Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @itsmebb bizimki 3 ay gibi bir süre aldı gelmesi. Birde son dk resim randevusu verdiler randevu sonrası 1 haftada geldi. İletişim adresinize mektup gönderiyorlar böyle bir durum varsa

• Selam arkadaslar ben citizen oldugum icin status deyisikliyi iy olurmu ?ne kadar cekiyor status deyisikliyi ve mulakat tarihi almam?

• Arkadaşlar selam. Baya bir yazı okudum fakat okudukça umutsuzluğa düştüm maalesef. Ben 2 yıldır GC liyim ve kız arkadaşımla bir kaç ay içinde evlenmeyi düşünüyoruz. Kendisi Türkiyede ve turist vizesine sahip. Kız arkadaşım buraya gelse ve evlensek; bizim için en önemli konu-> kız arkadaşım kaç ay içinde travel document alabilir?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   L lavita 

• @CubaTR bizim deneyimimiz var nerdeyse 2 yıl 1 aydır bekliyoruz . Kızımızı turist vizesiyle yanımıza alıp öyle başvurduk . Ağustos 2022 i-130 başvurduk , 2023 eylül i-485 formuna . İ-130 2024 mart onaylandı . Artık i-485 formunu bekliyoruz .

• @ilkin-93 sponsorluk alan kişinin hangi aşamada olduğuna göre değişiyor sürecin başındaysanız etkisi büyük son konsolosluk mülakat aşamasında pek etkisini göstermiyor

• @patron3535, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@ilkin-93 sponsorluk alan kişinin hangi aşamada olduğuna göre değişiyor sürecin başındaysanız etkisi büyük son konsolosluk mülakat aşamasında pek etkisini göstermiyor

Mulakat asamasindayik.DQ-2022 october. f2a statusundayiz ve mulakat bekliyoruz..simdi ben citizen oldum ne kadar suruyor estimate status deyisikliyi olursa.

• @Sevinc-Gamid
    2 yıl 1 aydır ne çalışma izni ne de travel document gelmedi yani öyle mi? Sizin durumunuzda kızınız söz konusu benim durumumda eşim. Bu fark ediyor mu?

• @eneserdar44 travel document haziranda geldi. Çalışma kartı ve ssn i-485 başvurdukdan 1 ay sonra gelmişdi. Şimdi tek greencartı bekliyoruz .

• @eneserdar44 fark etmiyor zaten çoçuk ve eş aynı bence . Biz düşünüyorduk ki belki çoçukdur öncelik yaparlar amma yokmuş öyle birşey. Tek bu tarafdan mutluyuz ki çoçuğu yanımıza getirmek için turist vizesi verdiler . En azından yanımızda bekliyor

• Benimde sürecim normalde ilk başvuru yaptığımda f24 yani f2b çocuk vizesi olarak geçiyordu daha sonrasında 21 older yaptılar başvurduktan sonra sonrasında nvc onaylarında f2a yani f22 21 under olarak revize ettiler sürecim imza aşamasında gösterildiği gibi bence değişkenlik gösteriyor gibi diğer yazılara baktığımdada gördüğüm kadarıyla umarım herkes bir an önce vizesini almış olur.

• @ilkin-93 şuan PD tarihiniz nedir? Eğer bültende aktif iseniz 3 ay içinde randevu alma ihtimaliniz var tabi kesin birşey söylemek zor. IR1 olunca da hemen randevu gelmiyor orda da belli bir sıra ve bekleme süresi var

• @patron3535, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@ilkin-93 şuan PD tarihiniz nedir? Eğer bültende aktif iseniz 3 ay içinde randevu alma ihtimaliniz var tabi kesin birşey söylemek zor. IR1 olunca da hemen randevu gelmiyor orda da belli bir sıra ve bekleme süresi var

PD date july 28 2022

• Eşim vatandaş oldu 2024 Mart ayında statü değişikliği yaptık .hala onayım gelmedi.benim gibi statü değişikliği yapan arkadaşlar kaç ay sonra onayınız geldi ?4 yıla giricek dosyam hala bir gelişme yok😔

• @Procedure malesef.. umarım yeni hükümet yasal göçmenlerin bu durumuyla ilgilenir

• @Sibel-Demir beni biliyorsunuz ama yinede yazayım statü değişikliğinden 40 gün sonra onay geldi bi arkadaşa da 8 ay sonra geldi durumunuzu anlatan bir mektup yazmalısınız artık uscise

• @itsmebb benim çok geç elime ulaştı nerdeyse 1 seneye yakın bekledim. Havaalanında adres değişikliği yapmıştık ona rağmen eski adrese gitmişti

• @lina mektup işe yarıyor mu?

• Herkese selamlar bir sorum olucaktı daha önceden tecrübe eden olduysa cevaplarsa sevinirim sağlık muaynesine götürülen evraklarımda covid aşı kartı covid aşı sertifikası passaport letter la birlikte gidicem ama geçmişte olduğum aşıların malesef e nabızda kaydı yok bunları dışarda olup götürmem sizce mantıklımı yoksa orada yaptırmam mı ?

• @Sevinc-Gamid
    Bunlar çok değerli bilgiler teşekkürler tekrardan. Yani özetle travel document 2 senede ssn ise 2 sene 2 ay gibi bir sürede geldi diyebiliriz değil mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |