa bildirip mülakatınıza dahil olacağını bildirip adını yazdırmış olmanız gerekiyor. Şimdiden başarılar ve yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🙂

• ⭐⭐

@10urdmn eksik bir evrak goremedim. hersey gonlunce olsun. mulakatinda bol sanslar.

• @mpalaoglu forumda xlsx formatında paylaşım yapılmıyor, ancak sheets olarak linkini atabilirim, hem size hem foruma yarayabilir.

• bulten açıklandı ankara mulakat vermedı mı gene maıl gelen var mı ?

• Merhabalar,

09.01.2025 tarihinde mülakatım var. E-Devlet üzerinden aldığım Nüfus Kayıt ve İkametgah belgelerindeki geçerlilik süresi 09.01.2025 tarihine kadar diyor. Bu ibare 9 unu kapsamıyor gibi geldi bana. Evrakları çeviriye vereceğim için biraz zaman sıkıntım var. Belgeleri bu tarihlerle çeviriye vermeli miyim yarın tekrar çıktı alayım mı sizce?

İŞBU YERLEŞİM YERİ VE DİĞER ADRES BELGESİ, www.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN 10.12.2024 TARİHİNDE
    ALINMIŞ OLUP, 09.01.2025 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

• @Mertype, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,

09.01.2025 tarihinde mülakatım var. E-Devlet üzerinden aldığım Nüfus Kayıt ve İkametgah belgelerindeki geçerlilik süresi 09.01.2025 tarihine kadar diyor. Bu ibare 9 unu kapsamıyor gibi geldi bana. Evrakları çeviriye vereceğim için biraz zaman sıkıntım var. Belgeleri bu tarihlerle çeviriye vermeli miyim yarın tekrar çıktı alayım mı sizce?

İŞBU YERLEŞİM YERİ VE DİĞER ADRES BELGESİ, www.turkiye.gov.tr ADRESİNDEN 10.12.2024 TARİHİNDE
    ALINMIŞ OLUP, 09.01.2025 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

Muhtemelen geçerli olacaktır ama tekrar çıkarması kolay, riske atmayın yarın tekrar çıktı alın isterseniz 🙂

• @10urdmn o bilgilerimizin yer aldığı sayfaların çıktısını almaya gerek varmı ben sadece onay sayfasını çıkaracağım

• @gloria mail örnegini yazar mısınız rica etsem

• @10urdmn Sgk hizmet dökümü ve Sosyal güvenlik kaydı gibi belgeler de zorunlu olmayan hatta istenilmeyen belgeler diye biliyorum Onur bey?

• @lesnarhomie evet doğru, sadece ben çıkarmak istedim.

• Yeni bülten açıklanmış arkadaşlar. Şubat ayı da 12000 e kadar. Yine sevdamız başka aya kaldı.

• @Ecehzr @T-C-Kubilay-Dikici @gucarslan sevgili dostlar mesajını yeni gördüm. Mülakata Hong Kong'ta giricem. Yardımcı olmak için yazdığınız için çok teşekkür ederim. Öncesinde sayın Ezgi Hanım çok yardımcı oldu. Onun sayesinde dosyamı Hong Kong'a taşıdım.

• @Ben-Batur Çok teşekkür ederim desteğiniz için 🙂

Benzer Başlıklar

• 153
  • 57
  • 11427
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |