Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba Arkadaşlar,
    Dosya taşımaya uğraşıyorum. İkidir denedim fakat aşağıda ki gibi bir yazı aldım KCC'den bu yazı hakkında bilgisi olan var mıdır?

Thank you for your inquiry.

Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.

• Selamlar herkese. Vize bülteni büyük bir ihtimalle ptesi açıklanacak. Ben current olursam Ocak için mülakat maili gelme ihtimali var mı yoksa en erken şubata mı atarlar. Bu ay current olsamda mail kesin gelmez denilebilir mi? Ona göre ümitle bekleyeceğim 😅

• Aşılarla ilgili sorum var, forumda aradim ama bulamadım ya da beceremedim tam.
    Birden fazla olacağımız aşılarda, yani 0-1-6. aylarda yapilmasi gereken asilar için ABD ye girdiğimiz sırada eksik kalan asi olursa eğer girişte problem oluyor mu? Sonrasında takibini nasıl yapıyorlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mertype add applicant dediğinizde yeni bir DS260 formu çıkacak, yapmanız gereken formu doldurup submit etmek.

Merhaba @gucarslan , yanıt için teşekkürler. Aslında sormak istediğim add applicant hangi başlığına altında yer alıyor. Yanlış bir yerde login olup sürecimi etkilemek istemem.

d4e293c6-7d45-4975-9372-75c3096e65df-image.png

• @Falcon-1
    Selamlar, hangi asilari birden fazla olmaniz gerekiyor? Asilar ile ilgili ilisiginiz mulakatinizdan once saglik raporunuzu alacaginiz sirada olacak, saglik raporunuz olmadan da vizenizi alamayacaksiniz. Giriste sorun olacak durum tam olarak nedir?

• @Mertype
    Merhabalar, DS-260 formunuzu doldurdugunuz sayfaya girip kontrol ediniz, formunuzun completed yazan kisminin sag ust tarafinda add applicant kutucugu olmasi gerekiyor, giris yapip kontrol saglayabilirsiniz, yanlis bir yerde login olup sureciniz etkilenmez merak etmeyin.

• @ugursway merhaba, bildiğim kadarıyla mesela hepatit-b asisi 0-1-6 aylarda oluyor, Amerika’ya girise kadar bu asilar bitmemiş olacak, sorum bu bitmemiş asilarin sonrasındaki takibi nasıl yapılıyor, girerken bu kalan asilar problem yaratıyor mu? Yanlış biliyorsam söyleyin lütfen. Ya da bütün asilardan tek doz yapilmasi yeterli midir?

• @Falcon-1
    Evet yanlis biliyorsunuz, vize sureciniz icin olacaginiz hicbir asinin ekstra bir dozu daha gerekli olmayacak. Gerekli olan butun asilarinizi saglik kontorulunuz sirasinda olacaksiniz(covid asisi haric), bu durumda bile belirtilen butun asilari olmaniz gerekmeyebilir. Mulakata giriceginiz ulkenin saglik muayanesi prosedurlerini arastiriniz, bazi ulkeler antikor testlerini kabul etmektedir, bu sekilde var olan asilarinizi tekrar olmaniz gerekmeyecektir. Amerika’ya girisinizden sonra herhangi bir sebeple asilarinizi yenilemeniz gerekirse, CDC’nin yetiskinler icin asi oneri listesine bu linkten ulasabilirsiniz.
    Yani sira onceki senelerin mulakat deneyimlerini dikkatlice okumanizi tavsiye ederim, bol sanslar.

• @Serapp burda onay numarasi dedigi ne

• ⭐⭐

@atilla-04 ilk kazandigimiz sayfaya girerken kullandigimiz numaralar

• @onuru bey ds260 formunu doldurup gönderdikten sonra verdikleri numara değil mi

• ⭐⭐

@atilla-04 yok hayir. basvuruyu tamamladiktan sonra size bir numaraya veriyor. asagiya ornek bir gorsel yukluyorum. buradaki numarayi kullanmaniz gerekiyor ESC sayfasina girerken.

dvLotterySuccess.jpg

• @onuru o conformation ve digital signature yazan numaralar mi yaziyoruz onur bey

• ⭐⭐

@atilla-04 asagidaki bilgileri girmeniz gerekiyor.

8f5520da-2e59-4f3c-8a18-611fa4e1e0fd-image.png

• @onuru tamm çok teşekkür ederim

• @mehmetserdarnar bence yok ocak ayına yetısmen ımkansız tahmınımce ama hayırlısı olsun gecen seneye kıyasla cok zor

• arkadaşlar sağlık muayenesine giderken bizden istenilen aşı kartlarında sadece çocukken yapılması gereken bazı aşıların ( su çiçeği gibi ) aşı kartını kaybettiysek ne yapmamız lazım? bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

• @İsmail-Ova Merhaba, maalesef bazılarımız maalesef ingilizce bilmiyor, translate yapıp paylaşırsanız daha iyi anlaşılır ve uygun cevaplarlar alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@İsmail-Ova eğer dosya taşımak için mail atıyorsanız mail içeriğinizin sade ve kısa olduğundan emin olun. Karmaşık maillerde kcc çalışanları umursamadan dosya durumunuzu anlatan otomatik cevap mailini iletiyor. Size gönderdiği mailde bunlardan biri

• @Sharm Evet inceledim. Biraz çetrefilli bir işlem gibi görünüyor. Bir iki tanıdık vasıtasıyla almaya çalışıyorum. @gucarslan Bey, elçiliğe "benden böyle bir belge istediniz fakat bu belge gönderdiğiniz pdf ve state.gov da gerekmediği yazıyor. Teyit edebilir misiniz" minvalinde bir mail atsam sizce sıkıntı olur mu? Yoksa clearance ı alabilmek için uğraşmaya devam mı edeyim? Pasaportları aldıkları için kendim de gidemiyorum. Bu noktada tavsiyelere açığım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |