Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Bence Muscat denemeye değer dv25 de vize alan olduğuna göre dosyalara bakıyorlar diye düşünüyorum. Ben Muscata güveniyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT DV2024'de dosya transferi kabul etmeyen ancak KCC aracılığıyla mecburen DV2025'de dosya transferi kabul eden Muscat'ın yaklaşımını mülakata giren @ben-batur'un paylaşacağı Muscat tecrübesi doğrultusunda bekleyenler öğrenecektir. Size de fikir verecektir, bol şans

• @yalcin61 Hong kong'u çok şişirdik bence en büyük dezavantaj bu 2. bir eksisi ise barınma çok maliyetli, ama konsolosluk iyi çalısıyorsa geri kalan tüm eksiler gözünüzde görünmez olmalı.

• @10urdmn Selamlar, evet orayı da düzenli okuyorum. Ben aslında dosyayı Bangkok'a taşımayı düşünüyorum mevcut koşullarıma daha uygun olacağı için ama excelden baktım orayı seçen kişi sayısı az ve henüz Bangkok 2025 mülakat deneyimi olmadığından seçenlerin ya da seçmeyenlerin ekstra bir bilgisi var mı onu anlamak için yazmıştım. Çok teşekkürler.

• Bu ileti silindi!

• @Serapp Merhaba, Bangkok için henüz bir mülakat deneyimi yok 2025 yılında, düzenli okuyorum orayı da çok teşekkürler. Dosyayı taşımak konusunda netiz, current olmamıza fazlaca zaman olduğu için biraz bekleyip ülkelerin yaklaşımlarını görmek istedik. Ancak dediğim gibi seçim sonrası beklememenin daha iyi olacağına sizinle hemfikiriz.

• Merhabalar, dosyamın Ankara’dan Bangkok’a taşındığına dair mail aldım ama, dosyamın nerede olduğu hangi sistemden takip edeceğim? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@dogan28

Hong Kong'a taşınan dosya sayısı ile ilgili haklı olabilirsiniz. Şunu da unutmamak lazım sadece Türk vatandaşları dosyasını taşımıyor Hong Kong'a, Ankara'dan mülakat alamayan ve Hong Kong'a e-vize ile giriş yapabilen İranlılar da veya başka ülke vatandaşları da taşımıştır/taşıyor olabilir HKN'nin bu iyi performansı doğrultusunda.

• @busedmrcgl hangi adresten kontrol ediyorsunuz https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx
    Bu adres mi

• @dogan28 Hongkong'a maalesef çok yığılma oluştu. Benim merak ettiğim o cn aralıklarında diyelim ki 0-6000 arasında aşırı başvuru geldi HK'ye, öncelikle onlara mı randevu veriyor yoksa diğer döneme sıkıntı yaratmamak adına o döneme bir kontenjan mı oluşturuyor?

Yani illa CN'ye göre mi ilerlemek zorundalar?

Bu durumda sıralaması önde olanlar ok ama geride kalanlar patlayacak bir şekilde.

• @envergulsah ceac'tan bakıyordum aslında buradan mı kontrol etmek daha doğru olur?

• @blueboy21 Ben Cnye göre ilerlediklerini düşünüyorum, eğer yığılma sadece bizdense yüksek cnlere bile sıra gelir ama bu sekilde devam ederse başka alternatiflere de bakmamız gerekecek gibi. bu arada 5klardan randevu alan birisi vardı yanlış hatırlamıyorsam, eğer o yığılmanın arasından randevusunu alabildiyse bizim de bir şansımız olabilir.

• @dogan28 5K'dan önce yığılma yoktu ki. Yani esas yoğunluk ocaktan sonrakinde 6K'lardan sonra başlayacak. Bakalım neler olacak. Alternatif olarak Bangkok, Kuala Lumpur, Muskat, Viyana vs bakacağız artık.

• @blueboy21 bizden olmadığı doğru, demek ki diğer ülkelerden de pek yığılma yoktu, ben onu demek istemiştim aslında, ama 6k sonrası için aynı şeyi diyemeyiz tabi.

• @blueboy21 elbette CN ye göre mülakat veriyorlar.

• @busedmrcgl size mail gelmedi anladığım kadarıyla

• @envergulsah bende 900 ler olarak merakla mülakat bekliyorum ama sanırm bana daha uzun sürecek gibi 🙄

• Bu ileti silindi!

• @envergulsah yok bildiğim kadarıyla (excelin güncel olduğunu düşünürsek) 600 ve üstüne mail gelen ve mülakat alan yok daha

• @busedmrcgl anladım en kısa zaman da gelir umarım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |