DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur hesap hareketlerini iceren bir dokum istemiyor ancak bu hesapta su kadar parasi var seklinde bir banka yazisi istiyor degil mi?
Hayır onu da istemiyor, hong kong un istediği evraklar listesi kınsolosluğun sayfasında var, evraklar çok basit geçmiş dönem mülakatları incelerseniz evrak listesinin dışına çıkmadığını görebilirsiniz, listedeki evrakları tam ve eksizsiz götürürseniz ilave bir evrak isteyeceğini düşünmüyorum, siz kendinizi rahat hissetmek için ekstra istediğiniz her şeyi götürebilirsiniz. Sonuçta dünyanın bir ucu
-
@istalin hayır, daha current olmamışsınız mülakat günü belli olana kadar esc sayfasından mülakatınızın tarihini görene kadar değişmez, size current olunca mülakatınız planlanmışsa esc sayfasını kontrol etmeniz gerektiğine dair mail gelecek, sayfaya girdiğinizde artık orda Ankara yazmayacak mülakat yeri yazısını göreceksiniz
-
Bu ileti silindi! -
@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur hesap hareketlerini iceren bir dokum istemiyor ancak bu hesapta su kadar parasi var seklinde bir banka yazisi istiyor degil mi?
Yok hayır Onuru'dan hiçbi belge almamışlar hesap dökümü veya ne kadar parası olduğu ile alakalı. Muscatta benden de almadılar, mülakatta da sormadılar ne kadar paramız olduğunu. Para muhabbeti geçmedi bile yani
-
Dosya numarası aktif olup Konsoloslukla dosya taşıyanlar var mı? (Özellikle Bangkoka)
-
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosya numarası aktif olup Konsoloslukla dosya taşıyanlar var mı? (Özellikle Bangkoka)
Bildiğim kadarıyla Bangkok değil ama aktif olup Muscat'a taşıyan biri oldu
-
@RuhunGemisi Muscat dönüş yapmadı kimseye olsa duyardık
-
@savageandtipsy bunları düzeltmenize gerek yok.
-
@Melih-Savaş yapabilirsiniz.
-
@10urdmn İnşallah alırsın hocam, bize anlatmayacak mısın :)
-
@RuhunGemisi Bilinen 1 kişi vize aldı Muscattan O da KCC ile taşımıştı.
-
@Mustafa-Furkan-Şahan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@zge Cn'im değişmedi hep aynıydı başka vatandaşlığım yok doğduğum yer Türkiye.
Selamlar..İşte herkesin anlatmak istediği sıkıntı burada...DV başvurusu esnasında doğum yeriniz Türkiye olarak işaretlenmiş ise CN EU ifadesine sahip olur..Siz CN nizin AS olduğunu söylüyorsunuz..Bu durumda doğum yerinizi Asya kıtasından bir ülke seçmişsiniz demektir.. Bu da hatalı bilgi ile başvurduğunuz, başka bölge kotasından çekilişe katıldığınız anlamına geliyor..
Emre Kurtulmuş mesajında size bunu ifade etmeye çalıştı.. -
Arkadaşlar banka hesabında gözükecek olan parayı altın olarak gösterebilirmiyiz acaba şu kadar gr diye
-
@Ahmet-Sarıkurt neden altın olarak gösteriyorsunuz ki?
tl ya da dolar olarak gösterin, konsolosluğa altın olarak bunu anlatamazsınız. -
@yasavul inş, anlatacağım tabiki ancak Cemal abime yüzyüze olarak anlatma sözüm var. Buluşmaya buyrun sizde gelin size de anlatayım :)
-
@10urdmn gelişmeden haber etmek istiyorum. Gönderdiğim mail neticesinde ds260'ı açmışlar şu an ''re-opened'' durumda.
*(03/12/2024 itibarıyla güncel bilgilerle tamamlayıp submitledim). -
@onuru cevap için sağ ol
-
@Ahmet-Sarıkurt Bankadan Altin hesabinizin USD karsiligini gosteren bir belge talep edebilirsiniz.
-
Arkadaşlar sponsorum var ve sponsorluk için Form I-864 bu formu mu doldurması gerekiyor?
-
Ankara Ocak ayinin sadece ilk 2 haftasi icin mulakat planladi ve 3. ve 4. haftasi icin mulakat planlamadi. Ocak icin tekrar dagitim yapabilir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum