DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar, sonraki ay için vize bulteni henüz açıklanmadı, malum her yıl current olma sonraki aya sarkmış, bu yıl için tahmin var mı ?
20 bin üstü cn olarak mülakattan önce current olur muyuz olmazmıyız diye endişlerimiz var. Yani tahmini ağustos ayı olarak bir tahmin var, ağustos ayında olursa mülakat eylülde olur eylül ayı içinde bir mail gelir mi bilemeyiz dosya Hong Kong’ta cn 23 binlerde teşekkürler -
@sezen aslında sorduğum soru tam olarak buydu, vize tek doz asilar ile veriliyor onu biliyorum, birden fazla vurulması gerekenler için takibini yapan kendimiz olacağız, teşekkür ederim.
-
@ATS16 eklemedim bunu eklememiz mi gerekiyor. Nasıl bir işlem yapacağım ile ilgili bir fikrim yok maalesef.
-
@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar, sonraki ay için vize bulteni henüz açıklanmadı, malum her yıl current olma sonraki aya sarkmış, bu yıl için tahmin var mı ?
20 bin üstü cn olarak mülakattan önce current olur muyuz olmazmıyız diye endişlerimiz var. Yani tahmini ağustos ayı olarak bir tahmin var, ağustos ayında olursa mülakat eylülde olur eylül ayı içinde bir mail gelir mi bilemeyiz dosya Hong Kong’ta cn 23 binlerde teşekkürlerSelamlar...
"Current olma her yıl bir sonraki aya sakmış" derken ne anlatmak istediğinizi anlamadım, açarsanız sevinirim.
20 bin üstü için geçmiş yıllara bakıldığında mayıs 2025 ve sonrası current olur diyebiliriz...
Current olmadan mülakat planlaması yapılmaz, endişe etmeyin.En sevdiğiniz içecek ve yiyeceği alıp forumun sizi ilgilendiren başlıklarını okumaya başlamanızı tavsiye ederim..Sürece hakimiyet ve yönetmek adına çok önemlidir.😉
-
@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar, sonraki ay için vize bulteni henüz açıklanmadı, malum her yıl current olma sonraki aya sarkmış, bu yıl için tahmin var mı ?
20 bin üstü cn olarak mülakattan önce current olur muyuz olmazmıyız diye endişlerimiz var. Yani tahmini ağustos ayı olarak bir tahmin var, ağustos ayında olursa mülakat eylülde olur eylül ayı içinde bir mail gelir mi bilemeyiz dosya Hong Kong’ta cn 23 binlerde teşekkürlerBilmeyince endişe ediliyor haklısınız.
Size kısaca şöyle izah edeyim:Bültende aktif olduktan sonra mülakat alınır. Aktif olmadan mülakat almanız mümkün değil.
Sizin dosya numaranız diyelim ki Nisan bülteninde aktif oldu. Büyük ihtimalle Mayıs ayına mülakat verilir.
(Ankara için geçerli değil)23XXX li dosyaların aktif olduğu aylar:
2022 - Nisan
2023 - Mart
2024 - HaziranHong Kong’un kendi vatandaşları DV çekilişine katılamadığı için dışardan gelen DV dosyalarına bakmakta.
DV vizeleri açısından yoğun olmadığı için güzel ve sistemli çalışıyor. Aktif olur olmaz mülakat alabilirsiniz, endişe edecek hiç bir şey yok. -
Kişisel tahminim, durumun EU bölgesindeki yüksek sıra numaraları için (yani bizler için) çok da iç açıcı olmayabileceği yönünde.
Geçen sene aynı bültende (November 2023)
EU 5.000'de iken diğer bölgeler:
Africa: 10.000
Asia: 2.300
OC: 300
SA: 500 imiş.Bu sene ise (November 2024)
EU: 6.000 (Geçen seneye göre +1000)
AF: 15.000 (+5000)
AS: 3.000 (+700)
OC: 550 (+250)
SA: 825 (+325) olmuş.Yani diğerlerinin nerdeyse hepsi %50'den fazla artmışken eu %20 artmış.
Tabii ki bu kesin bir yargı olamaz.. Ancak eu için sene sonundaki cut-off sıralamasının gerilere gelebileceği gibi bir korkum mevcut.
(Bu arada November 2022'de nerdeyse kafa kafaya gitmiş EU ve AF)@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar, sonraki ay için vize bulteni henüz açıklanmadı, malum her yıl current olma sonraki aya sarkmış, bu yıl için tahmin var mı ?
20 bin üstü cn olarak mülakattan önce current olur muyuz olmazmıyız diye endişlerimiz var. Yani tahmini ağustos ayı olarak bir tahmin var, ağustos ayında olursa mülakat eylülde olur eylül ayı içinde bir mail gelir mi bilemeyiz dosya Hong Kong’ta cn 23 binlerde teşekkürler -
arkadaşlar umarım keyifler yerindedir ve süreç sizin için olumlu ilerliyordur. merak ettiğim bir konu var, taşınacağımız yerin stafford olduğunu varsayarsak, bizden istenilen banka hesap dökümünde göstermemiz gereken para sizce ortalama ne kadar olmalı? henüz öğrenci olduğum için halihazırda bir gelir kaynağım yok, parayı hesabıma mecburen ailem yatıracak. sizce bu paranın tekte komple hesabıma yatırılması vize görüşmesi için bir sorun teşkil eder mi? bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@Falcon-1
Sorunuza vermis oldugum cevabi, psylastiginiz bu bilgilere istinaden guncelleyip, kaynak ekledim. Bu sekilde aklinizda soru isareti kalmayacagini dusunuyorum, kokayliklar dilerim. -
@Selçuk55 en güncel adresinizden başlayarak geçmişe doğru dolduracaksınız
-
@ugursway çok teşekkür ederim.
-
@cernazlii e mail adresinizin şifresini verdiyseniz değiştirin, başta türlü bir şey yapamaz.
-
@Erdem-Yıldız vizenizin süresi bitmeden schengen başvurursanız daha uzun veriyorlar diye okumuştum bir yerde
-
@Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
benim cn numaram yüksek dosyamı muskat’a taşıdım sizce mülakat alma olasılığım nasıl bu arada schegen vizesine başvurdum ve vize onayı aldım multi giriş çıkış verdiler 3 hafta sonra avrupaya gezmeye gidicem döndükten sonra mart gibi haziranda gezi yapıcak gibi 6 aylık bi vize talep edicem muscat iyi gitmezse avrupa da deneyeyim diye bu cn numarası ile ne yapmamı tavsiye edersiniz hangi ülke mantıklı sizce yüksek cn için tavsiyelere açığım teşekkürler
Dosyanızı transfer ederek, bu CN numarasıyla yapılabilecek en önemli işlemi gerçekleştirmişsiniz.
Schengen vizesiyle ilgili planlarınız tamamen size ait olup, bu konunun bu başlıkta konuşulması uygun değildir.
İyi şanslar dilerim. -
11 Kasım Amerika da Gaziler günü. O yüzden süreçlerde hareket olmaz.
-
@halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaşlar umarım keyifler yerindedir ve süreç sizin için olumlu ilerliyordur. merak ettiğim bir konu var, taşınacağımız yerin stafford olduğunu varsayarsak, bizden istenilen banka hesap dökümünde göstermemiz gereken para sizce ortalama ne kadar olmalı? henüz öğrenci olduğum için halihazırda bir gelir kaynağım yok, parayı hesabıma mecburen ailem yatıracak. sizce bu paranın tekte komple hesabıma yatırılması vize görüşmesi için bir sorun teşkil eder mi? bilgilendirirseniz sevinirim.
Bankada ne kadar miktar para bulundurmanız gerektiğine dair kesin bir kural yok. Stafford'un pahalı olup olmadığını bilmiyorum, ancak yaşam maliyetlerinin en düşük olduğu bir yerin adını da verebilirsiniz. Aileniz mümkün olan miktarı yatırabilir, tek seferde yatırılmasında bir sakınca yok.
-
Bu ileti silindi! -
@Flight101 tabi, mesela her yıl şu şekil
20 k üstü
2022 - Nisan
2023 - Mart
2024 - Haziran
2025- temmuz-ağutos
Zaten 30 eylül mülakat için son zaman
Benim anlatmak istedğim şey, gec aktif olması ve konsolosluğun yoğunluk vs sebeblerden dolayı mülakatın gelmeme durumu -
@cernazlii, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar. Bir danışmanla görüşmüştük conf numaramı ve case numaramı verdim. Bugün işlemlerin karşılığını ödeyip danışmanlığı sonlandırmak istediğimi söyledim, sert bir cümle kurup engelledi. Sürecime olumsuz bir şey yapmaması için neler yapabilirim hangi önlemleri alabilirim bilginiz var mı
mülakatınızı dünyanın herhangi bir yerine taşıyıp, DS260 formunuzdaki bütün bilgileri hatalı olanları ile değiştirip, sonrasında DS260 formunu submit etmeden o şekilde bırakıp mülakat almanıza engel olabilir mesela.
sonrasında daha fazla neler yapabileceğini hizmet aldığınız danışmanlık firması ile görüşebilirsiniz.
forum bu konularda size destek olamaz.
bol şans. -
@m-güler072762 evet eklemeniz gerekiyor diğer forum kullanıcılarının ve sizin süreçlerinizi karşılıklı olarak takip edebilmeniz için. Bu konu başlığının 1.sayfasındaki 1.post’u da tekrar okumanızı tavsiye ederim. Bol şans
-
@halildnrts34 Merhabalar öncelikle konsolosluğun belirlediği alt sınır veya sürt sınır bulunmuyor daha önceki deneyimler ve tavsiyelere göre asıl talihli 15k usd yanında gelecek her birey içinde 5k usd gösterdiklerini söylediler.
Aileniz size yatırdığı parayı gösterebilirsiniz bunu tek seferde yatırmanız problem olacağını düşünmüyorum ben şahsen şöyle yapardım bir döviz bürosuna gider rica bulunur Hesabınıza yatan dolar kadar altın satmış gibi fiş gösterir akabinde döviz satım belgesi düzenletir paranın kaynağını sorduklarında altınlarımızı bozdurdum bu belgesi onada döviz aldım diye bilirsin bu sadece elindeki belgelerin hepsi resmi olmuş olur buna gerek var mı dersen bence yok illa istiyorum derseniz en basit elinizdeki parayı belgelendirme yöntemi budur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum