Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @10urdmn nicolsonın tetanos aşısı olanlara, Tdap aşısını vurduğunu duydum/haberini aldım. Orada Tdap (3'lü karma)(tetanos,difteri,boğmaca), aşısı olmamak için bugün eczaneden temin edip ASM'de vurundum.
    Tekrardan aşı listesi alıp imza kaşe yaptırdım ardından aşı kartıma da imza kaşe yaptırdım. (Tdap Adacel güncel fiyatı: 840₺)(çoğu eczanede bulunmuyor Ankarayı dolaştım diyebilirim).
    f019e866-1c6a-42a2-b5be-c3db7769b426-{F3558623-4758-47FF-9523-54E639FBEDBB}.png

• @Ahmet-Sarıkurt
    Hicbir sey icin zorunlulugunuz yok ancak her konsoloslugun vize islem surecleri farkli ilerlemektedir, bir ihtimalle ilgili konsolosluk tarafindan olasi bir posta/pasaport gonderme durumu olursa vermis oldugunuz adrese posta gonderimi yapilacaktir, imkaniniz varsa gercekten kalacaginiz adresi guncellemeniz bu tarz ihtimalleri ortadan kaldiracaktir.

• 08 ocak tarihinde Hong Kong da mülakata Tercüman Aslı Hanım ile girecek olan arkadaş forumda mıdır acaba bir konu danışmam lazım.

• Merhaba ben de Viyana’ya dosya taşıma yapmak düşüncesindeyim ancak covid dışında herhangi bir aşı bilgim yok. Yaşım biraz ileri olduğundan aşı kartı vs’de yok. Bu durumda ne yapmam gerekir? Bir de Ankara büyükelçiliğinin sitesindeki liste genel bir aşı listesi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@dehaningizemi Evet eşiniz formu yeni bilgilerle güncelleyecek.
    Annenize selamlar 🙂

• @Serapp tamamdır 2 gündür açık 😞 Hemen Güncelleyelim. Selamlar teşekkürler çok sağolun.

• ⭐⭐⭐

@Bluey Tabiki...E nabıza girin web sayfasında sol kısımdaki menüden aşağı doğru inerek, mobil uygulamada ana ekrandaki renkli kutucuklardan "Aşı Takvimi" kısmına tıklayın..Sağ üstte "Persentil-Aşılar-Aşı Takvimi" üçlüsünden "Aşı Takvimi" ni seçin. Açılan tablonun sol üst kısmında kırmızı renkte "Elektronik Aşı Kartını Pdf Olarak İndir" yazar, ona tıklayın...Bu belge Türkçe ve kare barkodludur.

• @Flight101 @berilll @leylaa aşı takvimini ingilizce pdf olarak çıkartamadığım için direkt ekran görüntüsünü çıktı aldım.
    aşıların yanına kendim tükenmez kalemle ingilizcelerini yazsam olur diye düşünüyorum yanlış anlamadıysam 🙂
    ayrıca leyla hanım size de hayırlı uğurlu olsun, yeni hayatınızda mutluluklar dilerim artık darısı forumdaki herkesin başına.

• @mbaris79 prosedür ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir ben şahsen vize görüşmesine viyana'da gireceğim için bu saydaki tabloya göre hazırladım.

sayfanın aşağısında bulunan tabloda, dahil olduğunuz yaş grubunuza göre sizden istenilen aşıların listesi bulunmakta.

• @10urdmn ben mülakat tarihi belli olmadan 2 gün önce dr nicolsona covid aşısı ile alakalı mail atmıştım ona dönüş yaptılar fakat aynı konuşma üzerinden dün mülakat tarihimin belli olduğunu sağlık randevusu vermelerini istedim ve dönüş alamadım henüz

• @leylaa Hayırlı olsun. Bankada ne kadar dolar gösteriniz ?

• @halildnrts34 teşekkür ederim. Dosyanızı Viyana’ya taşırken sadece KCC’ye mail mı attınız? Yunanistan’dan geçerli Schengen vizemiz var ama sıkıntı olur mu anlamaya çalışıyorum.

• @Flight101 dediginiz islemi sadece kizim icin yapabiliyorum, esim ve ben de bahsettiginiz alanda cocukluk asilari yer almamaktadir yaziyor. 2008 oncesi oldugu icin sanirim.

• ⭐⭐⭐

@Bluey Doğrudur.. Çocukluk aşıları sistemde yoksa alamazsınız...Aşılarım kısmından görsel alınabilir yada doktor çıktı alır imza kaşe yapabilir...

• @yasincl covid aşısı için ne dediler

• @atilla-04 ben daha önceden hiç covid aşısı olmamıştım tek doz yeterli olur mu diye sordum, tam olarak anladılar mı bilmiyorum üstüne 2 kere daha mailleştik ama olur dediler

• @yasincl Nasıl yani, doğru mu anladım? Bir doza tamam mı dediler? Çünkü bende daha önce hiç olmadım.

• @akara merhabalar ben 2025 talihlisiyim. Bu süreçte evlendim ve Almanyaya taşındım şimdi dosyamı taşımak istiyorum ne yapabilirim nasıl yapmam gerekiyor?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @rasitcenngiz şöyle ki, ben daha önceden covid aşısı olmadığımı ve tek doz olmam sağlık muayenesi için yeterli mi yoksa en az iki doz olmam gerekiyor mu diye sordum, gelen cevapta bana kendilerinin klinikte covid aşısı yapmadıklarını Hong Kong’da özel hastanelerde olabileceğimi söylediler, bunun üzerine ben tekrardan soruyu yanlış anladıklarını ve son 12 ay içerisinde tek doz olmam yeterli mi diye bir kez daha mail attım ve döndükleri mail de tek cümle olarak “one dose is already enough as initial dose” şeklinde cevap verdiler, dr nicolson ile olan mailleşme bu başka yerlerde ne şekilde onunla alakalı bilgim yok.

• Merhabalar,
    Biraz önce Anderson'dan bir e-posta aldım. Geri dönüşleri oldukça geciktiği için buradan pek umutlu değildim ve bu nedenle Nicholson'a daha fazla ağırlık vermeye başlamıştım. Dün Nicholson'dan bir randevu ayarladıklarını belirten bir e-posta almıştım, ancak isimde bir hata vardı başkasının ismi yazıyordu. Şu anda Nicholson'da randevunun kesinleşip kesinleşmediğinden emin değilim, ancak Anderson için 17 aralık gününe randevu ayarlandığını belirten bir mail biraz önce tarafıma ulaştı.
    NOT: Gelen mail de sağlık randevusunun yaklaşık kişi başı 5900 Hong Kong dinarı yani yaklaşık olarak 26 bin 200 tl civarında olduğu yazıyor bilginize.

Güncelleme:

Dr. Nicolson da şimdi ulaştı aynı tarih aynı saate randevu verdi bende Nicolson tercih edicem. Gelen mail de sadece soy ismimiz yazıyor ama ikimiz içinde randevu planlamışlardır diye düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 16399
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |