Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.7k 953

• @ugursway çok tesekkür ederim bilgilendirme için dün @Ugur-2 bey soru sormuştu mülakatla ilgili ben konsolosluk organize ediyor dedim ama sizin bilgiler daha net detay olduğu için düzeltme olarak mesajımı değiştirmiştim. Konsolosluğa da mail atılabiliyor mülakat tarihi hakkında yada başka bir durum vs gibi ama KCC daha uygun olduğunu anladım sizin cevabınızla ilgili konu o aslında. Şimdi daha farklı konuya geldik konsolosluk mülakata gitmeden bunu yapabilir mi AP süreci genelde eksik evrak vs den dolayı oluyor diye biliyorkm. Böyle bişey olması için terörist veya siciliniz kötü olması gerekir diye düşünüyorum yada verdiğiniz örneklerle ilgili bir durum ülkeler arası ikili ilişkiler de etkiliyor heralde süreci

• @Falcon-1 çocuklara verilen aşı kartından isteyebilirsiniz, alt tarafı bir kart, neden vermiyorlar acaba, anlamak güç. O olmazsa şöyle yapın, kendiniz ekran görüntüsü şeklinde değilde ASM den o listenin çıktısını isteyin ve imza kaşe yaptırın. Örneğini aşağıya bırakıyorum.
    f9083573-fbae-4c39-92cc-9411aabd985a.jpg

• @Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap hanım merhaba sağlık randevusu almak için Bumrungad sitesine girdim randevu al seçeneğine bastım Bumrungadda DV ile ilgilenen 2 doktor varmış doktor seç dediğim zaman bi ton doktor çıkıyor bu 2 doktorda konsolosluğun belirlemiş olduğu doktorlar uzmanlık alanı birisi genel uygulama diğeri dahiliye hangi dokturun uzmanlık alanını seçmeliyim teşekkürler

Merhaba Ahmet Bey,
    Daha önceki mesajımda sağlık kuruluşuna e-posta göndermenizi önermiştim. Ancak, web sitelerinden doğrudan doktor randevusu almanın mümkün olup olmadığından emin değilim.

Siz, mülakat bilgilerinizin yer aldığı sayfayı e-postanıza ekleyerek, DV vizesi için sağlık randevusu talebinizi açıkça belirten bir e-posta göndermelisiniz.

• Öncelikle herkese merhabalar, foruma çok aşina değilim hatta ilk defa yazıyorum, herkese bol şans diliyorum şimdiden. Ben 3 gün önce mülakat mailimi aldım 15 Ocak tarihi için, bir sorum olacaktı. Mülakat randevusunu Ankara konsolosluğunun sayfasına kayıt ettirmemiz mi gerekiyor. https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv bu sayfaya yani.

• @TuttoSPORT
    Neyin nasil etkiliyor oldugundan ziyade belirttigim nokta konsolosluklarin bu sekilde takdir yetkileri oldugudur. Mulakat planlanmasi konusunda da Ankara gibi cok az sayida dosya isleyen konsolosluklar var oldugu icin, KCC’nin mulakatlari planliyor olmasinin bir onemi kalmiyor.

• @ugursway anladım çok tesekkür ederim değerli bilgiler için.

• Merhaba, lise diplomamın orjinali üniversite öğrenci işleri arşivinde, bende yüksek lisans ve lisans diplomalarımın asılları mevcut. Mülakatta lise diploması sorarlar ise daha üst eğitim düzeyine ilişkin diploma sunmak sorun teşkil eder mi ? Hong kong için soruyorum bu arada.

• @brucewayne lisans veya yüksek lisans yapsanızda hong kong lise diplomanızı ve transkriptinizi görmek istiyor

• @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@brucewayne lisans veya yüksek lisans yapsanızda hong kong lise diplomanızı ve transkriptinizi görmek istiyor

tamam göstereyim ancak aslının fotokopisi olur mu ? onaylatayım tercüme vs. diyelim ki kayboldu zaten elimde orjinal diploma yerine bi kağıt parçası olacak ne düşünüyorsunuz ? zaten liseyi bitiremeden mantık olarak yüksek lisans yapamam

• @Gs1905 var mı bir düşüncesi olan dosya açtırma için doğru işlemler mi yapmışım ?

• @10urdmn Bilgiler için Teşekkürler, benim cn yüksek 23 binlerde bu ay için bunları yapmak için erken mi ve yapsam bile ne kadar gecerlilik süresi var

• @brucewayne aynı soruyu daha önce bende sormuştum, lise diplomasının orjinalini bulamadım diye forumdaki arkadaşlar geçen sene kazananlarından @Hanhun arkadaşımızın deneyimini referans gösterdi, kendisi de diplomayı e-devlet çıktısı alarak sunmuş konsolosluğa, daha öncesinde bunu mail ile sormuş kabul edeceklerini belirtmişler. Eğer mülakatınız planlandıysa konsolosluk ile iletişime geçip durumu belirtirseniz nasıl bir yol izlemeniz gerektiği ile alakalı bilgilendirme yapacaklardır, bende aynı şekilde mülakat planlandıktan sonra durumu HK konsolosluğuna bildirerek ilerlemeyi düşünüyorum

• @Ugur-2 öğrenceğiniz cevabın atacağınız maille ne ilgisi olacaktı bilemiyorum ancak sorduğunuz soru biraz ucu açık halde. Konsolosluk sayıyı ve tarihleri belirtiyor kccye, kccde listeden dosyaları gönderiyor. Yani ikisinin ortak çalışması gibi düşünün bu konuyla alakalı konsolosluğa atacağınız nasıl bir mail bilmiyorum tabii

• @brucewayne lise diplomasını istiyorlar geçen sene ve bu senede aynı tercüman aslı hanım özelikle bunu söyledi dikkat etsinler diye ben mezun belgesi götürdüm tercüme yaptırdım okuldan alabilirsiniz kaşeli barkodlı çokça alın derim üniversitenin öğrenci işlerinden alabilirseniz mükemmel olur

• @gucarslan Pasaportlarımızı, evlilik cüzdanımızı ve Formül B'yi e-posta ekine ekleyerek M99 başlığıyla gönderdik. Ancak, navigatörün "mülakat tarihinizi de yazın" notunu e-postayı gönderdikten sonra fark ettim. Bu yüzden aynı e-postaya mülakat tarihimizi ekleyip ikinci defa gönderdim. Sizce ikinci kez e-posta göndermem bir sorun oluşturur mu? E-postam spam klasörüne düşer mi?

• Merhaba hong kong şu an en son hangi CN ye mülakat verdi acaba 10XXX lere geldi mi ? Mail atıp durumumuzu sormaya gerek varmıdır.

• Kredi kartı borcu, mülakatta engel mi acaba? Teşekkürler.

• @10urdmn transkrip istediğine emin miyiz, Hazırlamamız gereken evraklar listesinde özellikle belirtmişler mi?

• @yck06 ben 9 binlerin başındayım henüz bana da gelmedi, isterseniz mail atın mülakatınız planlandıysa size tarih verebilir, ben Ocak sonu daha müsait olabileceğim için mülakat tarihiyle yüzleşmemek adına mail göndermedim

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 öğrenceğiniz cevabın atacağınız maille ne ilgisi olacaktı bilemiyorum ancak sorduğunuz soru biraz ucu açık halde. Konsolosluk sayıyı ve tarihleri belirtiyor kccye, kccde listeden dosyaları gönderiyor. Yani ikisinin ortak çalışması gibi düşünün bu konuyla alakalı konsolosluğa atacağınız nasıl bir mail bilmiyorum tabii

Şöyle ilgisi var benim açımdan. Tutto sport beyin cevabına istinaten (Mülakatı tarihini konsolosluk lar verir) csb konsolosluğuna mail atacaktım mülakat tarihim ile ilgli. Olduki konsolosluk dönüş yapmadı ve ya benim mailim bir şekilde ulaşmadı onlara veya çok geç dönüş yaptılar. Ben Csb konsolosluğun ilgisiz ve yanlış bir konsolosluk olduğunu düşünüp ( cbs konsolusluğy ile ilgili pek deneyim yok forumda) hemen başka konsoluslular ile viyana, HK, Umman, BK cuuremt olmuş 6XXX dosyamı taşıma işlemlerine girişecektim. Buda benim için tekrardan uğraşmak, stres, zaman ve para kaybına sebeb olacaktı. O nedenle forum üyelerinin birbirlerine emin oldukları konularda cevap vermeleri çok önemli diye düşünüyorum. Ayrıyeten cevabınız için teşekkürker

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    521k Bakış
    SerappS
    @ReLoad said: @Serapp said: Ustraveldocs sitesinde başka ülkede olup Ankara yapmak isteyenler bir de şunu deneyin: https://ustraveldocs.com sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz Ankara deyin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelecektir. Live Chat operatörlerinden hiç biri yanıt vermiyor sadece otomatik Merhaba cevabı geliyor. Başka bir yolu var mı? O ülkenin mesai saatlerinde olup olmadığına dikkat edin. Örneğin sabahları Asya, gündüz Avrupa, akşamları Orta veya Güney Amerika'dan bir ülke seçerseniz cevap verirler.
  • 17 Oy
    8k İleti
    919k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k