Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Gs1905 Kaç gün içerisinde dönüş yaptılar hocam.

• @yck06 18 kasımdan beri uğraşıyorum hocam.

• @yasincl peki o tek dozu berde olacaksınız türkiye de yok covid aşısı

• @Gs1905 ben 16 kasımdan beridir mail atıyorum dönen yok nicolsondan neden dönüş yapılmıyor acaba

• Ekran görüntüsü 2024-11-23 102844.png Buraya mail atan varmı. Dr. Nicolson' a ulaşamayıp

• @Gs1905 Tam olarak maili buraya kopyalabilir misiniz? Kişi başı 5900HK'yı neye göre belirlemişler, içeriği nedir? @onuru bey daha önce HK'ya gittiğinde sanki daha farklı bir masraf kalemi çıkmıştı. Bir de diğer sağlık kuruluşu fiyatla alakalı bir şey dedi mi?

Çok muallak yazmışsınız. Rica etsem detaylandırır mısınız?

• @atilla-04 Hong Kong’da olacağız mecbur

• @ugursway teşekkürler hocam

• merhaba arkadaşlar hong kong için nicolsondan muayene randevusu alamıyoruz tavsiye ettiğiniz yol nedir en kötü ihtimalle rapor yetişmezse mülakat API'ye mi kalıyor durum nedir ?

• arkadaşlar dr nicolson için telefonla ulaşmayı deneyin eşim öyle aldı 27 aralığa

• @mbaris79, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@halildnrts34 teşekkür ederim. Dosyanızı Viyana’ya taşırken sadece KCC’ye mail mı attınız? Yunanistan’dan geçerli Schengen vizemiz var ama sıkıntı olur mu anlamaya çalışıyorum.

Yunanistan üzerinden Viyanaya geçerseniz vize ihlali yapmamış olursunuz ve sorun olmaz hocam 🙂

• Merhaba dün andersona mail atmıştım. az önce bir form doldurmamı istediler herşeyi anladım ama burada bahsettiği belge nedir bilemedim.
    *Please forward the check up letter from the U.S. Consulate General to us to confirm your check up requirement and further arrangement.

• @yck06, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba dün andersona mail atmıştım. az önce bir form doldurmamı istediler herşeyi anladım ama burada bahsettiği belge nedir bilemedim.
    *Please forward the check up letter from the U.S. Consulate General to us to confirm your check up requirement and further arrangement.

Sanırım burada ESC sayfasının çıktısını istiyorlar.
    https://dvprogram.state.gov/ESC/

• @mehmetgreen
    Neden alamiyorsunuz? Ilgili saglik kurulusuna telefon ile ulasmayi denediniz mi? Saglik raporunuz olmadan mulakata gitmeniz durumda vizeniz basim asamasina gecmez, saglik raporunuz teslim edildigi zaman gecer. Ocak ayina kadar cok fazla vaktiniz var uygun bir gun ayarlayabileceginizi dusunuyorum.

• @Falcon-1 karekodlu aşılarını sistemden alabilenler çocukluk aşıları sisteme işlenmiş olanlar, diğer kısım yani sisteme işlenmiş olan devlet hastanelerinde ya da sağlık ocaklarında aşılarını sonradan vurulmuş olanlar onlar karekodlu alınamıyor PDF indirip sağlık ocağına kaşe imza yaptırıp çeviri yaptıracaksınız

• @leylaa sağlık ocaklarında aşı doktorun insiyatifine kalmış durumda sanırım, Türkiye de bazı aşılar azalmış o yüzden bebeklik-çocukluk çağı aşılaması dışında bir aciliyet yoksa yetişkine aşı yapmıyorlar, ben eksik bir kaç aşımı yaptırmak için başvurduğumda Dr “sen green card mı kazandın” dedi 😳 mecburen söylemek zorunda kaldım, riski yoksa zaten yetişkine pek aşılama yapmak istemiyorlar, öyle olunca tabi “eczaneden satın almamızı istedi” diyorum ya insiyatif meselesi yapmak isteyen yapar aşıyı.

• @ugursway pazartesi günü telefonla ayaracağız, durum şöyle mülakat 10 ocak olduğu için önü hep tatile denk geliyor bakalım hangi güne verecekler

• Arkadaşlar HK tercüman Aslı hanım ile iletişime geçen var mı iletişim bilgileri var mıdır ?

• @hDundar, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, 2 sorum olacaktı ki aslında ikisi de birbiri ile bağlantılı. 30 Ocak Viyana mülakatım var ve Viyana'dan gelen maili incelediğimde dikkatimi çeken kısımlar;

The police certificate for Turkey, less than 24 months old and police certificates from any other country of residence for more than 12 months

Please bring a printout of your eDevlet documents with the barcode to the interview. No translation is required for the eDevlet documents.

Ben geçen ay evrak hazırlığına başladığımdan geçen ay edevletten arşivli ve qr kodlu sicil kaydımı aldım ve apostil de yaptırdım her ihtimale karşın ama birşeyi kaçırmışım, belgeyi Türkçe olarak çıkardım. Üstte alıntıladığım 2.madde de diyor ki; edevlet dökümanlarında tercümeye ihtiyaç yoktur. Bu durumda hazır zaten apostilli belge ama Türkçe ve qr kodlu, sorun olmaz diye anlıyorum ?

Diğer sorum da benzer, mülakat 30 Ocak'ta ama ben belgeyi Ekim ayında alarak apostil yaptırdım, alıntıladığım 2.madde de polis kaydı 24 aydan eski olmamalıdır diyor. 3 aylık olması sorun olmayacak anladım.

Aslında sorduklarımın yanıtı alıntıların içerisinde de olsa sıfır hata ile hareket etmek adına soruyorum. Teşekkürler herkese.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Bir de merak ettiğim husus; yanıt onay sistemi, öyle tahmin ediyorum ki spam message ile alakalı. Bunun yerine "i'm not robot ya da code" oluşturulamaz mı ? Nitekim attığım mesajlar onaylandığında sayfalarca geri kalıyor ve bende dahil herkeste olduğu gibi son mesajları kontrol ediyorlar. Yüksek olasılıkla da bu mesajımı da görmeyecekler. Nacizane bir öneri idi, selamlar.

• @blueboy21 Muallak olacak bişey yok anderson bilgilendirme mailinde yaklaşık olarak bu testlerin 5900 hong kong doları tutacağını yazmış. Başka hiç bir detay vermemiş.

Checkup plan: USA Immigration application Check Up (aged over 18 around HK$5900 per person)

Kindly be reminded to reserve approximately 3-4 hours for the above mentioned examination.

• The examinee will be notified for report collection within fourteen working days.
    • If applicant is under 18 years old, must be accompanied by parent.
    • Sputum test is needed to be performed if there is history of lung disease.
    • If you are pregnant application, please interview the US Consulate before booking appointment of checkup.
    • Please bring along The long medication information (if any) on The checkup day.
    • Please bring along a pair of eyeglasses (if required) for The eye examination.
    • Payment Method: Cash or Visa/Master card are acceptable.

Bu onların randevu verdikten sonra gönderdiği mail içeriği.

14 gün içerisinde sağlık raporunun hazır olacağını yazmışlar bende mail gönderdim 2 ocak mülakatına yetişecek mi diye yılbaşı tatili ve hafta sonlarını hesaba katın demiş genelde 14 gün içerisinde hazırlıyoruz demişler. Sonradan Nicolson döndü neyse ki onlar 17 aralık yada daha öncesine randevu alın diye belirtmişti.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |