DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
Merhabalar, kız arkadaşımla önümüzdeki cumartesi günü evleneceğimiz için henüz dosyama ekletemedim. Uçak ve konaklama rezervasyonlarını tamamlamak için sağlık randevusunu biran önce almak istiyorum. Vize sağlık randevusu alırken dosya içeriğindeki kişilere bakıyorlar mı? Yoksa şuan sadece CN bilgisiyle randevu maili atmalı mıyım?
Bu arada Hong Kong'a gidecek arkadaşların covid aşısıyla ilgili görüştüğü yerler varsa paylaşımda bulunursak sevinirim. Çünkü Virtus'un sitesinde şuan sadece JN.1 COVID Vaccine isimli aşı var ve onaylı bir aşı olup olmadığını bilemediğimden arayış içerisindeyim.
https://eshop.virtusmedical.com/en/product/jn-1covidvaccine/
-
@Serapp Serap hanım bilgilendirme için teşekkürler yardımseverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim ☺️
-
@10urdmn Serap hanım yazmış “lise diploma isteniyor, transkrip istemiyor” diye, bana da mantıklı gelmedi, henüz mülakat almadım alınca transkrip konusunu soracağım
-
-
@sezen sizi excel listesinde göremedim, siz kendinizi eklemiş miydiniz?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?gid=0#gid=0 -
@vixo evet ilk eklenenlerdenim
-
@yck06 evet sağolsun bugün kendisine özelden mesaj atıp teyit ettim 🙌
-
Viyana için bana da mail gelmiş, 16 Ocak verilmiş.
-
Pazar sabahına böyle bir haberle başlamak beni çok mutlu etti 🥲 9 Ocak için Viyana’dan mülakat maili aldık. Darısı bekleyen herkese inşallah 🙏
D-260 formunu doldururken hamileydim, doğumdan sonra bebeğimi add applicant ile eklemiştim bu yüzden onun bilgileri mülakat içerisinde gözükmüyor. Şimdi ilk iş Viyana’ya mail atıp formumu açtırmak ve bebeğimi eklemek olacak.
@gucarslan bebeğimin bilgilerini benim ve eşimin formuna ekleyince ESC de görmeye başlayacak mıyım ? Şuan gözükmüyor, eksik bir şey kalmasından endişeliyim -
@blueboy21 benim de konu ile alakalı çok tecrübem yok fakat konsolosluk bazında değişiyor deneyimlerde gördüğüm kadarı ile HK bu konuda lise diplomasını görmek isteyen konsolosluklardan biri, diğer konsolosluklardan bazıları sahip olunan en üst düzey diplomayı görmeyi yeterli bulabiliyor
-
@emirhankd hıong Kong özeline söylüyorum lise diploması şart ama üniversite isterlersede sunacağın bir belge olsun mezun belgesi
( e-devletten çıkarabildiğin barkodlu ) gibi açıklama yaparsın görevliye -
@brucewayne hafta içi halk eğitim merkezi yada ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp danışırsanız diploma kayıp belgesi ile bir nüsha daha bastırabiliyorsunuz diye biliyorum ama yine de teyit etmek lazım, diplomayı tekrar basmıyorlar ama mezun belgesi şeklinde bir belge veriyorlar diye duymuştum
-
Arkadaşlar Bir sorum olacak. Lise diplaması konusuluyor diye bı diplamayi kontrol edeyim dedim, bugüne kadar hiç dikkat etmemiştim. Yada önemsemedim. Doğum yerim İstanbul ama diplamamda memleketim olan Ardahan yazıyor sıkıntı yaşar mıyım?
-
@Serapp asıl talihli nin lise diploması var ama yararlanıcınım sadece e devletten alabileceği diploma var sıkıntı olur mu ?
-
@Gs1905 bu durumun sorun oluşturup oluşturmadığını bilen yetkili biri yok mu ?
-
hali hazırda abd vizesi olan cn si yüksek biri için aos mu mantıklı yoksa hızlı ilerleyen bir konsoloslukta mı süreci ilerletmek mi mantıklı
-
@gucarslan bey merhaba Asil talihli olan eşimin yararlanıcılar kısmında şu anda görünmüyorum, ancak "Add Applicant" kısmında "completed" olarak bulunuyorum. Bu durumda, şu anda bendeHong Kong'da sağlık randevusu alabilir miyim, yoksa eşim dosyayı açıp kendi DS-260 formuna beni ekledikten sonra mı randevu alabilirim?
-
@yck06 Ben de dosyamı taşıdım. Dosyamın taşındığına dair gelen cevap metninde "The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes." ibaresi vardı. Anladığım kadarıyla dosya taşınmış oluyor fakat sorgulamalarımızda mülakat alana kadar sorgulamada bir değişiklik görünmüyor. Sürecinizde iyi şanslar dilerim.
-
@brucewayne Üniversiteler istenirse mezuniyetten sonra lise diplomasını arşivden çıkarıp geri veriyorlar. Zamanınız ve ulaşım sıkıntınız olmayacaksa deneyin derim. Sürecinizde iyi şanslar dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum