F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@patron3535, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
@ilkin-93 şuan PD tarihiniz nedir? Eğer bültende aktif iseniz 3 ay içinde randevu alma ihtimaliniz var tabi kesin birşey söylemek zor. IR1 olunca da hemen randevu gelmiyor orda da belli bir sıra ve bekleme süresi var
PD date july 28 2022
-
Eşim vatandaş oldu 2024 Mart ayında statü değişikliği yaptık .hala onayım gelmedi.benim gibi statü değişikliği yapan arkadaşlar kaç ay sonra onayınız geldi ?4 yıla giricek dosyam hala bir gelişme yok

-
@Procedure malesef.. umarım yeni hükümet yasal göçmenlerin bu durumuyla ilgilenir
-
@Sibel-Demir beni biliyorsunuz ama yinede yazayım statü değişikliğinden 40 gün sonra onay geldi bi arkadaşa da 8 ay sonra geldi durumunuzu anlatan bir mektup yazmalısınız artık uscise
-
@itsmebb benim çok geç elime ulaştı nerdeyse 1 seneye yakın bekledim. Havaalanında adres değişikliği yapmıştık ona rağmen eski adrese gitmişti
-
@lina mektup işe yarıyor mu?
-
Herkese selamlar bir sorum olucaktı daha önceden tecrübe eden olduysa cevaplarsa sevinirim sağlık muaynesine götürülen evraklarımda covid aşı kartı covid aşı sertifikası passaport letter la birlikte gidicem ama geçmişte olduğum aşıların malesef e nabızda kaydı yok bunları dışarda olup götürmem sizce mantıklımı yoksa orada yaptırmam mı ?
-
@Sevinc-Gamid
Bunlar çok değerli bilgiler teşekkürler tekrardan. Yani özetle travel document 2 senede ssn ise 2 sene 2 ay gibi bir sürede geldi diyebiliriz değil mi? -
@eneserdar44 bakın böyle anlatayım çok uzun olucak , biz kızımızın turist vizesiyle buraya getirdik ve vizesinin 1 hılının bitimine sona doğru bildik AOS yapa bileceğimizi , eğer 2022 de kızımızı getirdiyimiz gibi AOS yapsaydık böyle uzun sürmezdi . İ-130 - la i-485 aynı anda yapamadık onuniçin böyle uzun sürdü . Böyle söyleleyeyim biz AOS yaptık - 1 ay içerisinde SSN ve çalışma izni geldi . AOS yaptıkdan 8 ay sonrada travel document geldi.
-
@eneserdar44 Size cevaben yazdığım iletiyi okudunuz mu? Bu süreler kişiye göre değişiyor. Hatta başvurduğunuz zamana göre bile değişiyor. Tek bir cevabı yok. Sizin kategoriniz green cardlı eşi olarak F2A olacak ve şu an F2A AOS başvurusu için current değil. Ne zaman current olacağı da bilinmiyor. Amerika’ya gelip 6 ay geçtikten sonra hala AOS’a başvuramama durumunuza karşı statünüzü korumanız gerekiyor. Bunun için A B C planları düşünmenizde fayda var.
-
Bugün Ankara randevüm geldi Ocak ayı için bekleyen herkese kolaylıklar dilerim
-
@lina merhabalar vize kategoriniz nedir acaba??
-
@Afghan-Afghan vatandaş eşiyim sürece başlarken green cardlı eşiydim
-
@lina hayırlı olsun . Sevindik sizin adınıza. Bundan sonrası çok hızlı geçer.
-
@lina hayirli olsun
Bende citizen oldum ama status deyisikliyi bilmiyorum yapayimmi yoksa yok.siz statu deyisikliyinden ne kadar sonra mulakat tarihi aldiniz? -
@Sevinc-Gamid yorumunuz için teşekkürler, bizde durum biraz farklı. GC li anne Amerika'da, 9 yaşındaki oğlu Türkiye'de. Küba pasaportuna Amerika turist vizesi vermiyor şeklinde yorum yapıldı o yüzden oğlan annesinin davet etmesini bekliyor.
-
@Sevinc-Gamid çocuğunuz 21 yaş altı ve bekar mıydı peki? ben anne 21 yaş altı çocuğunu davet edince süreç çabuk işler biliyordum.
-
@ilkin-93 9 ay sürdü mülakat almam ben çok faydasının olduğunu sanmıyorum ama avukatınızla bir konuşun varsa eğer
-
@patron3535 teşekkür ederim
-
@CubaTR kızım başvurduğumuzda 5 aylıkdı şimdi artık 2 yaş 6 aylık küçükdü .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum