Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@sezen merhabalar, hk dan aldigim asi kartinda, tdap+polio asisinin 2nci 1 ay sonra 3ncu dozunu 6 ay sonra olacagimi ilettiler. o nedenle asi oldum fakat polio asisini olamadim.

• @onuru Hocam HK Konsolosluğu size evraklar için mail atmış mıydı acaba? Deneyimlerden ve forumdan bulabildiğimiz kadarıyla tamamlamaya çalışıyoruz da şuan evraklarla alakalı bir mail alacak mıyız yoksa websitesi ile mi devam edeceğiz bilemedik..

• ⭐⭐

@ahmet-eren-yeşiltaş merhabalar, herhangi bir evrak listesi iletmediler. forumdaki deneyimler ve hk nin sitesinde yer alan evraklari hazirladim.

bağlantı metni

• @onuru teşekkürler hocam..

• @ahmet-eren-yeşiltaş Merhaba, Hong Kong' da mülakata giren 2023 yılı talihlileri aşağıdaki linki hazırlamışlardı. Evraklarla ilgi bölüme bakabilirsiniz.Epey yardımcı olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@zge Özge Hanım, elinize sağlık. Küçük bir ekleme yapmak gerekirse, dokümanın sonunda Atlas kaydıyla ilgili bilgiler yer alıyor. Ancak Hong Kong’ta mülakata girecekler için bunun gerekli olmadığını belirtmek isterim. Mülakatın ardından, görevli size ertesi gün veya birkaç gün içinde belirli bir saatte gelmenizi söylüyor. Pasaportunuzu ve sarı zarfınızı bizzat giderek elden teslim alıyorsunuz.

• Arkadaşlar hong kongta mülakata girecek olan arkadaşlar covid aşı için reandevuyu hangi tarihe aldınız 6 ,13,20 gösteriyor ben aralık 20 secmeme rağmen 29 gösteriyor en son aşamada

• @atilla-04 merhaba Hong Kong' ta covit aşısı için nerden randevu alıyorsunuz.

• @atilla-04 ben virtus medicalden aldım ayın 20 sine işaretledim o şekilde verdi ama yaklaşık 2 gün önce yaptım işlemi

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen
    Selamlar, ozel bir saglik kurulusundan durumunuzu anlatip cocuklar icin rapor almayi deneyebilirsiniz, ucreti karsiliginda rapor veren hastaneler mevcut. Durumun yasalarla ortusmediginin farkindayim ancak okullarina gerekce sunarak halletmenizin de ayni sekilde ogretmenlerini zor duruma sokabilir, kabul etmeyebilirler. Cocuklarinizin okul donemlerini bitirmesi, donem icinde aldiklari derslerinin transkriptleri vb. Amerika’ya geldiginizde hangi seviyeden baslayacagi konusunda etkisi olacaktir. Couklarinizin ilk okul veya orta okul caginda olduklarini varsayarak, bu ilgili basliga goz atabilirsiniz. Kolayliklar dilerim.
    Teşekkür ederim Uğur Bey, Hong Kong da aralık - Ocak arası çok fazla tatil olması sürecimizi uzatıyor döndüğümüzde ilk dönem bitmiş karneler alınmış olacak, endişem belirttiğiniz gibi transkript notlarının düşük gelmesi, mülakat sonucunu bilemediğimiz için bu hengamede etkilenmesin diye çok uğraşıyoruz, hastalık olmayınca devletten rapor almak zor, ama özel sağlık kuruluşlarına mutlaka danışacağım, belirttiğiniz gibi okul yönetimi yasaları uygulamak zorunda, bende bir çıkış yolu bulmak zorundayım 🙏🏻

• @Serapp merhaba efendim hong kongta girecekler için "Online Register" first falan yazıyor https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/HNK-Hong-Kong.html#pre_interview_checklist burada burada napacağız bir de oradaki görevliler visayı onaylarsa söylüyorlar mı öyle şu tarihte gelin diye 2-3 gün içinde

• ⭐⭐⭐

@Harun-İnan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@turgutyigit selamlar yukarıda ki yazıda ve forumda ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcuttur ,dikkatlice okuyunuz.
    ocak için cut-off 12k altı olarak belirlenmiştir .geçen seneki gibi ilerler ise aralık ayında ocak için cut-off 13,5 k altı olacaktır .

bu siteden takip mevcut ve ilerleyen sürelerde belli olacak sayıları takip edebilirsiniz.

buradan da forumda yer alan talihlilerin ilerleyişi ve durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Alıntında koyu boyadığım yerde bir düzeltme yapmak isterim...Ocak ayı zaten 12.000 olarak açıklandı. Aralık ayında açıklanacak Ocak bülteninde Şubat ayı verilerini de görebileceğiz. Ancak o bültende Ocak 13.500 olacak ifadesi hatalı bir ifadedir. İşaret etmek istediğiniz nokta Şubat ayı ise "Şubat 13.500 olacak / olmalı" gibi kesinlikten de söz edemeyiz..

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetgreen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba efendim hong kongta girecekler için "Online Register" first falan yazıyor https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/HNK-Hong-Kong.html#pre_interview_checklist burada burada napacağız bir de oradaki görevliler visayı onaylarsa söylüyorlar mı öyle şu tarihte gelin diye 2-3 gün içinde

Merhaba Mehmet Bey,
    Buradaki yazı kafa karıştırıcı görünüyor çok haklısınız ancak merak etmeyin.
    Hong Kong genellikle vize basılmış pasaportu ertesi gün elden teslim ediyor. Paylaştığınız link resmi bir site olsa da bilgiler güncellenmemiş; tıpkı sağlık kuruluşu Nicolson'un mail adresindeki yanlışlık gibi.

• @cemal1153 Virtus medikal

• @Flight101 az once aile hekimine durumu izah edip tetraxim olmak istediğimi belirttim. Elimde fazladan mevcut ama 14 yas uzerine yapilamaz dedi ve ilce saglik bulasici hastaliklar birimine yonlendirip onay alirsaniz yaparız dedi. Ilce sağlık da yaş hususunu belirtip yapilamaz dedi. Sonuç olumsuz...

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar....Aşı konusunda güncelleme yapmak istiyorum..Tdap+Polio içerikli Tetraxim aşısı il/ilçe sağlık müdürlüklerinden aile hekimliklerine az sayıda da olsa sevkiyatı bulunmaktadır. Aile hekiminize durumu anlatıp ücretsiz uygulamasını yaptırabilirsiniz.

Edit: İçeriğindeki Polio yüzünden hekimlerden "Bu aşıyı biz 4 yaş altı çocuklara yapıyoruz yetişkinlere yapılmaz, bir yanlışın var" derse cdc.gov/immigrant-refugee-health/hcp/panel-physicians/vaccination.html sayfasındaki aşı ve istenen yaş aralıkları tablolarını gösterip ikna edebilirsiniz..

Merhabalar

Mesajınız üzerine bugün sağlık ocağıma gittim ve ufak bir ikna sürecinden sonra aşımı olabildim.(Eşime de ayırttım) Aşılar sayılı geldiği için il/ilçe merkezini arayarak ekstra istemek durumunda kaldılar.

Bilgilendirme için teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@gdv25 Nazınızın geçeceği farklı tanıdık bir hekim varsa oradan da deneyebilirsiniz..Aksi halde Molnar'a kalsın..Gayemiz Viyana da min sayıda aşı uygulatmak...😉

• Excel tablosundan data silmeyiniz. Projeksiyon yapamıyoruz. Sürekli 1 e çeviren biri var. Bu sabotajlara ne gerek var?

• ⭐⭐⭐

@brccc Aile hekimine söyleyin bebeklere verdikleri aşı kartından versin..Daha resmi görünür..Aşıyı yapmış bir kağıdı esirgemesin...😉

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |