DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar, dosyamın Ankara’dan Bangkok’a taşındığına dair mail aldım ama, dosyamın nerede olduğu hangi sistemden takip edeceğim? Teşekkürler.
-
Hong Kong'a taşınan dosya sayısı ile ilgili haklı olabilirsiniz. Şunu da unutmamak lazım sadece Türk vatandaşları dosyasını taşımıyor Hong Kong'a, Ankara'dan mülakat alamayan ve Hong Kong'a e-vize ile giriş yapabilen İranlılar da veya başka ülke vatandaşları da taşımıştır/taşıyor olabilir HKN'nin bu iyi performansı doğrultusunda.
-
@busedmrcgl hangi adresten kontrol ediyorsunuz https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx
Bu adres mi -
@dogan28 Hongkong'a maalesef çok yığılma oluştu. Benim merak ettiğim o cn aralıklarında diyelim ki 0-6000 arasında aşırı başvuru geldi HK'ye, öncelikle onlara mı randevu veriyor yoksa diğer döneme sıkıntı yaratmamak adına o döneme bir kontenjan mı oluşturuyor?
Yani illa CN'ye göre mi ilerlemek zorundalar?
Bu durumda sıralaması önde olanlar ok ama geride kalanlar patlayacak bir şekilde.
-
@envergulsah ceac'tan bakıyordum aslında buradan mı kontrol etmek daha doğru olur?
-
@blueboy21 Ben Cnye göre ilerlediklerini düşünüyorum, eğer yığılma sadece bizdense yüksek cnlere bile sıra gelir ama bu sekilde devam ederse başka alternatiflere de bakmamız gerekecek gibi. bu arada 5klardan randevu alan birisi vardı yanlış hatırlamıyorsam, eğer o yığılmanın arasından randevusunu alabildiyse bizim de bir şansımız olabilir.
-
@dogan28 5K'dan önce yığılma yoktu ki. Yani esas yoğunluk ocaktan sonrakinde 6K'lardan sonra başlayacak. Bakalım neler olacak. Alternatif olarak Bangkok, Kuala Lumpur, Muskat, Viyana vs bakacağız artık.
-
@blueboy21 bizden olmadığı doğru, demek ki diğer ülkelerden de pek yığılma yoktu, ben onu demek istemiştim aslında, ama 6k sonrası için aynı şeyi diyemeyiz tabi.
-
@blueboy21 elbette CN ye göre mülakat veriyorlar.
-
@busedmrcgl size mail gelmedi anladığım kadarıyla
-
@envergulsah bende 900 ler olarak merakla mülakat bekliyorum ama sanırm bana daha uzun sürecek gibi 🙄
-
Bu ileti silindi! -
@envergulsah yok bildiğim kadarıyla (excelin güncel olduğunu düşünürsek) 600 ve üstüne mail gelen ve mülakat alan yok daha
-
@busedmrcgl anladım en kısa zaman da gelir umarım.
-
Merhabalar ,
2025 için vize görüşme davet mailleri gelmeye başladı mı acaba bilgisi olan var mı. Teşekkür ederim.
-
@m-güler072762 sürecinizi imzanıza taşımadan yardımcı olamaz kimse size.
-
@m-güler072762 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Henüz bir mail yok. Ceac state sayfasında da dosya kccde görünüyor. Geçen senenin performansına göre ekimde mülakat maili gelmesi lazımdı fakat bu sene ekim de boş geçti. Benim merak ettiğim soru şu kasımda mail gelirse ocak için geleceği kesin mi yoksa halen Aralık ayına çağırabilirler mi?
-
@ATS16 özellikle filtreleme yapmadım belki önemli bir ileti kaçırırım diye baya bir okudum da denk gelmeyince sormak istedim. haklısnız filtreleme yapmam gerekirdi en baştan :)
-
@Kerim-ERDOĞAN aralık için boş slot ayırırlarsa mülakatı aralık'a alabilirsiniz, diğer türlü ocak için düşünmelisiniz.
tavsiyem mülakat almanız olsun, zamanının pek bir önemi yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum