DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Gs1905 alabilirsiniz.
-
Viyana konsolosluğu için, üniversite diplomalari için yeminli tercüme gerekiyor mu?Noter onayına ve apostil’e gerek var mı?Teşekkürler
-
@Serc35 değil.
-
@emircanerk1 tekrar gönderin.
-
@mbt4272 Ben tercüme ve Apostil yaptıracağım, riske atmamak lazım, hatta eşiminkini de o şekilde yaptiracagiz ondan istenmemesine rağmen, ABD de lazım olabilir düşüncesiyle.
-
@samikayhannn NO demelisiniz.
-
@mbt4272 forumdaki eski viyana deneyimlerini okumayı denediniz mi?
-
@mbt4272 nereden aldınız bu duyumu peki?
-
@mehmetizmirli Tamamdır Abi üni için Mezun belgesi var e devletten almıştım.
-
@sedaa sorunuzun cevabını bu başlıkta bulabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/
-
@mbt4272 geçmiş yılların viyana deneyimlerini okumadan sorduğunuz bundan sonraki sorular için sizi forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
-
@mnamiz forumu okuyabilirsiniz mesela.
insanlar bunu yaparak alıyor vizesini. -
@gucarslan bey bu muscat tan kaç kişiyi siteden yasakladiniz acaba telegram muhabbetti için? Excellde kimse mülakat tarihi girmemiş, acaba mülakat mi dağıtılmadı,Yoksa onla alakali birşey mi merak ettiğimden soruyorum.
-
@Serc35 çarşamba günleri saat 15:00 civarı.
-
@gucarslan cevabınız için çok teşekkür ederim herhangi bir belge sunmam yada açıklama yapmam gerekiyor mu ? Çünkü anladığım kadarıyla mulakat sayfasını istiyorlar o sayfada ismim gözükmüyor o yüzden merak ettim.
-
@Koray85 kendilerinin süreçleri hakkında hiçbir konuyu merak etmiyoruz açıkçası.
excel'e de bilgi girmemeleri çok önemli değil, 1 ocak'ta zaten bütün bilgilere erişebileceğiz. -
@Gs1905 resmi evlilik belgenizi ekleyerek sağlık muayenesi için randevu alabilirsiniz.
konsolosluğun sistemi güncellemesini bekliyoruz yazın. -
@Gs1905 umarım öyle bir sorun yasamazsiniz
-
@seda80 iki sorunuz da forumda defalarca cevaplandı, lütfen forumun arama özelliğini kullanın tamamen ücretsiz.
-
@gucarslan Muscat a taşımıştımda. Tedirgin oldum sadece mülakat dağıtıldı mı diye. Yoksa dediğiniz gibi cn15xxx lerde, Bı daha ki ay current olursam dagıtım olmadıysa taşımada yapamayacağım.😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum