Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @10urdmn hayırlı olsun Onur, umarım mülakatını da sorunsuz atlatır vizene kavuşursun bol şans.

• @10urdmn eklemek istediğim bir şey daha var, antikor sonucumu imzalı kaşeli almıştım dediğim gibi (bunu ingilizceye çevirip götüreceğim) ancak e-nabızdan sonuçları QR'lı ve ingilizce almak daha doğru olabilir. Ben bu şekilde alıp ikisini de götüreceğim.

• @rezanclz teşekkür ederim, umarım 🙏

• @10urdmn hayırlı olsun bol şans 🍀

• @10urdmn bizde aşıları sağlık ocağında yaptırdık, asi kartı bizim için olmaz dediler, e-nabiz da asilarim kısmında olduğumuz aşılar gözüküyor ama barcodelu olarak alınamiyor, ancak ekran görüntüsü alinabiliyor.

• @10urdmn Hayırlı uğurlu olsun hocam yolun açık olsun bizi habersiz bırakma süreçle ilgili deneyimlerini bekliyoruz ☺

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugursway bu çok iyi haber. O zaman konsolosluk kafasına göre ben dosyaya bakmıyorum diyemez doğru mu anladım

Dün ben size sorduğumda konsolosluk lar mülakat tarihini veriyor dediniz. Ugursaw beye vermiş olduğunuz cevaptan anlaşıldığı üzere bana yanlış bilgi vermişsiniz. Sizin yanış bilgi vemeniz nedeni ile nerde ise csb konsolosluğuna mail atacaktım. Bilmediğinizde veya emenin olmadığımızda soruları cevapla vermeyin lütfen.

• @Ugur-2 Arkadaşın verdiği bilgi detay ve daha net olduğu için de düzeltme diye mesajımı değiştirmiştim. Mülakat için gerekirse konsolosluğa soru da sorulabilir

• @Serapp Serap hanım merhaba sağlık randevusu almak için Bumrungad sitesine girdim randevu al seçeneğine bastım Bumrungadda DV ile ilgilenen 2 doktor varmış doktor seç dediğim zaman bi ton doktor çıkıyor bu 2 doktorda konsolosluğun belirlemiş olduğu doktorlar uzmanlık alanı birisi genel uygulama diğeri dahiliye hangi dokturun uzmanlık alanını seçmeliyim teşekkürler

• @TuttoSPORT
    Konsolosluklarin yetki ve takdir alanlari cok genistir. Cikiraminizdan anladigim kadariyla KCC dosyaniza mulakat planlamissa eger, konsolosluk mulakata gelmeyin demeyecektir, ancak isterse dosyanizi mali yilin son gunune kadar AP’de birakir ve vizenizi basmaz. Bu durumda ne baska bir konsolosluga dosyanizi tasiyabilirsiniz ne de baska bir aksiyon alabilirsiniz. Kisacasi keske mulakata gelmeyin deselerdi dersiniz. Cok uzak olmayan bir ornek ise DV24 yilinda dosyalarini, Karadag uzerinden oturum alarak Belgrad’a tasiyan cok fazla Turk talihlileri bu sekilde AP’de birakilarak vizelerini alamadilar.

• @ugursway çok tesekkür ederim bilgilendirme için dün @Ugur-2 bey soru sormuştu mülakatla ilgili ben konsolosluk organize ediyor dedim ama sizin bilgiler daha net detay olduğu için düzeltme olarak mesajımı değiştirmiştim. Konsolosluğa da mail atılabiliyor mülakat tarihi hakkında yada başka bir durum vs gibi ama KCC daha uygun olduğunu anladım sizin cevabınızla ilgili konu o aslında. Şimdi daha farklı konuya geldik konsolosluk mülakata gitmeden bunu yapabilir mi AP süreci genelde eksik evrak vs den dolayı oluyor diye biliyorkm. Böyle bişey olması için terörist veya siciliniz kötü olması gerekir diye düşünüyorum yada verdiğiniz örneklerle ilgili bir durum ülkeler arası ikili ilişkiler de etkiliyor heralde süreci

• @Falcon-1 çocuklara verilen aşı kartından isteyebilirsiniz, alt tarafı bir kart, neden vermiyorlar acaba, anlamak güç. O olmazsa şöyle yapın, kendiniz ekran görüntüsü şeklinde değilde ASM den o listenin çıktısını isteyin ve imza kaşe yaptırın. Örneğini aşağıya bırakıyorum.
    f9083573-fbae-4c39-92cc-9411aabd985a.jpg

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap hanım merhaba sağlık randevusu almak için Bumrungad sitesine girdim randevu al seçeneğine bastım Bumrungadda DV ile ilgilenen 2 doktor varmış doktor seç dediğim zaman bi ton doktor çıkıyor bu 2 doktorda konsolosluğun belirlemiş olduğu doktorlar uzmanlık alanı birisi genel uygulama diğeri dahiliye hangi dokturun uzmanlık alanını seçmeliyim teşekkürler

Merhaba Ahmet Bey,
    Daha önceki mesajımda sağlık kuruluşuna e-posta göndermenizi önermiştim. Ancak, web sitelerinden doğrudan doktor randevusu almanın mümkün olup olmadığından emin değilim.

Siz, mülakat bilgilerinizin yer aldığı sayfayı e-postanıza ekleyerek, DV vizesi için sağlık randevusu talebinizi açıkça belirten bir e-posta göndermelisiniz.

• Öncelikle herkese merhabalar, foruma çok aşina değilim hatta ilk defa yazıyorum, herkese bol şans diliyorum şimdiden. Ben 3 gün önce mülakat mailimi aldım 15 Ocak tarihi için, bir sorum olacaktı. Mülakat randevusunu Ankara konsolosluğunun sayfasına kayıt ettirmemiz mi gerekiyor. https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv bu sayfaya yani.

• @TuttoSPORT
    Neyin nasil etkiliyor oldugundan ziyade belirttigim nokta konsolosluklarin bu sekilde takdir yetkileri oldugudur. Mulakat planlanmasi konusunda da Ankara gibi cok az sayida dosya isleyen konsolosluklar var oldugu icin, KCC’nin mulakatlari planliyor olmasinin bir onemi kalmiyor.

• @ugursway anladım çok tesekkür ederim değerli bilgiler için.

• Merhaba, lise diplomamın orjinali üniversite öğrenci işleri arşivinde, bende yüksek lisans ve lisans diplomalarımın asılları mevcut. Mülakatta lise diploması sorarlar ise daha üst eğitim düzeyine ilişkin diploma sunmak sorun teşkil eder mi ? Hong kong için soruyorum bu arada.

• @brucewayne lisans veya yüksek lisans yapsanızda hong kong lise diplomanızı ve transkriptinizi görmek istiyor

• @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@brucewayne lisans veya yüksek lisans yapsanızda hong kong lise diplomanızı ve transkriptinizi görmek istiyor

tamam göstereyim ancak aslının fotokopisi olur mu ? onaylatayım tercüme vs. diyelim ki kayboldu zaten elimde orjinal diploma yerine bi kağıt parçası olacak ne düşünüyorsunuz ? zaten liseyi bitiremeden mantık olarak yüksek lisans yapamam

• @Gs1905 var mı bir düşüncesi olan dosya açtırma için doğru işlemler mi yapmışım ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |