Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@samedt
    [email protected] adresi doğru olanı.

• @halildnrts34 buna benzer bir belge almistim hatta benimkisi cok daha basitti kase imza hicbir sey yoktu kendim excelden ingilizceye cevirdim kabul ettiler viyanadaki klinik sizin beyaniniza güveniyor

• ⭐⭐⭐

@MehmetY Sizin haberiniz ile Viyana listemizde 12.000'e kadar olan tüm talihli dostlarımıza mülakat ataması yapmış oldu..
    Hepinize hayırlı olsun...

Not: 6000-12.000 arası iki kişi görünüyor ancak bu çekiliş döneminde onlardan hiç ses çıkmamış..
    Bir de 6000 öncesi @alparslan34 var. Bu vesileyle mülakat erteleme durumu hakkında bir gelişme olup olmadığını soralım...

• ⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@halildnrts34 buna benzer bir belge almistim hatta benimkisi cok daha basitti kase imza hicbir sey yoktu kendim excelden ingilizceye cevirdim kabul ettiler viyanadaki klinik sizin beyaniniza güveniyor

@halildnrts34
    O halde şöyle de yapabilirsiniz...e-nabız dan aşı takviminin karebarkodlu pdf olarak çıktısını alın, aşıların adlarının olduğu kısımlara ingilizcelerini yazın, yanınızda bulunsun...

• @Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosya taşıma mailin de belirttiğimiz otel adresinde kalmamız zorunlumudur acaba arkadaşlar

Ben belirttiğim adreste kalmadım, kimse de bana bu adresi sormadı hocam

• @Flight101 asi takvimi kısmından barkodlu alinamiyor, bendeki problem de oydu, Asilar kısmında gözüküyor ve ancak ekranı görüntüsü alınabiliyor, ben ekran görüntüsünün çıktısını alip sağlık ocaginda mühür ve imza yaptırdım ancak.

• @halildnrts34 Merhaba sağlık ocağından fiziksel kart veriyor olması lazım. Edevlette vurulan aşılar çıkıyor ama aşı kartı olarak ben de bulamamıştım. Türkçe ekran görüntüsünün çıktısını alıp altına İngilizce karşılıklarını yazmanız yeterli, ben öyle yapmıştım. Polio aşısı ağızdan alınan bir aşı ve sağlık ocaklarında oluyor. Covid aşısını her türlü Viyana'da olacaksınız.

• @Serapp teşekkür ederim

• @halildnrts34 Masaüstünde E-Nabız'ı açıp, aşı sayfasını direk yazdır dediğiniz zaman pdf e döküyor. O şekilde kaydedip, ıslak kaşe imza yaptırabilirsiniz sağlık ocağında ya da direk doktorunuz da dökebilir sayfayı. İstenilen aşı isimleri de aslında international o yüzden çok sorun olacağını sanmıyorum.

• @Flight101 @baharaydin @halildnrts34 Buarada su çiçeği aşısı için çocukken geçirdiğimi söyledim, o zaman aşı olmana gerek yok. Sözlü olarak beyanının yeterli dediler.

• Merhaba, Viyana mülakatına dair güncelleme.
    21.11'de Viyana mülakat, aynı gün 22.11'de vizeyi teslim alabileceğime dair email geldi
    22.11 Vizeyi teslim aldım🙏🏻
    Süreçte yardımcı olan herkese teşekkürler, mülakata gireceklere bol şanslar diliyorum.
    Herkesin de belirttiği gibi girdiğim en kolay, smooth interview di. Dosyasını Viyana'ya taşımayı düşünenler hiç tereddütünüz olmasın.

• @leylaa tebrikler, mutluluklar dilerim.

• @Ben-Batur hayırlı olsun👏🏻🙏

• @leylaa tebrik ederim. Darısı bizim başımıza

• @leylaa pasaportu sabah alabiliyor musunuz yoksa onun için de saat veriliyor mu acaba?

• @Falcon-1 Saat aralığı vermişlerdi emailde. 11 - 12 arası teslim alabilirsiniz, randevu almaya gerek yok yazıyordu.

• @Ben-Batur teşekkürler

• @leylaa öncelikle tebrikler darısı bizlere inşaallah
    Peki vizenizi konsolosluktan mi teslim aldınız yoksa kuryeden mi

• @Flight101 oldugumuz asilari enabizdan adimiz gorulecek sekilde alabildiniz mi ben oyle bir ekrana ulasamiyorum maalesef cok kisa nasil yapildigini ozetleyebilir misiniz?

• @Serapp ahhh canım serap hanım annemin adı 🙂 Öncelikle cevabınız için teşekkürler. benim ds260 formumu daha önceden eşimin dosyasına zaten eklemiştim ancak eşimin ds260 formunun içinde eşim bekar ve soyadı eski soy adı olarak kayıtlı yani açtırmamıştık .şimdi mülakat tarihi geldi ve konsolosluktan eşimin dosyasını açtırdık sanırım sadece eşimin ds260 formuna medeni hali yeni soy isim ve yeni pasaport bilgilerini ekleyeceğiz ? . ben yararlanıcı olarak gözüküyorum ve ds260 formumu doldururken evli ve eşimin yeni soy adı ile yazmıştım. gelen maile göre ne yapmam gerekiyor halen anlamadım açıkcası :S sanırım eşimin ds260 formunu güncelleyeceğiz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |