Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 kişisel bilgileri paylaşamayız ne yazık ki, lütfen mülakat deneyimlerini kontrol edin.

Teşekkürker. Kontrol edeceğim.

• @deebee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mustafa-Furkan-Şahan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. Hong kong’a mülakat taşıma maili attım. Mail sonucunda benim case numberımın eşleşmediğini ilettiler. Ben case numberımı 2025EU57XX olarak belirttim. Fakat 2025AS57XX imiş. Bundan dolayı 1-2 günüm boşa gitti. Siz daha dikkatli olun arkadaşlar.

Yazdığınız şeyi tam olarak anlayamadım, case no’nun eşleşmemesi gibi bir şey hata yapmadıysanız mümkün değil. Doğum yerinize göre case no’nuzun bölgesi otomatik atanır.

Seçildiğinizi öğrendiğiniz sayfada case no’nuz açıkca yazar ve ne yazıyorsa o’dur. Doğum yeriniz TÜRKİYE ise ve doğru seçim yaptıysanız case no’nuzun EU ile başlaması gerekir.

Yine kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan foreign state chargebilityde ne yazdığını kontrol edebilirsiniz.

Türkiye doğumluysanız ve başka ülke yazıyorsa bu seçim yaparken yanlışlık yaptığınızı gösterir ve çok yüksek ihtimalle mülakatta elenme sebebiniz olur.

Selamlar ben Türk vatandaşıyım. Eşimin Fas ve Türkiye çifte vatandaşlığı var. Dv 2025 Green Card başvuru formunu doldurduğumda doğduğu ülke Fas olarak yazdım. Fakat çekilşe uygunluk ülkesi NO diyerek Türkiye seçtim ve EU bölgesinden eşim green card kazandı. Ankaranın çok ağır hareket etmesinden ötürü EU olan Dosyamızı KKC ile FAS a taşıdık ve mülakat maili bekliyoruz. Çekilişe uygunluk ülkesi EU bölgesinden kazanan olarak Fas da mülakat zamanı problem yaşarmıyız veya elenme riskimiz varmı?

@gucarslan Uğur bey siz de bu konu hakkında görüşünüzü paylaşırsanız memnun olurum.

Sizin durumunuz, o ornekten daha farkli. Siz yanlislikla secmemissiniz, yanlis hatirlamiyorsam FAM’a gore esiniz ya da anne/babanizin dogum
    yerine gore de secimi yapilabiliyordunuz. Sizin durumunuzda olup vizesini Ankara’dan daha once alanlar olmustu.

Teşekkürlerler cevabınız için.

• @Sharm, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2

Sn @gucarslan belirttigi uzere basvurunuz ekteki Foreign Affairs Manual (FAM) kuralinin "d" bendine uygun gorunuyor. Bu linki ve sayfanin ciktisini mulakatinizda yaninizda bulundurmanizi oneririm.

Sizin durumunuzda, her ikinizin de "asil taihli" olarak kabul edilip ikinizin de tum sartlari yerine getirmeniz gerektigini de unutmayiniz.

Screenshot 2024-12-04 at 13.25.54.png

Teşekkür ederim cevabınız ve öneriniz için. Linkin (d) bendindeki sayfanın çıktısını alacağım yanıma.
    Dediğiniz gibi ikimizde asıl talihli olarak kabul edilip ikimizinde şartları yerine getirmenizi talep edecekler. Sıkıntı değil istedikleri şartları fazlası ile karşılaya biliyorum.

• @Flight101 peki bu konuda başka nasıl bir yol izleyebiliriz

• ⭐⭐⭐

@siraç İmkan varsa emenet para almak.. hesapta nakit paranın hesap dökümünü alıp parayı geri iade etmek daha iyi olur kanısındayım...

• @Flight101 dolar, altın vs alıp makastan zarar etmemek için emanet alacağımız TL yi hesabımızda göstersek (eğer banka o günkü kura göre dolar karşılığını da yazarsa daha iyi olur tabi) yeterli olur mu sizce? Ayrıca 6 aylık hesap dökümü yerine sadece kaç para olduğunu göstersek çünkü gelen mailde şu kadar aylık hesap dökümü yazmıyor

• Arkadaşlar daha pazartesi hong kong konsolosluğuna dosyamı taşıması için mail atmıştım 1 2 saate dönmüşlerdi şimdi dvprogram esc sayfasına girdim interview appointment kısmında 13 ocak 8.30 hong kong tarihi var mülakatı aldım değil mi 😃 hala inanamıyorum beni biri doğrularsa hemen imzama taşıcam durumu söz .d ardından hemen doktor randevusu maili atıcam

• ⭐⭐⭐⭐

@rezonans esc sayfasında mülakat saat tarih ve yerinizi görüyorsanız doğrudur

• @rezonans Evet doğru mülakatınızı almışsınız. Hemen sağlık randevusu almaya çalışın erken tarihe verecek çünkü ona göre planlamanızı yaparasınız. vaktiniz çok yok.

• @rezonans hayırlı olsun ilk iş sağlık kuruluşundan randevu almak ve uçak bileti almanız ve kalacak yerinizi ayarlamanız olmalı, tebrikler

• Çocuk olunca sağlıklı yeme içme ev ortamı daha rahat olur diye Hong kong da Airbnb bakıyorum çok zamanım kalmadı genel olarak odalarda evlerde Hamam böceğinden şikayet olmuş🤯benim ve çocuğun korkumuz ve alerjimiz var😣 otellerde durum nedir otelde kalıp bu durumu yaşayan oldu mu danışmak isterim.

• Mülakat sırasında istedikler belgeler arasında amerikada ki adres var. Bunun belirli bir formatı varmı yoksa adresi yazıp çıktı alsak yeterli midir ?

• @rezonans gözünüz aydın,hayırlı olsun.Viyana ve Hong Kong çok şükür çok iyi ilerliyor🙏

• @rezonans hayırlı olsun doktor randevunuz ne zaman acaba aldınız mı randevu?

• ⭐⭐

@rezonans hayirli olsun, hemen saglik muayenesi icin randevu almaya calisin. ek olarak covid asisi icinde randevu almaniz gerekiyor. bol sanslar.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Tiflis Buyukelcılıgınde Randevusu olanlar Saglık Randevusunu nasıl ayarladı?

• ⭐⭐

@mnamiz merhabalar, asagadaki linkte iletisim bilgileri yer almaktadir. email veya telefon yoluyla iletisime gecebilirsiniz.

bağlantı metni

• @onuru mülakat deneyiminde bahsetmiştin trde hala covid aşısı bulunmuyor mu virturmedicale mail atmam mı gerek

• @onuru Tesekkurler. CITOdan Buyukelcilik randevu tarihine kadar gereken tetikleri verip sonuçları almak yeterli oluyor o zaman? Bu arada sizi de tebrik ederim. ABD girişini ne zamana planlıyorsunuz?

• @sezen Merhaba bizde 21 aralıkta gidiyoruz evlere baktık çocuğumuz var diye yemek yaparız ona diye düşündük fakat çok temiz ve ferah ev bulamadık ve otel tuttuk sağlık kontrol sonrası 10 günlük bir sürede filipinlere gitmeyi planlıyoruz.Orada ev bakıyoruz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |