Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@rosalia bu tamamen onların inisiyatifi.
    normalde tek dağıtımda bütün slotlarını doldururlarsa başka dağıtıma gerek duymayabilirler.
    ama boş slotları varsa yeni dağıtım yapabilirler.

• Arkadaşlar dosya taşıyanlar lütfen excele yazabilir mi ve mülakat alanlar mülakat tarihini girebilir mi herkesin vize alabilmesi açısından nerede son durum ne bilmesi gerekiyor lütfen gizli hareket etmeyin.

• @gucarslan tekrar dağıtım yapma ihtimalinin olduğunu bilmek iyi oldu. Çok teşekkürler bilgi için 🙂

• @sezen teşekkürler hepimize bol şans.

• Viyana’yı arkadaşlar ve bilgisi olan yardım edebilir mi Viyana’dan mail geldi .randevu tarihini onaylayın confirm edin diye.Ben de düz mail attım ancak navigatöre yönlendirdi.Bir türlü doğru yere giremedim hangi başlıklardan ilerlemek lazım.Ya da randevuya geleceğim şeklinde bir cevap vermem gerekiyor mu teşekkür ederim.

• Ayrıca lise mezuniyeti için e devlet kaydı istemiş e devlette görünmüyor.onun yerine çevirisi yapılmış lise diplomamı götürmem sorun olur mu teşekkür ederim

• @sevdemimi görüşme tarihimle ilgili mail bana kcc den geldi. Viyana'dan mail gelmedi henüz. Ama ben ds260 formunu açtırmak için viyanaya mail atıp formu açtırdım. Onuda mail atarak yaptım.

• @sevdemimi viyana'dan gelen mail de mi lise diplomasını istedikleri yazıyordu? Çünkü önceki deneyimlerde sanki ünv. Diplomasının yeterli olduğu gibi aklımda kalmış

• @siraç evet Viyana attı. Navigaörde hangi başaktan yazmak lazım ya da onaylamak gerekiyor mu mülakat tarihini.daha önce denk gelmedim

• @gucarslan merhaba, KCC den 2NL mail geldi ama Viyana dan henüz mail gelmedi, mail geldiği zaman ya da öncesinde mülakat tarihini 1 hafta ya da 2 hafta ertelemek istesem olumlu cevap dönerler mi acaba? Schengen vizesini sebep göstersem olur mu acaba? Erteletme yapanları okumuştum ama sebep önemli sanirim.

• @sevdemimi hocam daha önce navigatöre baktığımda hep mail adresi vererek oraya mail atmamızı istiyordu. Ben navigatöru kurcaladığımda herhangi yazı yazma alanı görememiştim. Bence mail atılması gerekir. Size randevu tarihi verdikleri maile dönüş yaparak onayladığınızı belirtin bence

• @siraç mail attım ancak otomatik olarak navigatöre başvurarak yazın diye cevap verdi

• Mülakata tercüman ile gireceğim tercümenın adını önceden Viyanaya bildirmem gerekir mi.navigatörden hangi basamaktan yazmalıyım becerip mail atamadım

• @atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ocakta hong kong ta mülakata girecek olan arkadaşlardan sağlık reandevusu alan oldumu acaba ?

Merhabalar,

Bu konuyla alakalı gelişme kaydeden arkadaşımız varsa ve paylaşımda bulunursa çok sevinirim. Hong Kong en az 10 gün öncesine randevu veriyor ve bu tarihler yılbaşına yakın tarihlere denk geliyor. Bu durum Hong Kong'ta kalma sürecimizi uzatmaya sebep olabilir. Muayene tarihi alabilen arkadaşlar varsa ona göre hareket edebiliriz.

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana’yı arkadaşlar ve bilgisi olan yardım edebilir mi Viyana’dan mail geldi .randevu tarihini onaylayın confirm edin diye.Ben de düz mail attım ancak navigatöre yönlendirdi.Bir türlü doğru yere giremedim hangi başlıklardan ilerlemek lazım.Ya da randevuya geleceğim şeklinde bir cevap vermem gerekiyor mu teşekkür ederim.

Merhaba
    [email protected] adresine mülakata katılacağınıza dair bir mail atmanız yeterli.

• @onurakbas merhaba bizim de 02 Ocak 2025'e mülakat verilmiş sağlık muayenesi için 30 Aralık 2024 olarak talep yaptık bizde. 01 Ocak tatil bakalım umarım aksamaz 🙂

• @Bluey hayırlı olsun, gönlünüze göre verirler umarım. Ben de 30 Aralık istedim ama 23 ü verebiliriz diye dönüş yaptılar. Ben de onaylamak durumunda kaldım. Sonuçtan haber verebilirseniz memnun olurum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Bluey, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onurakbas merhaba bizim de 02 Ocak 2025'e mülakat verilmiş sağlık muayenesi için 30 Aralık 2024 olarak talep yaptık bizde. 01 Ocak tatil bakalım umarım aksamaz 🙂

Sağlık randevunuz 30 Aralık olursa 2 Ocak mülakatına yetişmesi çok zor. Arada hiç iş günü yok, 4-5 gün önce olmalı.

• @Serapp katılıyorum, sanırım bu sebeple bana 23 ünü verdiler.

• @sevdemimi tercümanı önceden konsolosluğa bildirmek gerektiğini biliyorum hocam. Ama navigatör kısmında pek bilgim yok. Ben de tercümanla girmeyi düşünecem sanırım. Görüştüğümüz tercümanın bilgilerini bana atabilir misiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |