Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 bende şöyle bir katkı vereyim, benim olduğum asinin adi Adacel di, polio lu olanı bulunmuyor ama tdap olanı bulunuyordu geçen hafta, bulamayanlar bakabilir.

• ⭐⭐⭐

@Falcon-1 Evet Adacel i yazmayı unutmuşum...ekleyelim fiyatıyla beraber...👍

• @halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur yok ben kcc ile dosyamı viyanaya taşıdım. şuan ayrıca bir şey yapmama gerek var mı?

KCC'den teyit ettiyseniz ve DS260 formuyla ilgili değiştirme/düzenleme gibi bi talebiniz olmayacaksa sadece sıradaki dağıtımda mülakat almayı bekleyeceksiniz şimdilik 🙂

• @gizemctr ben dönüş alamadım drs mailime. Dediğiniz gibi attım. Dönüş olursa güncelleme yapacağım.

• Arkadaşlar daha önce 2 ameliyat geçirdim, bunların epikrizi de gerekli diye biliyorum ve yeminli tercümesi. eNabız sisteminde epikriz diye bir başlık var ama orada görünmüyor, bu epikrizleri gidip ameliyat olduğum hastanelerden mi temin etmem gerekiyor ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hDundar evet. operayonları geçirdiğiniz hastaneden temin edebilirsiniz.
    eğer uzun yıllar önce gerçekleşmiş ve artık temin edemiyorsanız da sorun yok.
    sağlık muayenesinde bunu sorarlarsa belirtmeniz yeterlli.

• Merhaba herkese,
    Bu guzel haberi sizlerle de paylasmak istiyorum. Viyana’daki mulakatim biraz once tamamlandi, approved (yaaayyy).
    Viyana’ya yonlendiren, deneyimlerini paylasan herkese ayri ayri tesekkur ederim.
    Deneyimlerimi detayli bir sekilde yazacagim

• @halildnrts34 hocam biz de Kcc ile taşıdık ve Viyana dün attığı evrak mailinde confirm this date diye yazmış bizde onay verdik Bir mail atacaksiniz sadece onaylıyorum diye o kadar

• @leylaa tebrikler, dosyanizi kcc ile mi tasimistiniz? Kcc ile tasidiysaniz belge teslimindeki görevli size neden tasidiginizi sordu mu? Bir de belge teslimindeki calisanin profili tam olarak nasildi tarif edebilir misiniz?

• @Ben-Batur anladım çok teşekkür ederim🙏

• @Uzuzi ben de onayladığıma dair bir mail atıyorum öyleyse hocam sağolun

• @leylaa tebrik ederim.

• ⭐⭐

@serserotek altınlar türkiyede daha değerli bu yüzden yurt dışından türkiyeye altın sokmaya çalışıyorlar altının fiyat belirlenirken ons fiyatına göre değerlenir türkiyede ise ithalatı yasaklandığı için ons+ serbest piyasa fiyatı baz alınır örnek veriyorum çalışıtığın bankadan altın alırken ve saterken fiyatına bak birde sarraf fiyatına bak fiziken oolan altın daha değerli bu yüzden türkiyede bozdurmanı tavsiye ederim.

altının işçlikli altınsa bilezik kolye vb altınsa sarraflardan fiyat al ikinci el olarak alırlar satarlar temizse
    altının çekyrek yarım tam veya gram ise sarraf ve resmi dövcilerden fiyat al dövizcilerde altın sattıkları için ihtiyaçları varsa yüksekten alırlar.

• @hDundar Hastanenin evrak denetimi veya evrak yönetimi bölümüne gidiyorsunuz, burada sizi arşive yönlendiriyorlar. Arşivde bir dilekçe yazıyorsunuz, ardından tekrar evrak denetimi veya yönetimi bölümüne dönüp dilekçeyi teslim ediyorsunuz. Daha sonra yeniden arşive gidip dosyayı alıyor ve hastane başhekimliğine çıkıyorsunuz. Önce müdür yardımcısına imzalatıyor, ardından başhekim yardımcısına mühürletiyorsunuz.

Not: Raporlardaki yazıları genelde okuyamazsınız, çünkü "doktor yazısı" diye bir şey var. Bu nedenle, oradayken bir doktora okutup anlaşılabilir şekilde not almanızı tavsiye ederim. Tercüme gerektiğinde işinize yarar; daha önce başıma geldiği için biliyorum.

• Beklenen mail geldi.. Ocak 9'a mülakat verildi! 🙂

• @halildnrts34 atın hocam ihmal etmeyin bana biraz önce Viyana we confirmed your interview diye cevap yazdı onay mailime karsilik

• @Uzuzi ekleme yapiyim ben de konsolosluk onaylandi diye geri dönüş yapiyor. bir iki gun içerisinde dönüş almazsaniz mailinizin ulasip ulasmadigini teyit edebilirsiniz.

• @gucarslan merhaba, DS-260 formunda Amerika’daki adreste yaşayan arkadaşımin ilk isminin baş harfini eklemeyi unutmuşum, adres ve geriye kalan hersey doğru, ilk ismini de ilk harf ve nokta olarak kullaniyor. Formu düzeltmeye gerekli olan bir şey değildir diye düşünüyorum şimdiye kadar okudugum örneklerde, sizce mülakat esnasında söylemem yeterli olur mu ya da hiçbir şey yapmaya gerek yok mu?

• @leylaa Tebrikler, mülakat deneyiminizi merakla bekliyoruz.

• Merhaba herkese an itibariyle bende Hong Kong dan 8 ocak tarihine mülakatımı almış bulunmaktayım. bekleyenler mail adreslerini kontrol etsinler

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 153
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |